אפשר אחרת

endoit

New member
אפשר אחרת

אפשר לאבחן אנדו מוקדם אם שואלים את השאלות הנכונות ומקשיבים לתשובות אפשר לברר מה הסיבה לאי פריון לפני שמטפלים ומטפלים בהורמונים אפשר לטפל באנדו לפני שנפגעת איכות החיים אפשר לברר למי כדאי לפנות לניתוח לפני שמפקידים את גופנו ל"מנתחים גדולים" אפשר לכרות ציסטות ולא לשאוב אותן שוב ושוב בIVF וכן אפשר להרות ללא IVF גם באנדומטריוזיס דרגה רביעית!! 3 חודשים לאחר ניתוח כל זאת למדתי על בשרי ולמרות זאת דברים אינם משתנים!!! נשים ממשיכות לעבור את כל דרך הייסורים

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

צר לי , אך לא הצלחתי להבין לגמרי את הודעתך. לגבי החלק הראשון- אל מי את באה בטענות? אל החולות? אל הרופאים? אל הפורום ? יש מה שנקרא "חוכמה בדיעבד" לכולנו יש אותה, צברנו אותה על בשרנו, ואנחנו יודעות שאפשר אחרת. זוהי בדיוק הסיבה שאנחנו חולקות מידע אחת עם השניה גם אם הדברים סותרים את דברי הרופאים. זוהי בדיוק הסיבה, בגינה אנחנו בוחרות לשתף בדברים כואבים ואינטימיים ע"מ שאחרות ילמדו מנסיוננו. זוהי בדיוק הסיבה להקמת הפורום הזה. לגבי החלק השני- ברור שאפשר אחרת, אך בואי נזהר בהכללות גורפות. גם אם מהדברים שכתבת אני מבינה שעברת ניתוח והצלחת להרות (מזל"ט), אני מכירה הרבה אחרות (אני ביניהן) שעברו ניתוח נכרתו הציסטות ונחשי מה? הם לא הרו באופן ספונטני! ~ מרומיה שיודעת שניסים (לפעמים) קורים, אך גם יודעת להסתכל על נתונים סטטיסטים יבשים

באמת שאפשר?? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קודם כל, במקום להגיח פה לפורום ולפזר משפטים עלומים, נשמח מאד אם תציגי את עצמך... לא לשווא עמלנו על תקנון. וגם אני לא הבנתי מה את רוצה אז את מוזמנת לפרט ולנמק. תודה.

ליהיS

New member
../images/Emo11.gifזה פשוט מאוד מה מה לא הבנת???

תכף יגיע ההוא עם הסיגר ונגלה שעבדו עלינו כל השנים האלו!!!! סתם סתם ניתוחו/הזריקו/הפרו ובלבלו לנו במוח.

אהה....

ואני חשבתי שזה אמיתי
אני חייבת לשאול אותך ליהי כן אותך את הרי מאוד מאוד סוררת האם את עמדת בכל האפשריים ????

ועוד שאלה ללהי

יום שישי מה את מתעוררת בשעה כזו משוגעת???? מי זרק אותך מהמיטה?

ליהיS

New member
הצחקת אותי. העירו אותי כבר ב 05:30

שחף החליט שהוא לא ישן יותר ואם הוא קם אז גם אני.

אה כן

אז אם אתן שואלות מי אני לפי תקנון הפורום, כשאלוהים חילק את מה שחילק, אני לא הקשבתי ולכן פיספסתי את תורי. כשאלוהים לימד לשאול את השאלות הנכונות הגוף שלי לא הקשיב. מה לעשות זו אני.

yaelma1

New member
גם אני לא מבינה

למי הטענות? לנו? כי אם כן אז מה בדיוק הייתי צריכה לעשות כשהרופא שראה את המוקדים אמר לי "זה שום דבר, זה יעלם עם המחזור"? אולי הייתי תמימה אבל כן הקשבתי וזה גם מה שהוא אמר לא אחרי פעם אחת אלא אחרי כמה פעמים אז מי אשם אני או הרופא? לפני שאת כותבת דברים כאלה מן הראוי היה לחשוב ויותר מפעם אחת.

למעלה