אפשר אפשר????

dani banani

New member
אפשר אפשר????

אודה לכם רבות אם תואילו בטובכם לנתח את כתב ידי.. :) יש צורך לומר שכתבתי את המכתב ב 30 שניות בלי לחשוב על כלום?? בתודה רבה מראש, דנה.
 

shamon51

New member
אפשר ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הללוליה דנה יש סתירה בין החתימה האנרגטית והכתב הסולידי החתימה משדרת הרבה קצת בומבסטיות והתלהבות כפי שגם אפשר לראות מהשורות שעולות כלפי מעלה אבל הכתב עצמו מראה בחורה אופטימית ושקולה יחסית אידיאליסטית משהוא כזאת שכף להיות איתה. מבחינת המקצוע נראה שהכוון של פרסום ושווק מתאים כלכלה - מקצוע די אפור וכרוך בעבודה מול מספרים = לא בשבילך ולבחורים - למהר ולתפוס
... שמעון
 

shamon51

New member
ועוד

דנה בחורה טובה ואמיתית, מאוזנת בגישתה לחיים יכולת חשיבה טובה, מקשרת בין דברים, מעלה אסוציציות מדבר לדבר לא מקפידה על פרטים עד הסוף - נטיה קלה לקפוץ מענין לענין בנושא האישי - קצת מדמיינת יותר מאשר מבצעת רגישה לאחרים, אוהבת להנות, לא מזניחה את עצמה ואופטמית.
 

dani banani

New member
תודה..! אבל...

היה כיף לקרוא את הניתוח שלך... יצאתי מגניבה :) אבל אם זה כל העיניין של גרפלוגיה, למה אנשים צריכים ניתוח? אלה דברים שכל אחד יודע על עצמו לא?? זה לא שחידשת לי משהו שלא ידעתי על עצמי.. ושלא תבין לא נכון, אני מאוד מעריכה את העזרה והדעה שלך.. תודה. :) ואם אפשר לקבל עוד ניתוח של עוד מישהו בבקשה..?
 

shamon51

New member
אבל אני לא מכיר אותך

ואם אני מצליח לאבחן את האופי שלך רק מהכתב זה סימן שזה עובד, לא ? למה בדיוק ציפית? שנגלה דברים שהם לא את ?
 

dani banani

New member
נכון מאוד..

כל הכבוד לך, זה באמת עובד. לא אמרתי לרגע שלא..! אני לגמרי מאמינה בזה. אבל השאלה שלי היא למה אנשים רוצים ניתוח כתב על עצמם?? רק כדי לבדוק את הגרפלוג? לראות אם הוא צודק? ואם לא.. אז למה? אני רציתי ניתוח מסקרנות.. אבל יש אנשים שממש משלמים כסף כדי לשמוע על עצמם דברים שבמילא יודעים. בכל מקרה, המשך כך- אתה עושה עבודה טובה! :)
 
למעלה