אפשרי *להתאהב* בשיר?

Black Star

New member
אפשרי *להתאהב* בשיר?

אני חורשת על find the river של REM כל הזמן. ולא נמאס לי. נראה לי שהתאהבתי ;-) טוב, נחזור ללופ. בייייי יעלי, שלא ישנה מספיק, לחלוטין לא.

leeloo

New member
אפשר גם אפשר!

גם לי זה קרה מלא פעמים! למשל עם השיר של Dubstar- stars, ממש עשה לי הרגשה מיוחדת כזו כל פעם שהקשבתי לשיר הזה! דרך אגב, find the river, זה החדש שלהם? אם כן, גם אני חולה עליו! אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לשיר, ואני רוצה להוריד אותו....

snoway

New member
imitation of life

זה השיר החדש שלהם. find the river זה מתוך automatic for the people.

*may*

New member
אגב, אתם יודעים ש.....

הסולן של REM (מייקל משהו אם אני לא טועה), יצא מהארון.

Black Star

New member
לא ממש...

אני יודעת שיש המון שמועות על זה שהוא הומו ובלה. אבל שאלתי את ידיד שלי אם זה נכון (ידיד מבין באר.אי.אם...) והא אמר שהוא בי. מה שנכון- מייקל סטייפ אכן הרבה יותר מדי חמוד בשביל להיות סטרייט.. נו טוב, לפחות לא הפסד לגמרי למין הנשי. :) אבל אגב, האמת שזה לא כזה חשוב, ממילא. כפרררההההההההההה על מייקל סטייפ :) (יעלי מנסה להיות פרחה) ביי... יעלי, אחרי חרישה בלופ על find the river כל היום...

*may*

New member
אמרו לי שהיה כתוב את זה בעיתון..

אבל גם מה שכתוב בעיתון לא תמיד כ``כ נכון אז לכי תדעי... :)

Black Star

New member
מתי?

אני יודעת שצ`יליז באים לארץ. לא ידעתי שהגאונים באים!!! ולחשוב שערב שלם ישבתי ובהיתי בהופעה שלהם ואמרתי ``אוי, כמה אני רוצה לראות אותם`` אני עדיין כועסת על עצמי על כך שלא היה לי טעם מוזיקלי כשקרתה פה ההופעה הכי מדהימה אי פעם- REM ורדיוהד!!!!

Metal_F

New member
REM

לפני כמה חודשים הייתה לי התאהבות קשה בשיר day sleeper שנה לפני הייתה לי התאהבות ב losing my religon ומדי פעם מכה בי אהבתי העזה ל Everybody hurts.

היא אכן בין האהובות עליי

אבל הכי טובה ? אני חושב שזה ברור שפינק פלויד ... אף להקה לא מגיעה לגאונות של רוג`ר ווטרס ... אין ... המוזיקה הזאת פשוט גאונית ... מושלמת ... צלילים מדהימים .. הרמוניה .. שלמות .. ו ... ***חשיבה*** ! ! ! ואחריהם אני באמת אוהב להאזין לרדיוהד, וREM ו ... QUEEN !!!! עם הקולות הכי יפים בעולם ואגב .. אין לי מושג מתי הם באים (REM)

למעלה