אפשרות עבודה

moran126

New member
אפשרות עבודה

הנדון : מכרז בניית אתרים T6S יוצאים במכרז לבנייה ושיפוץ אתרי אינטרנט במכרז תוכלו לתת הצעת מחיר לבניית אתר הצעת המחיר תכלול הצעה לבנייה שיפוץ ושדרוג אתרים מבוססי PHP, MySQL . בהצעה יש לפרט את דרישתכם כל דרישה בנפרד אם לבנייה שיפוץ ושדרוג , יחד עם ההצעה יש לשלוח קו"ח ולפרט אתרים שנבנו על ידיכם. T6S לא מתחייבת לקבל את ההצעה הנמוכה ביותר אם בכלל ! נא שלחו את הצעותיכם לכתובת זו.... [email protected]

moran126

New member
בניית האתר

כמו שכתוב בהודעה הראשונה מתבקשים לתת הצעת מחיר לבניית אתר הצעת המחיר תכלול הצעה לבנייה שיפוץ ושדרוג אתרים וכו ... אם יש לך שאלה/בעייה ספציפית תוכל ליצור קשר דרך המייל [email protected] בתודה מראש

nirdagan

New member
איזה אתר?

אתה חושב שניתן לתת הצעת מחיר בלי לאפיין את האתר?

moran126

New member
איזה אתר ?

אתה יכול לתת הצעת מחיר כמו ששאר האנשים נתנו כגון טווח מחירים מ-XX עד XX וכו ... אתר אינטראקטיבי שיפוץ אתר וכו ... את החישובים שלך אתה תעשה. אם זה מתאים לך נוכל להתקדם ולתת לך פרטים נוספים בתודה מראש

moran126

New member
מאלף עד מאה אלף שקל

כשתהיה מעוניין ליותר פרטים שלח הודעה למייל תודה.

הצעת מחיר:

המחירים שלי: בנייה - 3.44 שקל שיפוץ - 5.21 שקל שיפוץ כולל שליכטה (לא כולל חומרים) - 7.31 שקל שדרוג - 4.17 שקל שדרוג קומפלט + ביצה בצד (לא כולל הצהוב של הביצה) - 6.90 ש"ח המחירים כוללים מע"מ אבל אפשר לקמבן משהו אם אתה לא רוצה קבלה. נראה לי שיהיה תענוג לעבוד אתך. אגב, אני גם תופר חליפות ליתומים במחירים נוחים.

למעלה