אפשרי

זוהי

New member
אפשרי

שאני היחידה שכן ערה בשלוש בבוקר בין הפורומים?! אנשים - רחמים - דברו איתי והבא שישאל אותי אם ראיתי את הפרק האחרון בלגעת בעפרה פשוט יחנק! זוהי ברגע של חולשה

את לא זוהי....

עצוב חולני ופתאתי אבל הנני כאן...בדר``כ לגעת בויוה עושה לי רע...אבל יש לי שאלה חשובה אינטליגנטית פסיכו-אלמנטרית-בסיסית: האם את רואה באפי?...(ואנג`ל זה בא ביחד)

זוהי

New member
רגע רגע.....אני צריכה דף לרשום...

מה אתם יודעים - יש אנשים שמצאו בסדרה הזו....כ...נו באמת צריך לכתוב?! ובאפי.... רואה...? מכורה!!!!! והאמת היתה תקופה - לפני שגילנו את הכבלים - שהינו כותבים פרקים להמשך רובם - ביתר של סלנג וכתיבה הומוריסטית...אבל כו-לם מיוחדים זוהי כבר שלושה ימים בלי דקה שינה ואור....במאה אחוז היתי בטוחה שאתה - נקבה - במובן הפחות זונתי של המילה.פחחחח - טוב, טוב לדעת

או קיי או שזה סוג של הומור

ציני אפילו יותר משלי חולני מפחיד סופר פיקשני וכ`...או שאת באמת חושבת שאני בן? כי דעי לך שנעלבתי עמוקות עד עמקי נשמתי הרכה...אם הייתה לי כזאת. אני נקבה...לא במובן הזנותי כמובן...יש לי פוסטר של אנג`ל כדי להוכיח את זה.

זוהי

New member
מצטעריישן

ואגב באפי - ראית את הפרק של היום..... ואי נשארתי עפ פה פתוח.... ואם כבר מדברים איך את (עם דגש על את - חחח) עוקבת אחרי הסדרה - כאילו...משדרים אותה רק פעמיים בשבוע ובדרך כלל אני מפספסת את יום ראשון בבוקר - אני מתעוררת מאוחר... פףף - אמרתי לך שטוב בית-ספר ולגבי הוכחות את צריכה את דיקפריו לא את אנג`ל! (והרבה קווים מתחת לדקפריו)

אני חייבת להגיד שאיכזבת אותי קשות.

את לא מתביישת זוהי? דיקפריו??? הוא נראה כמו ברבי אנורקסית!!!איכס!!! מצתערת אבל...אני טיפוס של ערפדים...בלונדינים עושים לי רע...(ובזאת סליחה לכל הבלונדינים למיניהם) ולעקוב אחרי באפי ניתן בקלות ביום חמישי כי יש איזה מיליון פעם שידור חוזר. ויש ביום ראשון כמובן...היה כזה פרק מגניב!!! אני מקווא שבעיקבות הגילוי על דיקפריו אני לא אגלה שאת גם שומעת פופ...כי פופ הוא זרע השטן את יודעת...וכדי לקשר את כל השטוית האי שפוית זמנית האלה למאגיה: בבאפי יש כישופים בשפע וזה אולי גם מה שגרם לי להתחיל להתעסק בנושא....או שלא. חזרה לאי שפיות (אבל לא זמנית) אור הצפון

זוהי

New member
ככה.....

פופ - לא משהו, לא בגלל שזה <ציטוט של מישהי שאני מכירה> ``זרע השטן`` ולא בגלל הדרך שלהם למוזיקה פשוט אוהבת דברים אחרים כמו...נלי פורטדו השולטת!!! ו...מוזיקה נוספת שאני פשוט שונאת - מזרחית, בעיקר של שרית חדד אנשים תתעוררו היא הרסה את השיר של נטליה shame on u shame on u shame on u זוהי ששמחה שאור הצפון מבינה שהשגעון זה אצלה בדם ;-)

מה היה להרוס?!

השיר של נטליה כבר היה(ועדיין)מסריח. אבל שרית חדד מסריחה יותר,טוב הכל מסריח באופן יחסי... סורי שזה ממש לא קשור למאגיה אנשים יקרים,אני אחזור לשפיות בקרוב,מבטיחה... שומעת מוזיקה מגניבה יותר ,אבל עדיין לא שפויה זמנית אור הצפון

זוהי

New member
של נעליך....

מעל רגליך כי המקום שעליו את דורך קדוש הוא! נייר לא לזרוק זה בסדר אבל ללכלך על נט`ושקה ...... מזה ? ככה לימדתי אותך ?! לא משנה מה - נטליה נשארת מלכה! קפיש? זוהר בתזמון גרוע

למעלה