אפשרי סקר?

• פותח הנושא akuo9
  • פורסם בתאריך

akuo9

New member
אפשרי סקר?

מה האופנוע הבא שלך ולמה? שלי: DL 650, כי בשבילי באופנוע מאוד חשוב שימושיות ופרקטיות הוא מאפשר נסיעה נוחה בעיר ועדין מסוגל לנסוע לרמת הגולן ,אין מבחן שלא שיבח וDL 650 כי בעיניי הוא יפה (כנראה רק בעיניי) .

kangal

New member
אני מכיר עוד אחד שחושב שה DL יפה...

מצד שני הוא בטוח שה DL הוא דו"ש
. אופנוע הבא שלי
נראה לי שעד שאחסוך מספיק כסף לא יהיו כבר דו"פים ולא מנועי בנזין
הכלי הבא - כל שטח עצבני עם אופצית הסבה לסופר
אהה כן, ושיהיה חוקי למהודרין

בתור בעלים של אחד {dl}

א.הוא יפיפה!!! ב.ברור שהוא דו"ש {בתנאי שיש מגן גחון מגן מנוע ומיכל ורוכב שלא רואה בעיניים}. ג.פשוט אופנוע מדהים ומושלם----קרי -כלבויניק של שנות ה 2000 ד.אפילו אפשר להתגרזן עליו בזמנך הפנוי. ה.איזה מנוע...............

akuo9

New member
אתה אומר

שמרוב שהוא מושלם אתה לא חושב על האופנוע הבא?

אחרי מספר אופנועים שהיו ברשותי

היום אני עם ה dl -ולא! לא חושב על האופנוע הבא- אין אופנוע בתקציב שלו שיכול לתת לי את מה שאני מקבל עכשיו-ואין מאושר ממני עם הבחירה הזאת----בכל זאת הוא רק בן חודשיים. בקשר לורסיס-גם בחירה נפלאה-אבל אני התחברתי יותר לdl

jouka

New member
../images/Emo5.gif על הDL, אבל על טעם וריח...

כרגע על CBR600FS, מושך כמה שאפשר עם הכלי הנהדר הזה עד למתבקש: CBR600RR. למה? כי אני משוגע... ובאמת, הכלי הקיים שימושי ופרקטי יחסית לשאר ה600 הספורטיביים. אבל אין מנוס מלהתחדש, גם אם הדבר בא על חשבון פרקטיביות וירידה קלה בחוסר הנוחות.

White Trash

New member
כבר להחליף

אבל רק קניתי את הוורסיס למה כבר להחליף. בכל מקרה אני מציע לך לקחת גם את הוורסיס לנסיעת מיבחן אני לקחתי את שניהם בזמנו והתחברתי אליו הרבה יותר.

iec

New member
צריך גם המון סבלנות...

כי עד שהונדה מוציאים כלי-הם מוציאים לנו את המעיים......

LeCagot

New member
MV Augusta Brutale

פשוט יצירת אומנות מוטורית. לא משנה לי גם אם היתה לו התנהגות כביש של סופר-פיור עם פנצ'ר. פשוט אופנוע מדהים. ועולה רק 15Kדולר.

Centros

New member
דילמות....../images/Emo4.gif

האופנוע הראשון שלי הוא ZX250 שנרכש לפני חודשיים.... כרגע השאיפה שלי היא CBR600RR או הורנט 600/Z750. מצד אחד ה CBR נראה לי חלום...זריז,חד,קליל....סוף הדרך לטיולים של סופ"ש.... מצד שני אני אוהב לרכב תמיד,גם לעבודה ונראה לי שההורנט / Z750 יספקו את הסחורה בנוחות בנסיעות ארוכות בתדירות יומיומית. מצד שלישי....אני עדין לא מבין כלום מהחיים שלי בטח הדעה שלי תשתנה עוד מלא פעמים עד שאני ירגיש בטוח מספיק לעבור לכלים כאלו
אייל

nirbo

New member
אתה מודע לעובדה ש...

ההורנט עושה שימוש במנוע של ה-CBR-F עד שנת 2006. ב-2007 יש חלק מהם עם מנוע של CBR-F והחלק האחר עושה שימוש במנוע של ה-CBR-RR. 2008 והלאה - CBR-RR. אני לא הכי אוהב אופנועים ערומים, אבל ההורנט מקובל אפילו שהוא עירום

למעלה