אפשר את דעתכן?

אפשר את דעתכן?

אני למי שזוכרתפרודה כבר 10 חודשים אוטוטו ואני עם שתי בנות קטנות כשנפרדנו רוב הציוד עבר איתי לדירה ששכרתי כי לא היה לא איפה לאחסן אז הוא ויתר...היום הוא אמור להכנס לדירה שלו עוד מלפני הנישואין והודיע שהוא רוצה וצריך את המקרר,התנור,השולחן אוכל וכמובן חלק מהסירים,מצעים וכו'.... עניתי לו שאני בשמחה אחלוק איתי את התכולה הרגילה כמו סירים,מצעים,כלים אבל מקרר ותנור????? איך בדיוק???? הוא כיום לא משלם מזונות למעט חלק ניכר מהשכירות שלנו מעבר לזה הוא טוען שהוא לא יכול לעזור יש לנו דיון לגט ולמזונות בחודש הקרוב ועד אז מה???לוותר????לריב??? עד עכשיו מאוד ניסיתי והשתדלתי למנוע מריבות על רכוש שאין לנו לגבי הבנות הוא מגיע פעם בשבוע לשעתיים להיות איתן ידוע לי שאם היה לי גט ביד יכולתי לתבוע מזונות ויכולתי לקבל סיוע בשכ"ד ויכולתי לקבל הנחה במס הכנסה ויכולתי.... אבל אני לא רוצה לריב אני רוצה שהכל יעבור בשקט עד כמה שניתן..... מה דעתכן?

את יכולה לתבוע מזונות גם היום

כל זמן שאתם נשואים הוא חייב לא רק את מזונות הילדות אלא גם את שלך. יש נשים רבות שתבעו וקיבלו מזונות טרם הגירושין. חשוב רק לדעת שברגע שתתגרשו, הסכום שייקבע כמזונות בעודך נשואה ייקטן. הסיבה: כגרוש הוא אינו חייב במזונותייך, רק במזונות של הבנות. מצד אחד, אני אישית נגד לריב - כי זה רק גורם סבל לכל הצדדים (ורווח לעו"ד). מצד שני, אני בעד אסרטיביות ושמירה על זכויותייך וזכויות הבנות. ועוד משהו... את חייבת להיות הוגנת כלפיו אם את לא רוצה שיבעט בהכל. בשורה התחתונה אני בעד תקשורת, בעד הגינות ובעד מדיניות של WIN-WIN הכוונה היא שכל הצדדים צריכים להרוויח מהעיסקה. למשל: כנשואים היו לכם תנור אחד ומקרר אחד. עכשיו אתם צריכים שניים. אז... או שכל אחד ייקח אחד וישיג אחד באמצעים שיש לו (תרומה / יד שנייה או חדש) או שתעזרי לו לרכוש / להשיג את מה שהוא צריך, אבל עם כל הכבוד לזה שהבנות אצלך, גם הוא צריך לאכול... זה נכון להכל... זה נכון לגובה המזונות, זה נכון לחלוקת כל הרכוש. לגבי ביקורים, אני לא יודעת אם כל הצדדים מרוצים מהתדירות אבל גם כאן, זה צריך להתאים לך, לו וגם לילדות, ביחד ולחוד. המלצותיי אינן מתחשבות בעניינים ערכיים כמו: איזה מין אדם הוא, איזה מין אבא אני מוצאת שבזמנים כאלו (של גירושין), חשוב לזכור איך הכל התחיל.... מסיבה כלשהי בחרת באיש הזה בעבר. התחתנת איתו - כנראה שאהבת אותו... הבאת איתו ילדות לעולם - בחרת בו להיות אבי בנותייך... הקשר ביניכם לעולם לא יינתק - כדאי לעשות אותו נעים

אמא ובן

New member
לא לוותר

לא לוותר! אני התגרשתי בדיוק לפני שנה, בפורים 2005. ויתרתי המון בכדי להישאר בקשר טוב ונעים לשני הצדדים, חילקנו את כל הציוד ביניינו חצי חצי, היום לאחר שנה ולאחר התייעצות עם עו"ד הסתבר לי שטעיתי והגשתי טביעה נגדו מאחר ומגיע לי הרבה יותר ממה שקיבלתי וממה שאני מקבלת היום. סה"כ הוא אבא נהדר שדואג לבן שלו ומזונות ולמשמרות, למרות שאני בטביעה נגדו עדיין מתייחס יפה. לסיכום - לא לוותר תעמדי על שלך ועל מה שמגיע לך בהצלחה

daniela1975

New member
למפעמים המלחמות והרצון

העז שלנו לנקום ולא לוותר מוליכים אותנו להוצאות גדולות יותר... השאלה היא מה הרווח שלך בכל הסיפור...האם מדובר בכמה רהיטים ומוצרי חשמל? ואם לא תוותרי, מה יהיה אז?? סביר להניח שתפגשו בבית משפט לאחר שכל אחד מכם הוציא אלפי דולרים... מציעה לך לחשוב מהראש ולא מהרגש... בהצלחה

m i c h a l i

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

נסו להגיע להסכם לגבי הרכוש המשותף... את יכולה להציע להשתתף בקניית תנור ומקרר יד שניה או לעזור לו לחפש משהו זול. לחילופין את יכולה להציע לו לקבל את מוצרי החשמל ושהוא יעזור ברכישה של מוצרים... נסי לדבר אל ליבו ולהזכיר את טובת הילדות.

למעלה