אפרת כהן!!!

מור 336

New member
../images/Emo23.gifמיכאלה המהממת

קודם כל אני רוצה להגיד שמיכאלה זאת סדרה מעולה ומדהימה והשחקנים בה עוד יותר. אפרת כהן היא שחקנית מהממת ואני פשוט חולה עליה
והכי חשוב כל אלה מהפורום של השיר שלנו שפשוט יעפו מפה אין לכם מה לחפש פה ועם אתם לא עפים אז רקק שתדעו שאף אחד לא שם עליכם ילה ביי

perfecta

New member
נצל"ש

יוני וירדן, יש לי שאלה אליכם, אתם יודעים מתי יש שידור חוזר של האירוח של נתן רביץ??????????????????????????????????????????????? ותענו כי זה חשוב... תודה מראש.

מההההההההההההההההה

אם לא היית פותחת הודעה לא היינו יודעים את זה יעילגתתתתתתת

flizer123

New member
אפרת כהן!!!

יאווו!!! היא שחקנית כ"כ טובהה!! היא משחקת מעוללהה...היא בין השחקנים הטובים של מיכאלה!!1 היא מעעווווולללללהההה!! היא שיחקה רק באיזה 2 הצגות וסדרה לא?! היא צריכה להיות שחקנית השנהה!! א=פ=ר=ת כ=ה=ן ל=ש=ל=ט=ו=ן ה=מ=ש=ח=ק חחח

נכון היא ...אין עליה ..אני מתה עליה

היא פשוט מותק...היא משחקת מדהים...היא אין אין היא פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!כל מילה אחרת מיותרת.אפרת כהן שחקנית השנה..!!!!!!!!!!!! כל מי שמסכים איתנו שישים את זה
האי סי שלי:318522884 היינו החברות הכי טובות כמו אחיות בנפש ובנשמה ......
ואת פתאום שאלת אותי שאלה די משונה...
" תגידי מה יותר חשוב לך החיים שלך או אני??" ואני השתתקתי לרגע ועניתי לך " החיים שלי"...... ואת עזבת אותי נטשת אותי
...מרוב שהיית פגועה ממני....
ואני לא הבנתי למה???............................
כי את עזבת אותי בלי להבין שהחיים שלי זאת את!!! מוקדש לאפרת המדהימה כי את אפרתוש את כל החיים שלי
!!! מואה!!!!!
נתן
מתה עלייך!!! מואה
אפרתוש
מאושפזת עלייך!!!! מואה
נירו
חולה עלייך !!! מואה

נצל"ש. פתחתי קומונה! נכון אתם

אוהבים תמונות יפות וחמודות ומתוקות ואנימציות? פתחתי קומונה מיוחדת לכל אלו! אתם מוזמנים להעלות תמונות, לבקש תמונות, לקבל, לדבר, לצחוק, להשתגע (אבל לא יותר מידיי) ולהנות!!! אומנם לא קשור למיכאלה אבל בכל זאת רציתי לפרסם פה.. בואו בהמוניכם! הקומונה נמצאת פה.

קראנצית

New member
אני מסכימה איתך אבל די כבר לפתוח

כל שנייה הודעה על אפרת כהן....אנחנו כבר יודעים שהיא שחקנית מעולה ומה שתגידו אבל די כל שנייה לפתוח הודעה עלייה.......ובכלל..אתם פותחים הודעות על שטויות....

מה זה?????????????

אפרת כהן היא השחקנית הכי טובה ב"מיכאלה"???? חצופה!! אפרת היא השחקנית הכי טובה בארץ! אם לא בעולם!! קאפיש?? סנשיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צודקת! ../images/Emo45.gif אבל למה לפתוח הודעה?

ובאמת אפרת היא השחקנית ובכלל הבת אדם.. הכי מושלמת בעולם!

למעלה