אפרתוש חדשה בפורום לא ידעתי שיש פורום כזה אני אמא לשני חיילות .
O oshiko New member 12/2/06 #2 ברוכה הבאה X 2 מצטרפת לחוג המיוחד בפורום שיש לו 2+ משרתים בו זמנית. איפה הן משרתות?
ס סמדר בנ New member 12/2/06 #5 אז זאת לוחמת מג"ב השניה כאן - הראשונה היא הבת של שושה שהיא כרגע מפקדת טירונים במג"ב. היכן הבת השנייה משרתת? לפחות במקום קרוב?
אז זאת לוחמת מג"ב השניה כאן - הראשונה היא הבת של שושה שהיא כרגע מפקדת טירונים במג"ב. היכן הבת השנייה משרתת? לפחות במקום קרוב?
ס סמדר בנ New member 12/2/06 #9 אז הן בודאי מכירות שושה לא ביקרה מזה זמן בפורום - אני יודעת שביתה היתה אמורה בקרוב לצאת לקורס קצינות.
אז הן בודאי מכירות שושה לא ביקרה מזה זמן בפורום - אני יודעת שביתה היתה אמורה בקרוב לצאת לקורס קצינות.
M MRTIN333 New member 12/2/06 #13 יכול להיות ??? הבת שלי קצינה כבר שניי מחזורים של טירוניות את חושבת שהם מכירות .הייתי מאוד רוצה לדבר עם שושה יש סיכוי שהיא תחזור לבקר בפורום.
יכול להיות ??? הבת שלי קצינה כבר שניי מחזורים של טירוניות את חושבת שהם מכירות .הייתי מאוד רוצה לדבר עם שושה יש סיכוי שהיא תחזור לבקר בפורום.
ס סמדר בנ New member 12/2/06 #4 הי אפרתוש ברוכה הבאה. את מעלה את ממוצע האמהות לחיילות בפורום, הרוב כאן חיילים
M MRTIN333 New member 12/2/06 #6 אפרתוש תודה סמדר ולכל המברכים בפורום אני שמחה .לשמוע שאני מעלה את הממוצע של החיילות.....
M mars4 New member 12/2/06 #12 מי שראה את הכתבה בערב שישי בערוץ 10 על הגיבוש לבנות לא יכל היה לא להתאהב במכ"ית ענת שהיא לוחמת בנ"מ. ברוכה הבאה והמון בהצלחה!
מי שראה את הכתבה בערב שישי בערוץ 10 על הגיבוש לבנות לא יכל היה לא להתאהב במכ"ית ענת שהיא לוחמת בנ"מ. ברוכה הבאה והמון בהצלחה!