אפרת בוואלה. http://e.walla.co.il/?w=/6/1101152
D dsol New member 4/5/07 #2 אוי אני מאוכזב קצת..._../images/Emo189.gif במיוחד מהפיסקה האחרונה אריק ברמן מתארח באלבום והאלבום הולך להיות יותר "נותן לפנים"... אני אוהב את אפרת השקטה והנוגה.. לא מצליח לראות אותה בתור "רוקיסטית" או מה שהיא מתכוונה בזה....
אוי אני מאוכזב קצת..._../images/Emo189.gif במיוחד מהפיסקה האחרונה אריק ברמן מתארח באלבום והאלבום הולך להיות יותר "נותן לפנים"... אני אוהב את אפרת השקטה והנוגה.. לא מצליח לראות אותה בתור "רוקיסטית" או מה שהיא מתכוונה בזה....
G grace00 New member 5/5/07 #3 ת'אמת למרות שדווקא את קרב איגרוף אני מאוד אוהבת חוץ מהקטע שדומה לנינט, אני קצת חוששת מהאלבום החדש שלה. נראה מה יהיה. אני ממשיכה לצלם את היפיופה הזאת זה בטוח!
ת'אמת למרות שדווקא את קרב איגרוף אני מאוד אוהבת חוץ מהקטע שדומה לנינט, אני קצת חוששת מהאלבום החדש שלה. נראה מה יהיה. אני ממשיכה לצלם את היפיופה הזאת זה בטוח!
נ נערה עם סטייל New member 5/5/07 #4 "קרב איגרוף" יצא לפני השיר של נינט, לא? ../images/Emo42.gif כלומר, אני זוכרת ששמעתי את "קרב איגרוף" בהופעה של אפרת לפני המון זמן, והשיר/דיסק של נינט רק יצא אח"כ :X (נו, רק מנסה לתת הסבר לדימיון בין השירים ;[ )
"קרב איגרוף" יצא לפני השיר של נינט, לא? ../images/Emo42.gif כלומר, אני זוכרת ששמעתי את "קרב איגרוף" בהופעה של אפרת לפני המון זמן, והשיר/דיסק של נינט רק יצא אח"כ :X (נו, רק מנסה לתת הסבר לדימיון בין השירים ;[ )
B BlackMagicSprite New member 10/5/07 #8 ../images/Emo45.gif אבל עדיין יש את השירים שהיו פעם. וזה נהדר.