אפרת נעים להכיר ... B-)

אפרת נעים להכיר ... B-)

ידע ידע זה כוח לדעת הכל. לדעת פחדים, לדעת את השכול לדעת לקום וללכת לדעת ליפול לדעת אותי, את אמי ואבי לדעת את הרוע שלי, את תומי וטובי לדעת חום מזג, לדעת עצבים לדעת עצבות, לדעת אנשים חמים לדעת כפירה, אך עוד יותר את אלוהים לדעת אהבה ולנסות להבין. לדעת אישה. לדעת בושה. לדעת זה כוח, או אולי לדעת חולשה ! יקירתי שתדעי רק את מה שבא לך לדעת אך לעולם אל תפחדי להציץ גם למחוזות אחרים...אני בטוח שזו היכרות מבורכת... בכל מקרה שבת שלום וחיבוק דוב !

אפרת.א

New member
אריק - זהו, חזרתי.... :cool:

מסכימה עם כל מילה... דבר אחד הייתי מחליפה -לפחות עבורי, ברשותך: כח - בעוצמה. עוצמה - זה לצחוק כשקשה ,זה לכאוב את הטוב, זה לכאוב את הרע, לחייך לחבר, להשמיע ולשמוע -דברי אהבה, זה לבכות מאושר עם דמעה,זה ללמוד, לקנות דעת ובינה, להנות מפריחה , להנות מזריחה, לצפות אל האופק לראות את השמש בזמן שקיעתה.לדעת שככל שאתה למד אתה יודע פחות, לדעת לצפות לבאות, לדעת לשכח, לדעת לזכור, לדעת ללכת לדעת לחזור. עוצמה זה לכעוס ,לקנא, לחשוש במידה, צעד מהוסס ללכת בביטחה, לדעת לתת לדעת לקבל , לדעת לנסות, לדעת להכשל, לדעת ללמוד מהכישלון ולהחשל. לנטוע טעם בחיינו -אותם לנגן,לזר לחבר לאהוב לפרגן, ליצור מציאות ,ליצור אשליות, ליצור יצירות, להנות מכל רגע שנועד כאן לחיות. להרגיש מבפנים מלוא הריאות - לנשום נשימות עמוקות וטובות. עוצמה - לטעמי, זה להיות - אתה עצמך, ללא מסכה, להכיר,להוקיר הוויתך, לחיות הווה כל שניה ושניה. מבטיחה לא לחשוש להציץ במחוזות נוספים - תודה על הברכות , על האיחולים. חיבוק דוב? ממממ...הכל יחסי:))

למעלה