אפשר בבקשה תרגום?

the black wolf

New member
אפשר בבקשה תרגום?

לשיר דיו פורטס אכי אי זואי ועם אפשר גם אנגלו/עברית

shmuel16

New member
בבקשה......

אם התכוונת לשיר הזה הרי תורגם בעבר ע"י AREM12 ======================== שתי דלתות יש לחיים קזנג´ידיס זהו הלילה האחרון של חיי ועכשיו, לפני שאפרד מכם(מהם)לתמיד אני מבקש לסלוח לכל אלה שהרעו לי. פיזמון: הכל שקר אחד גדול נשימה,נשיפה ובוקר אחד יד עלומה תיקטוף אותנו כמו היינו פרחים. במקום שאליו אני הולך לא קיימים כאב ודמעות הצרות והצער נותרים בעולם החיים ואני. אני עוזב לבדי. פיזמון חוזר שתי דלתות יש לחיים פתחתי אחת וניכנסתי וכששקעה השמש פתחתי את השנייה ויצאתי. פיזמון: הכל שקר אחד גדול נשימה, נשיפה ובוקר אחד,יד עלומה תיקטוף אותנו כאילו היינו פרחים.

תורם את השיר בתמליל אנגלו/יווני,

DIO PORTES EXI E ZOI מילים: הפטיחיה פאפאיאנופולו לחן: סטליוס קאזאנזידיס וואסילי קאראפאטאקי TO TELEFTEO VRADI MU APOPSE TO PERNAO KE OSI ME PIKRANAN POLI TORA PU FEVGO APTI ZOI OLUS TUS SINXORNAO OLA INE ENA PSEMA MIA ANASA MIA PNOI SA LOULOUDI KAPIO XERI THA MAS KOPSI MIAN AVGI EKI PU PAO THEN PERNA TO THAKRI KE O PONOS TA VASANA KE E KAEMI EDO THA MINUN STE ZOI KE EGO THA FIGO MONOS OLA INE ENA PSEMA.. DIO PORTES EXI E ZOI ANIXA MIA KE MPIKA SERIANISA ENA PROINO KE OSPU NA'RTHE TO DILINO APO TIN ALI VGIKA OLA INE ENA PSEMA..

למעלה