אפשר את עזרתכם ?

אפשר את עזרתכם ? ../images/Emo92.gif

אני יודעת שהרבה זמן לא השתתפתי בפורום אבל אולי מי מכן תסכים לעזור לי. יש ברשותי כעשר תמונות כמו זו
אלו מנדלות ואני צריכה אותן לערב חדש שאני מכינה בנושא צ'אקרות וצבעים. אני זקוקה לציור הנ"ל כשהוא ריק לגמריי על מנת שמהמשתתפים בערב יוכלו לצבוע אותו. הבנתי שזה אפשרי בפוטושופ ולי אין פוטושופ וגם אם היה לי אני לא יודעת איך עושים את זה. יש מי שיוכל לעזור לי בכך בבקשה ?

וואו זה מאוד מאוד עוזר לי !!!

כמה מנדלות כאלו יש לך ? האם אוכל בבקשה לקבל אותן איכשהו ??

kashke

New member
../images/Emo124.gifואם לא מספיק לך מה שכבר נתנו

אז הנה לך, עוד קישור להמוני מנדלות. בהצלחה! http://www.coloriages.net/mandalas/index.html

וואו אתן מדהימות !!! ../images/Emo140.gif

תודה רבה רבה עכשיו אני ממש מסודרת. ממשיכה לעבוד בשיא המרץ :)

הקישור לא עלה כולו

צריך להעתיק את כולו, הלחיצה עליו מעלה משהו אחר מקווה שתצליחי
בינתיים משהו שמצאתי שם

בוודאי :)

אני עוסקת במיסטיקה ורוחניות. העבודה שלי מגוונת ובין היתר אני עורכת ערבי מיסטיקה מיוחדים המותאמים ל-יום הולדת, מסיבת רווקות או ל"סתם" שרוצים להיפגש. יש לי מספר הרצאות מגוונות שאותן אני מעבירה במסגרת הערב שהוא גם פעיל. עכשיו אני עובדת על הרצאה חדשה - קסם הצבעים בהתאמה לצ'אקרות. המנדלות הן לשם התרגיל עבור המשתתפים בערב כזה. הן יצטרכו לצבוע אותן ומכאן יגיע האיבחון בהרצאה כשלעצמה. מה דעתך ?

איזה יופי :) תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני מרגישה מאוד טוב עם הרעיון הזה - אפילו שהוא לא קשור ישירות לטארוט. ואני מרגישה גם טוב מאוד עם הרעיון השני שלי - קלפי הילד הפנימי. איזה כיף זה שבקלי קלות השגתן לי כל כך הרבה מנדלות אחרי ששברתי את הראש כל היום אתמול.

../images/Emo13.gif את יודעת....

כנראה שאין טעם לשבור את הראש
כל הכבוד על על הפרויקטים המעניינים!!!

למעלה