אפשרי?

אפשרי?

אני קצת מבולבל. הסיבה היא די באשמתי, כי חיטטתי ברגשות הישנים שלי. הסתקרנתי וזה מזעזע אותי. יש לי חבר טוב, שלפני מעל שנה נודע לי שמעוניין בי. כן, כמו שזה נשמע. העניין הוא כזה, שמאז נוצר מצב כזה שאני התחלתי איתו והוא סירב. ולמרות שסירב, שיחק בי איזה חצי שנה. הכוונה בשיחק היא לא שהוא אמר לי כן לא כן לא אלא כל הזמן רמז וכמה פעמים לא שלט על עצמו ונישק אותי. האמת היא שאני ממזמן כבר לא מעוניין בו, ועברו איזה חודשיים שלוש מאז ההתפתחויות האחרונות אבל אני עדיין מרגיש שקשה לי נורא לסלוח לו. ופתאום, פריסה בקלפי טארוט, שנראית לי מגוכחת לפעמים בכל הנוגע לאהבה חשפה שהוא עדיין מעוניין בי. אבל כל מה שנשאר לי כלפיו זה משיכה, מעבר לזה ממש לא. אני לא הולך לעשות עם זה שום דבר, חוץ מאולי להראות לו כמה שהוא הפסיד כשבחר לשחק בי. אבל אני מרגיש מבולבל, ואני לא מבין למה שניה של מחשבה ופריסה אחת גרמו לדברים ישנים אולי לצוף. אין לי ספק שאני לא מאוהב בו יותר, אבל פתאום יש לי ספק עד כמה אני יכול עליו...כלומר עד כמה אני מרגיש שווה בלעדיו ועד כמה אני מרגיש שווה מולו, למרות שהוא פגע בי ושיחק בי ושיקר יותר מפעם. עכשיו אחרי שדברים כאילו דעכו אנחנו חברים, וזה מוזר ואני לא יודע אם זה אפשרי. אני סתם מתוסכל כרגע, יש סיכוי שזה יעבור מחר בבוקר. ידוע לי שלהזכר בדברים בעבר לא תמיד עושה לי טוב.

sh53

New member
אתה מדבר על נקמה - ולא תמיד זה עובד

ראשית, לפעמים אנו רוצים לנקום באחרים, מתכננים את זה טוב טוב וזה חוזר כמו בומרנג אלינו ופוגע בנו חזק. שנית, אם הוא משחק ברגשות של אחרים, אל תהפוך לכמוהו רק בגלל שהוא כזה. למה אתה מזועזע מזה שאתה חיטטת בעבר שלך? קורה לכולנו וכולנו עושים את זה מידי פעם. לפעמים שמים לב לפרטים יותר מאוחר, כי בזמן הווה כשהרגש מעורב לא שמים לב לכל הפרטים בזמן אמת. הסיבה היא די באשמתי, כי חיטטתי ברגשות הישנים שלי. הסתקרנתי וזה מזעזע אותי. בקשר לזה שהחבר שלך שיחק ברגשותך, מקווה ומאחלת לך שבפעם הבאה לא תיתן לאחרים לשחק עם רגשותך ולבך ותמצא את הכוחות הפנימיים שבך, כדי להגיב ולהיות קצת יותר תקיף כדי לשמור על עצמך. זה משהו שעובדים על זה, לא תמיד זה קל ולא תמיד מגיעים לתוצאות מהר, אבל זה בהחלט אפשרי ושווה לעבוד על זה. כמו שכתבת "פריסה בקלפי טארוט, שנראית לי מגוכחת" - אני בטוחה שאם תלך לעוד מישהי שתפרוש לך בקלפים, היא תאמר לך ההיפך, תלך למישהי נוספת היא תאמר לך כמו הדיעה הראשונה, תלך למישהי רביעית ושוב תקבל תשובה אחרת - כלומר זה לא משהו שהייתי מבססת עליו את חיי ופועלת על פיו. בהחלט מבינה שכאשר קשה מאוד והרגש פגוע, נאחזים בכל דבר שיעשה לנו טוב - אם זה עושה לך טוב, אז בכיף, אבל אם זה פוגע בך ומשלה אותך שהוא כן מעוניין בך (אם הוא כן מעוניין בך, אז למה הוא שיחק ברגשות שלך?) - אז חבל שאתה תשחק עם הלב שלך בעצמך ע"י פרישה בקלפים. אני חושבת שנקמה לא הדרך, אלא להתרחק ממנו, חבל לבזבז את חייך וזמנך בנקמה על מישהו שכל מה שיש לו לתרום לך - זה לפגוע ברגשותך. אתה כמובן יכול להעזר בפורומים נוספים - פה ושם, כדי לקבל דיעה נוספת (אתה בטח תקבל דיעות נוספות גם בפורום הזה). מקווה לשמוע ממך מה החלטת בסוף
ואתה מוזמן בהחלט להשאר בצל חממתנו.

הכוונה היא לא לנקמה

אלא בלהיות איכשהו מספיק תקיף כדי להבהיר לו שwhat goes around come around ושאיתי לא משחקים.

Dark Muse

New member
רגע...

הוא מעוניין בך? או שקלפי הטארות אמרו זאת? או שבכלל אתה מתכוון להגיד שאתה מתגעגע אליו? אני לא מבין

sh53

New member
להיות תקיף - זה תלוי בך

לפעמים אנו רוצים להיות תקיפים, מאוד רוצים לעמוד על דעתנו ולא לוותר, אך כשמגיע רגע האמת - אנו מפחדים או מקבלים פתאום "ברכיים קרות", המילים "נאבדות" לנו או שזה לא יוצא אל הפועל מכל סיבה אחרת. כדי להיות תקיף, זה צריך לבוא ממך, אתה צריך לרצות את זה מאוד, אתה צריך לחשוב טוב טוב לבד - כמה אתה מפסיד כשמשחקים עם הרגשות שלך ושאתה לא יכול להמשיך ככה יותר, כי זה פוגע בך יותר ויותר. כשתחזק את עצמך (זה צריך לבוא ממך מבפנים, כי אני מניחה שאתה כבר יודע את זה, רק שהיית צריך קצת "פוש" קטן והנה קיבלת אותו עכשיו) - אתה גם תעשה את הצעד הנכון בענין.
ואשמח לשמוע מה קרה ואיך התקדם הענין.

למעלה