אפרת מחקת הודעות? אני מחפשת את השירשור של מילים לשירים ולא מוצאת.. מחקת אותו??
N noni2222 New member 29/3/05 #1 אפרת מחקת הודעות? אני מחפשת את השירשור של מילים לשירים ולא מוצאת.. מחקת אותו??
O olsen cool New member 29/3/05 #2 ההודעה אכן נמחקה משום עברה על זכויות יוצרים. מילים לשירים של הילארי דאף ניתן למצוא באתר www.hilary-dff.net
ההודעה אכן נמחקה משום עברה על זכויות יוצרים. מילים לשירים של הילארי דאף ניתן למצוא באתר www.hilary-dff.net
° °•°TooTiT°•° New member 29/3/05 #3 נ"ש../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif אמ רק רציתי לומר שהאתר לא התעדכן היום בגל שניצן בטיול שנתי וקצת קשה לי והייתי עמוסה. בכל אופן- מחר תקבלו עידכון גדול של סירטונים מההופעה.
נ"ש../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif אמ רק רציתי לומר שהאתר לא התעדכן היום בגל שניצן בטיול שנתי וקצת קשה לי והייתי עמוסה. בכל אופן- מחר תקבלו עידכון גדול של סירטונים מההופעה.
א אורי החמודה New member 30/3/05 #4 אני חושבת שיש לי רעיון לשרשור מה דעתכם שרשור הפרק היומי של ליזי מגוויר
• •°•SiMs MaN•°• New member 30/3/05 #5 מקגוויר* ורעיון נחמד הנה.. הנה הילארי והמניאק שבגד בהילארי עם לינדזי ובלינדזי עם הילארי שיחק בליבם הקדוש ובגלל זה הם רבות עד היום! אמן ימות! ניק קרטר לך לגיהנום שונאים אותךךךךךךךך
מקגוויר* ורעיון נחמד הנה.. הנה הילארי והמניאק שבגד בהילארי עם לינדזי ובלינדזי עם הילארי שיחק בליבם הקדוש ובגלל זה הם רבות עד היום! אמן ימות! ניק קרטר לך לגיהנום שונאים אותךךךךךךךך
O olsen cool New member 31/3/05 #6 ../images/Emo6.gif אני לא יודעת על איזה כוכב אתה חי אבל מה שבטוח זה לא כדוה"א קוראים לו ארון קרטר לאח הגדול שלו קוראים ניק.
../images/Emo6.gif אני לא יודעת על איזה כוכב אתה חי אבל מה שבטוח זה לא כדוה"א קוראים לו ארון קרטר לאח הגדול שלו קוראים ניק.