אפרת....אפשר שאלה?........

שרי 43

New member
אפרת....אפשר שאלה?........

את יכולה לעזור לי למצוא את הגבעול???????????? איך זה שרק אני רואה את הפרח???????????......... כל הרמזורים צחקו איתי הלילה....אני לא רוצה לחשוב מה חשבו האנשים במכוניות ליד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שאול-22

New member
תודה אתה בדרך ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo33.gif

תארגן את הרשימה http://www.meyzag.org.il/new/list.html מצורף קישור

חן.

New member
שרי כאילו בלימודים ../images/Emo6.gif

מה כל הענין עם הגבעול הזה?
זה מה שיש לך בראש כשאת יושבת בכתה ומסתכלת על אהרון
ותיכף תספרי לנו שהעיפרון שלו סגול

חנצו......

את מבינה יקירה, זו מין בדיחה סרת טעם שביני ובין אפרת, אל תטריחי את עצמך להבין. ובקשר לעיפרון של אהרון....מממממממממממ.......מי מסתכל עליו בכלל ועכשיו שאני חושבת על זה, אין לו בכלל חחחחחחחחח, אבל ביננו, ואת הרי אשת חינוך, כמה פעמים נתקלים במרצה שאצלו השעורים הם חגיגה לשכל ולנפש????????

אפרת.א

New member
שאול יקירי....אהבתי את הנלווה שלך

על רון ארד...צמרמורת ... שמחה לראות ולשמוע שיש לנו את זה! שלא איבדנו את המגע הנפלא עם הרגשנות והרגישות למתרחש סביבינו... שלך - אפרת.

אפרת.א

New member
שרי....אפשר שאלה! אבל מה .....גם

לי לעיתים אין תשובה...:)) בשקט בסוד אוכל להפנות אותך לבוחרת בטוב...היא תספר לך על עלים, עלעלים גבעולים ושאר מיני צמחים ופריחה...:)) ינשאללה שתמיד יצחקו איתך הרמזורים ולא רק בגלל...אלא כי את יקרה שלי הפרח בהתגלמותו...! ומה חשבו האנשים במכוניות שליד? למי איכפת ???? חחחחחחחח העיקר שהיית את לאורך כל הדרך:))) מואהההההההההה - יפה שלי - שתמיד תמיד תדעי רק צחוק , אהבה ויופי וכן...לא יזיק לך למצוא את הגבעול מפעם לפעם:))))

זכר206

New member
תגובה לחברה ב 206

לאפרת.א. היה נעים להכיר אתכם ב 206 עושה רושם שאתם נהנים וכל זה משיחות באינטרנט. זו לי פעם ראשונה וזה די מיסתורי בתחילה.

אפרת.א

New member
היייייייי 206 ברוך הבא ../images/Emo24.gif

....ראשית, נחמד שהגעת אלינו , לבית הקפה הצנוע והוירטואלי שלנו...
מקווה שמצאת את הדרך מייד וההדרכה היתה מספיק טובה:)) אכן - כפי שסיפרנו לך , אנחנו נהנים הנאה מרובה - משיחות, מפגשים והתכתבויות כאן בפורום. מממממ.....מסתורי וזו רק ההתחלה.עבורך ועבור החבורה הנחמדה שפגשנו איתך ב-206 - אקפיץ לכאן משהו שכתבתי לפני זמן רב על הפגישה הראשונה שלי עם החברות - אולי זה יתן מעט אינדיקציה לקורה כאן. כמובן כמו "בחיים האמיתיים" (כפי שהגולשים נוהגים לקרוא לחיים מחוץ לזמן הגלישה) גם כאן בוירטואלי יש טוב ויש פחות טוב... לפעמים נתקלים בסיטואציות לא נעימות - וזאת לאזהרה בלבד - מקווה שתראו ותמצאו רק את הטוב שיכול להעניק החיבור לצאט או לפורום. מקוה לפגוש בך בצאט - כך אוכל לתדרך אותך יותר טוב לגבי שיחות בצאט (מקוה שלא תיבהל ותברח בטרם עת:) שוב, ברוך הבא....אשכתב את ההודעה שכתבתי בזמנו כהודעה חדשה - אשמח לתגובה שלך. שמחתי לראות אותך כאן - שלך, אפרת.

זכר206

New member
לאפרת תודה על ה-welcome

נחמד לשמוע ממך , היה דוקא מהר.(אני רגיל לדואר) ההדרכה היתה מצוינת. לא הבנתי על איזה חדר 50 אתם מדברים. אשמח לשמוע ממך בקרוב. זכר או 206

אפרת.א

New member
זכר או 206 ../images/Emo9.gif המהירות כאן

מדהימה! רק תדליק ת´מחשב, תעלה את הפורום ו...זהו - הנה לך תשובה :)) דואר רגיל? בשביל מה - דואר אלקטרוני (אימייל) היום זו התשובה! אספר לך על חדר 50 ואיך להגיע אליו בהודעה שהבטחתי וטרם העלתי...ההודעה הזו אוטוטו עוברת דף ולא תראה אותה יותר... על כן - חפש בהמשך הודעה המיועדת לך.
אפרת.

letter5

New member
זוהר ארגוב בדד

בדד, במשעול אל העין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח הזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידי בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסדר שיר מזמור של אימי בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום

למעלה