אדם - מבקש לשים בטאג-ליין....
ישנה את פרינט בוי של חברת בנצ´מן, ממש לא ממש נוח שכולל בעצם 2 תוכנות, אחת להגדרת המדפסת ואחת התוכנה עצמה, יש בה אופציה לשרבט על המסך אבל השירבוטים לא יימתחו על כל הדף שתדפיס - אלא רק על ה-160X160 פיקסלים השמאלים - ימניים שלו ! *ישנה תמיכה בהרבה מאוד מדפסות, תומך בכל עורכי המסמכים הראשיים ובעוד כמה מהצדדים - מספיק בהחלט לכל אחד מאיתנו ! ישנה את InStep Print החביבה יותר עלי, הממשק בה טוב פי כמה מפרינט בוי, יש "בורר קטגוריות" (אולי מישהו כבר ימציא איזה מילה לחץ הזה בצד ימין למעלה שמעביר קטגוריות, לי יש רעיון לשם, והוא - "החץ הזה בצד ימין למעלה שמעביר קטגוריות") שמעביר אותך בין הדפסת טלפונים, מזכרים, מסמכים (מסמכי וורד או אקסל בתוכנות הראשיות כגון DTG, QO, MEGADOC...), בעזרת פאטץ´ קטן לתוכנה אפשר גם לגרום לה לשלוח פאקסים ! כן... כן... נוסף כפתור קטן לי כפתור ה-"PRINT" שכתוב בו "FAX" ומאפשר לשלוח מסמכים, תזכירי, טלפונים, וכו´ דרך כבל\מודם IR\פלאלפון IR. *ישנה תמיכה בהרבה מאוד מדפסות, תומך בכל עורכי המסמכים הראשיים ובעוד כמה מהצדדים - מספיק בהחלט לכל אחד מאיתנו ! וכמובן ישנה את תוכנת PALMNPRINT שממש לא אהבתי ! הממשק - זוועתי ! ישנם כפתורים גדולים עם כתב BOLD בתוכם שמאפרים להדפיס רק מהיישומים המובנים בפאלם (תזכירים, טלפונים, TODO LIST, יומן ומהקליפבורד {קליפבורד = השורה האחרונה שעשית לה "גזור\העתק"}) כדי להיות יכול להדפיס גם מסמכים צריך לקנות עוד תוכנה שנקראת DOCPRINT ועולה כמעט כמו התוכנה הראשית עצמה ! בתוכנה זו הדגש הושם על כמות התוכנות שמהן יהיה אפשר להדפיס (יש באמת הרבה ברשימה), אבל רשימת המדפסות הנתמכות ממש צולעת (2 ממדפסות HP לא נתמכות !), בקיצור ! לא מומלץ ! אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פשוט לא היה לי הזמן לבדוק אותן ! עומר