אפרת אין תגובה?

קסם

New member
אפרת אין תגובה?

שלום לך אפרת אני פעם ראשונה בפורום כתבתי משהו למישהי ואין תגובה בתור אשת הפורום אנא עוצי לי עצה ההודעה שלי היתה קסם האהבה מה זה? אין יחס לחדשים בפורום הזה? :-(

הנה התגובה הראשונה

בראשית, צרור ברכות...בחרת ובצדק לטעמי את ה פורום תגובות יקירה, באות לאחר מחשבה, אנא אל תתיאשי... ועוד תראי כי שלל תגובות רעיונות וברכות יעטרו את הודעתך... ברוכה הבאה...וברוכה הנשארת ...

אפרת.א

New member
קשת יקירה - ותוך כדי,,,,גם לך קסם..

יקרה שלי - תודה על הפירגון לפורום:)) אוהבת אותך ומתגעגעת קסם זה....קסום ולא קסומה:)) ובאשר לך קסם שלי - - -- - - תגובה מיד, בדרך...לקח לה מעט זמן להתבשל:)) מעבר לכך שאצלינו בפורומים כל הודעה שעונים עליה קופצת כלפי מעלה מיידית....כל כך רציתי להגיע אליך כ``אחרון אחרון חביב`` - ואכן זאת אעשה בכל מקרה... מתנצלת ולו על שניונת פיצפונת קטנטונת בה חשת עזוב ופגוע מחוסר תגובה (מתחנחנת בפניך....מביטה ברכות אל תוך עיניך הרחוקות ברגע זה מעיני שלי..) התקבל?

קסם

New member
תודה לכן

תודה על התגובה של שניכן יקירות אך איך יתכן שאין תגובה על ההודעה הראשונה שלי משעת הצהריים? לא נורא לא אשמתכן ההודעות הבאות פשוט יהיו יותר קצרות אולי פשוט אסור להשקיע ולשלוח תמונות היתכן שהפשטוט היא הגורם המושך? בכל אופן אני אחכה אולי תגיע תגובה על ההודעה ההיא או שלא(נאמר בקול תינוקי)

אפרת.א

New member
לאאאאאאאאאא.......

מותר להשקיע ולשלוח תמונות - ואפילו רצוי! אנא, אל תקצר......פליז.....דייי עוד! בשעות בהן לא קבלת תשובה - מן הסתם לא היה מי שישיב... אולי המחשב היה סגור? - אולי ראו את ההודעה רק עכשיו? אולי לקח קצת זמן למחשבה למתן תשובה? ועוד אוליים ש...מכל מיני סיבות...אולי, אולי, אולי....אממממ.... אה, כן - בדיוק!

למעלה