אפשרי???

• פותח הנושא 2u4u
  • פורסם בתאריך

2u4u

New member
אפשרי???

שלום לכולם... אני משוחרר קצת יותר מחצי שנה מהצבא וברצוני לתכנן טיול שיכלול את הודו וטיבט. ואז משם לאוסטרליה להשתקע קצת. כאילו כשיגמר הכסף... אני בא בראש של לא משנה איפו לישון לא משנה מה לעשן וכו... עכשיו, טיפים כגון כמות כסף נדרשת להתקיים" או אטרקציות ומקומות למסיבות סטלנים או טיבט מה עם המנזרים שם אם שווה(אפשר?) להשתקע שם לתקופה קצרה. אם יש גנבים ואיפו צריך להזהר יותר. האם מסוכן להסתובב עם מזומנים? ואם לא אז מה זה שוברי נוסעים?? ואם יש מה לעשות באוסטרליה? אני יודע שצריך להוציא וויזה כבר מהארץ. ועוד טיפים, הצעות והדרכות יתקבלו באהבה ובהמון תודה!

guymgk

New member
סאב קוץ' מילגה

אהלן, בקצרה אני אגיד לך, צורת חיים של "התכלבות" מה שנקרא בהודו, תעלה לך בסביבות ה300-400 דולר בחודש, אני לוקח עם זה את הכסף על אוכל, לינה, ואוטובוסים (וכו). מקומות למסיבות וסטלנים יש לך בצפון הודו (מנאלי, פרוואטי), ובדרום (פושקר וגואה). ועוד מליון מקומות מן הסתם. לטיבט צריך אשרה מיוחדת לכניסה, וגם זה למספר ימים, למיטב ידיעתי אי אפשר להשתקע שם... דרמסאלה ולאדאק בהודו מכילות בתוכן אוכלוסיות טיבטיות, יכול להיות שתמצא שם את מה שאתה מחפש. לא מסוכן להסתובב עם מזומנים אם אתה שומר עליהם טוב, העדיפות הכי טובה המחאות נוסעים Travel cheques, של אמריקן אקספרס, אחלה דבר, כמו צ'קים שבכל מקום אתה יכול להחליף לכסף מזומן מקומי, הייתרון, אם נגנב, אתה יכול לבטל ובעיר המרכזית לקבל חדשים. לאוסטרליה אל תשכח להוציא וויזה עוד בארץ יא סטלן. אוסטרליה ענקית ויקרה, אפשר לעבוד שם, רוב המטיילים משכירים רכב שזה גם עסק לא זול. יאללה שיהיה לך בכיף, גיא. נ.ב הכותרת אומרת : "הכל אפשרי" בהודית, אתה עוד תלמד את זה...

2u4u

New member
תודה ו...

תודה רבה גיא. וחשבתם אולי לתת פה אשכל קישורים לאתרים המסבירים על כל מיני נושאים?? כמו אתרים בהודו או תאילנד. מפות אטרקציות וכו. ועוד דבר אם יש מישהו/הי באותו ראש שלי בקשר לטיול שאני מתכנן אז אתם יכולים להגיש מועמדות והוועדה תבחן לפי קישוריכם ואופן עמידה בלחצים מסויימים את התאמתכם להצטרפות! עכשיו ברצינות: רוצים אז תצטרפו לנחיתה רכה מה שניקרא. המראה בטווח החודש הקרוב. דני

למעלה