אפשרי?

Zeliran

New member
אפשרי?

כשאני טוען ל ListView את הפריטים, אז להוסיף לכל פריט מספר, אבל שלא יוצג ב ListView? מה שאני מנסה לעשות זה ככהL אני טוען את הפריטים ככה, ברג'יסטירי יש לכל פריט תיקייה עם מספר...שבה יש כל מיני נתונים ששיכים אליו.. כשהתוכנית מופעלת, היא רצה על המספרים של התיקיות וטוענת את כל הפריטים לרשימה.. כשאני מוחק שורה ב ListView אני רוצה גם למחוק את המפתח ברג'יסטירי שלה, אז הבעיה היא שאני צריך לדעת מה המספר של הפריט ברג'יסטרי.. (מצטער של שירשרתי..פשוט לא הקפיץ..)

gilad g

New member
חושב שכן..

פשוט תן לכל Item שלך SubItem נוסף, שמציין את ה-ID של השורה. אבל ב-Columns, תשים Column אחד פחות ממספר ה-SubItems שיש לך. לחילופין, (וזה פתרון אלגנטי יותר) אתה יכול להשתמש ב-Index של ה-Item, ולעשות מערך (או Hashtable, אם בא לך
) שממפה את מספר התיקיה למספר הסידורי הרץ ב-ListView. החסרון - אם הסדר של הפריטים משתנה, אתה צריך לשנות גם את הסדר במערך (או Hashtable).

nattygur

New member
רצוי להתחיל להתעלם מהרגיסטרציה

נכון להיום ברדמונד חושבים שזה רע (וכנראה לא תראה אותם בגרסאות חדשות של windows שאמורות לצאת עוד שלוש שנים). ההמלצה נכון לעכשיו להשתמש בקובצי Config.

Zeliran

New member
הבעיה היא..

שרוב התוכנית כבר די מבוססת על הרג'יסטירי... אבל בכל מקרה, אתה מכיר כל מיני מאמרים על הנושא אולי?

nattygur

New member
מאמרים על מה?

אל תשנה את מה שכתבתה אבל תזכור את זה לעתיד.

gilad g

New member
זה אותו דבר כמו web.config..

(כלומר משתמשים ב-System.Configuration). כדי להוסיף קובץ App.Config: לחיצה ימנית על הפרויקט. Add New Item ברשימה (לקראת הסוף) לבחור Application Configuration File. זהו, די פשוט

Zeliran

New member
מתודה שלינוי שם?

יש מתודה לשינוי שם ברג'יסטירי? או שצריך להשתמש ב Remove ו Insert?

Zeliran

New member
subitems...

הוספתי SubItem ע"י
((frmMain)this.Owner).list.Items[count-1].SubItems.Add(count.ToString());​
איך אני יכול לקרוא אותו?

למעלה