אפרת גוש חזרה הביתה

אריה31

Member
מנהל
אפרת גוש חזרה הביתה

אתמול בלילה הייתי ביחד עם יעל בהופעה של אפרת בהרצליה ההופעה התחילה ב-20 ל-2 ונמשכה כחצי שעה למרות שהיה קצר, היה מעולה!! אפרת סיפרה שהיא גדלה פה ומכירה את הבורגר קינג ואת חנות הגלידות ונסעה באוטובוס מהתחנה המרכזית חח לפני ההופעה היא הצטלמה עם כל מי שרצתה/ה וגם דיברה איתי
היא סיפרה לי שבכפר סבא היה לה קשה ואין לי מושג למה התכוונה כי במקום זה היא התעניינה איך היו ההופעות של מסיקה וגולן בפ"ת חחח אפרת היתה הקצפת בליל יום עצמאות כיפי:)

ednaye10

New member
אני הלכתי לראות אותה בכפר סבא עם חברה../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד.בכפר סבא היא הופיעה ב-23:30 והיו המון אנשים בזמן ההופעה ואחרי שההופעה נגמרה כמעט לא נשארו שם אנשים ברחבה.הייתה הופעה באמת קצרה יחסית(של 5 שירים בערך) אבל היה כיף.היא שרה את מצעד הגאווה,מגדלור,אה אה אה,לראות את האור וכמו שזה היה(אני מקווה שלא שכחתי אף שיר).זו הפעם הראשונה שאני נוסעת לכפר סבא לחגוג את יום העצמאות והיה נחמד יחסית אבל ברעננה הרבה יותר מושקע מבחינת דוכנים ופעילויות.אני שמחה שנהנית.אני מצטערת שאני לא כותבת בפורום כמו בעבר,אני פשוט נורא עסוקה בכל מיני דברים.

אריה31

Member
מנהל
עדנה../images/Emo13.gif

את לא צריכה להתנצל, כל אחד כותב בזמנו החופשי שמח שנהנית בכפר סבא ותודה שסיפרת לנו אם אפרת לא היתה מופיעה בהרצליה, כמובן שהייתי נוסע לכפר סבא בהרצליה היא שרה את אותם חמישה שירים ובנוסף: קרב אגרוף ומועדון ריקודים

ednaye10

New member
זהו,עכשיו נזכרתי שהיא שרה גם את זה...

הייתה לי הרגשה ששכחתי עוד שיר או שניים
זה הרי חייב להיות אותם שירים בגלל שזו אותה הופעה רק במקום אחר.חברה שלי אמרה שהיא לבשה שמלה "משוגעת".חחח,למי שלא יודע אז היא לבשה שמלה בצבע זהב מבריק.לדעתי כל מה שהיא לובשת יפה לה!יכול להיות שאחזור לכתוב כמו פעם בגלל שירד לי קצת לחץ מהלימודים בזמן האחרון ואני כבר לא לחוצה בגלל העבודה החדשה כמו שהייתי(אני כבר חצי שנה שם).

ady18

Well-known member
היה כייף

באמת הופעה חמודה... מאוד נהנתי:) אבל זה מאוד מאוחר חח וכבר הייתי עיפה אז את רוב ההופעה ראיתי בישיבה על הספסל אבל גם משם הייתה עמדה טובה:) ואפרת הייתה מאוד שמחה,קצבית ומלאת אנרגיות.

ליאן 162

New member
ברמת גן-

גם גלעד שגב סיפר על זה שהוא גדל בעיר הזו, דודו אהרון והראל סקעת הופיעו באורדע, ובפארק הלאומי אייל גולן ולא יודעת מי עוד..חחחחחחחחח היה ממש כיף בלילה! אני יודעת שזה יישמע תינוקי אבל עשינו מלחמת קצף,,, כן, כן.. חחחחחח שיחזרנו דברים מהילדות=] חזרתי ב-4... והיום אנחנו עושים על האש =] איכשהו הספקתי ללמוד לערבית..חחחחח עופרית בהצלחה לנו מחר!!!!!!!!

אריה31

Member
מנהל
אז רגע היית גם בפארק וגם באורדע?

יש לי חבר שהיה בפארק ונהנה מאייל גולן ומוש בן ארי וידידה שראתה את דודו אהרון באורדע בהצלחה לך ולעופרית בבגרות בערבית

ליאן 162

New member
היינו רק באורדע

פשוט ידעתי שאייל גולן מופיע שם! גם כן דודו אהרון הזה..... לא יכלו להביא את אפרת!?!??!?!??! חחחחחחחחחח אבל אחרי הההופעה הלכנו לפארק הירקון, ליד הבית שלי יותר.. שם הייתה המלחמת קצףףףףףףף..חחחחחח

ליאן 162

New member
הייתיבהופעה שלו...

היה סבבה, אבל היה קטע - הופצה שמועה שהיה פיגוע התאבדות בפלורנטין, ושמענו על זה ממש כשמופע של דודו התחיל, נלחצנו, כי חברה טובה שלי הלכה לשם והיה סיכוי שגם אחותי שם, אז זה די הרס... אני אישית לא אוהבת מזרחית, אבל הוא הקפיץ ועשה שמח, נהניתי מאוד:)

Francine1

New member
חחח למדת? בקושי למדתי.. בהצלחה!!

חזרתי באיזה 10 בבוקר הביתה חחחח

אריה31

Member
מנהל
יאאא תודה רבה יובל../images/Emo13.gif

כמה זמן אפרת הופיעה? מה היא עוד שרה?

אממ זה הלך ככה

סך הכול ההופעה הייתה של יוני בלוך והיא נמשכה איזה שלושתרבע שעה. יוני שר 5 שירים שלו (מכיר אותו, אחריות, הקנאה, ועוד שניים שלא הכרתי), 1 עם אפרת (תגרד לי בגב), ואפרת שרה 3 שירים - אה אה אה, קרב אגרוף ולראות את האור.

אריה31

Member
מנהל
האמת ממש מעט

חשבתי שההופעות ברוק עצמאות מושקעות אבל העיקר שנהנתם

זה כל העניין

אי אפשר שכל להקה תופיע שעה וחצי, גם ככה זה נמשך עד הרבה יותר מדי מאוחר (כמעט 8 בבוקר). דווקא נחמד שההופעות יחסית קצרות אבל יש גיוון. (רק אביב גפן, יצא די קרציה וסירב לרדת מהבמה איזה שעתיים)

למעלה