אפשרויות בחו"ל

namaste1

New member
אפשרויות בחו"ל

שלום לכולם, אני בן 32,נשוי,בלי ילדים,רואה חשבון במקצועי,אשתי בת 30,אדריכלית. לצערנו הרב,אנו שוקלים לרדת מן הארץ,לא יודע לכמה זמן,לפחות לכמה שנים. המצב הכניע אותנו,ולא רואים עתיד. זאת לא החלטה של רגע,זה דבר שמתבשל בתוכנו הרבה זמן. חשבנו על קנדה,אנגליה,אוסטרליה או ספרד אבל רוצים לעשות הכל חוקי,עם רשות השייה ורשיון עבודה (אפילו ,אם אפשר, להשיג אזרחות זרה בעתיד) אז אשמח לקבל מידע,טיפים,כתובות באינטרנט וכל דבר שיוכל לעזור לנו מה אני אגיד לכם? זהו צעד לא שמח בשבילנו,אבל אנו בטוחים במה שהחלטנו אני מקנא באלה שמחזיקים מעמד, לנו אישית כבר אין חיים,מפחדים לצאת לרחוב,ללכת לסופר,בכל דבר שאתה עושה אתה חושב מהם סיכויים שלא תחזור... אז תודה לכם ומקווה שתבינו

Gefen

New member
לגבי קנדה ואוסטרליה

תבדוק באתרים האלה... בהצלחה... גפן

Gefen

New member
רצוי שיהיו קישורים...../images/Emo13.gif

אז הנה זה פה למטה... גפן

כרמלה2

New member
לגבי קנדה

לפני חודש בערך הייתה כתבה בעיתון על הגירה לקנדה. הם מעוניינים במהגרים. צריך שיהיו לך שלושים אלף שקל ואז אתה יכול להגר בצורה חוקית, ואפילו לקבל ביטוח בריאות על חשבונם. אם תרצה אשמח לפקסס לך את הכתבה.

לא כל כך מדויק...

או שאתה עומד בקריטריונים שלהם לגבי גיל, מקצוע, וכיו"ב - מה שנקרא אצלם INDEPENDENT CLASS, או שאתה נותן להם הלוואה ללא ריבית של 400,000 דולר קנדי למשך חמש שנים (IMMIGRANT INVESTOR PROGRAM) בכל מקרה, אם מישהו אומר לך שהוא יסדר לך ויזה פספורט קנדי תמורת 30000 שקל - הוא כנראה נוכל. פשוט תגלוש לאתר שגפן רשמה.

namaste1

New member
נראה לי ש....

כרמלה התכוונה לזה שיש לשלם 30.000 שקל לממשלת קנדה. אני שמעתי שאפילו אים אתה עומד בקריטוריונים, כל הבורוקרטיה עולה כ-1500 דולר אמריקאים לאיש. איך שער החליפין שקל-דולר אמריקאי-דולר קנדי? תודה

namaste1

New member
כן רוצה

את יכולה לשלוח את הכתבה מצורפת לתשובתך באתר? תודה

namaste1

New member
כן רוצה

את יכולה לשלוח את הכתבה מצורפת לתשובתך באתר? תודה

כרמלה2

New member
הכתבה הייתה בעיתון, לא באינטרנט.

תצטרך לשלוח לי מס´ פקס או כתובת. ובאותה הזדמנות האם אפשר להגר באופן חוקי לאנגליה או ספרד?

eli21us

New member
כן...אבל רק

רק אם אתה מוסלמי פקיסטני הודי בוסני קרואטי וכו מזל שקיבלו את אמא שלי אחרי השואה

Mariguella

New member
שטויות במיץ גזענות ובורות

נכון, למדינות הללו יש מדיניות של קבלת פליטים (במילים אחרות: בניגוד למדינת ישראל, הם לא יגרשו פליט מסיירה ליאון חזרה הביתה בזמן שמשתוללת שם מלחמת אזרחים). למרבה הצער, פועלו של בן-לאדן השפיע לרעה גם על קליטתם של פליטים אלה, שמכניסים אותם לאותו סל כמו הטרוריסטים (אגב, הקרואטים בכלל לא מוסלמים, אלא קתולים). במילים אחרות- אין שום בסיס להצהרה "המדינות הללו מקבלות רק מוסלמים". למען האמת, בקטגוריה של מהגרים שלא על בסיס פליטות (לא עלינו להיות פליט), לישראלים יש סיכוי יותר טוב. המדינות האלו באיחוד לא מוכנות, מסיבות כלכליות, לקבל מהגרים על בסיס כלכלי, אלא אם יש להם מה לתרום למדינה. האתר הזה מסביר איך לקבל אשרת עבודה בספרד (זה לא קל), מכיוון שאמרת שאת לא שולטת באנגלית - בגדול צריך הזמנה ממעסיק. אגב, רביבו קיבל אזרחות ספרדית על בסיס זה שהוא צאצא של מגורשי ספרד (מצד שני, המועדון שלו בטח שילם הרבה כסף למשרד הפנים הספרדי בשביל הדבר הזה...) האתר הזה מסביר איך לקבל אשרת שהייה, אשרת עבודה או אזרחות בבריטניה. שוב, יש להם תכנית לאנשים בעלי כישורים מיוחדים וכו´.

eli21us

New member
אני אזרח בריטי

בשנים האחרונות שגרתי באנגליה לא נתקלתי במישהו אחד שקיבל אזרחות חוץ ממי שהזכרתי למעלה, כמובן שאם יש לך תואר אקדמי אולי אבל אולי יש לך סיכוי של %20 לקבל אזרחות אבל לא נתקלתי אף פעם במישהו כזה

namaste1

New member
תשובה

הכתובת שלי הינה: שמאי 12/9 כניסה ג´ 94631 בקשר לאנגליה וספרד, אין לי מושג.נראה לי שכדאי לך להיכנס לקישורים ששלח mariguella. תודה ובהצלחה.

הי מבין אותך גבר

אני וחברתי ירדנו לפניי חצי שנה לניו זילאנד פו הכל רגוע . אנחנו נעזרים באורך דין מקומי שמתמחה בעיניניי הגירה . זה עולה כסף אבל יש לו רזומה מחובד של הצלחות (הוא יהודי) בכול מקרה הוא יוכל לתת לך יעוץ (גם זה עולה כסף) אבל עם תחליטו זה מקצר זמן יקר לבצע את התהליך דרך אדם מקצועי. הנה כתובת באינטרנט שלו ובהצלחה[email protected]

namaste1

New member
שאילה

אבל כשניכנסתם זה היה כמו תיירים? הגעתם עם רישיון לעבוד? ניו זלנד!, אכן שמעתי שזה מקום יפה ושקט, אבל ניראה רחוק מהארץ. כמה עולה כרטיס הלוך חזור?

למעלה