חוויות ותמונות! ../images/Emo9.gif ../images/Emo248.gif
טוב, אז ככה: באמת שהיה מדהים, ההופעה הזו סגרה לי את החופש בצורה הכי טובה שיכולה להיות. ישבתי שורה ראשונה כמעט באמצע. זה היה דיי כמו בזאפה - שולחנות עגולים וכיסאות, מופע ישיבה. בכל פעם שהיא ירדה מהבמה ונעמדה אז היא הייתה ממש סנטימטר ממני
כמובן שהיא לבשה את שמלת הכלה, עם מין פרח ורוד בשיער. בהשראת אריה[
] כתבתי את הפלייליסט של ההופעה, בסוף ההופעה הסתבר שהוא נשאר על השולחן עם העט שלי, אז חזרתי לשם ובדיוק הבסיסט (דן) ושאר הנגנים התקפלו, ודן ראה אותי ואז אמר "ראיתי שכתבת משהו כל ההופעה, מה זה היה?" אז אמרתי לו שכתבתי את השירים, והוא השיב "אה, אז את רוצה את זה?" והוציא את הפלייליסט שהיה על הבמה ונתן לי, והסביר שהחלקים המושחרים זה מה שהם שרו בהופעה במועדון התיאטרון.
בכל אופן, בחזרה להופעה עצמה: אפרת הייתה ממש מתוקה (כמו תמיד) ואמרה "זה באמת נכון מה שאומרים על ירושלים, אני מרגישה שאני נושמת יותר טוב!" ולפני השיר "טוב לבד" היא אמרה "תמיד יש סטיגמות על ירושלמים" ומישהו מהקהל צעק "מה?!" והיא צחקה והמשיכה "טוב, אז אם כבר שאלת.. תמיד אומרים שירושלמים שמרנים, שהם לא זורמים, ואני אמרתי.. מה פתאום! הם פתוחים לרעיונות כמו כולם" ושרה את השיר
אה וכמובן שהיא ביקשה וודקה לבמה ואמרה "צ'ייסרים לכולם עליי!" ואז עשתה "לא" עם האצבע"
(לפני "כמו שזה היה") והביאו לה כוס יחסית גדולה והיא שתתה אותה באיזה שנייה וחצי ("זה בשביל השיר הבא. חכו רגע") וכולם מחאו כפיים והיא אמרה "שנים של אימונים". לפני השיר "בום טראח" היא שאלה אם יש כאן מישהו שעומד להתחתן ופתאום הסתבר שכווולם מתחתנים
אני ממש אוהבת את הגרסה החדשה שלה לשיר "דיאטה", היא ממש יפה. לקראת סוף ההופעה היא מין התחילה לשיר כמו זמרת אופרה (בהפסקה בין שיר לשיר) ואז נתקעה בגבוהים ואמרה "עישנתי הרבה היום"
אחרי ההופעה כמובן דיברתי איתה, מסרתי לה ד"ש מאריה [כמו שביקשת
] אבל מרוב התרגשות שכחתי לומר לה מזל טוב על הזכייה בתואר (זמרת השנה)!
אבל היא הודתה לי וחיבקה אותי וחתמה לי על האלבום. וגם ביקשתי מתום (שהעלתה אותי ואת החברות שלי לחדר של אפרת דרך הבמה
) ואמרתי לה מזל טוב על יום ההולדת וסיפרתי שאני מהפורום של אפרת, היא הייתה ממש מתוקה ואמרה תודה, וכשאמרתי את ה"אני מהפורום" היא אמרה "וואו, אז בכלל תודה!" וגם ביקשתי מדן לחתום לי, למרות שהוא לא מנגן באלבום. בהתחלה הוא היה מופתע ולא הבין מה אני רוצה, קצת מביך
. טוב, נראה לי שכתבתי מספיק (יותר מדי?) הפלייליסט: מצעד הגאווה מגדלור תמיד כשאתה בא (אני אוהבת את הגרסה ההחדשה, אבל מעדיפה את המקורית) ממחר דף חדש קופסה ביום טוב לבד לראות את האור אמן בום טראח כמו שזה היה דיאטה מודה אני הדרן ראשון: אה אה אה (כולם קמו והיא רקדה ממש קרוב אלינו!) הדרן שני: מועדון ריקודים חבל לי שלא היה את שחזור, אבל בכל זאת הופעה מדהימה! תמונות יעלו ממש מיד