אפרסק

אפרסק ../images/Emo124.gif

מה דעתך לפתוח קייטנה חינוכית לבעלים ? ניסיתי לברר על חוות אילוף כזאת לבעלי, אבל לא מצאתי בדפי זהב. לדעתי אנחנו יכולים לפתוח עסק מצליח (מה זאת אנחנו ? 50-50 לא?) אז בעלי כבר רשום ונראה לי שתוך דקות ספורות ההרשמה לאוגוסט תסגר, אז מהרו בנות, נותרו מספר מקומות מוגבל. - שווה כל מחיר -

אבל אנחנו צריכות את הבעלים בבית

באוגוסט בשביל לשמור על הילדים! נדחה את זה לאחרי החגים?

רושמת אותך לאוקטובר

ומי בדיוק אצלך עוזר עם הילדים ? לי הוא רק מפריע, עוד ילד במימדים גדולים יותר...

לי הוא לא עוזר עם הילדים.......

אבל לשם שינוי זאת לא אשמתו.... <פשוט אין ילדים.... חחחחחחחחחח>

כן, זאת לא עזרה משהו, זה כמו לשים

דחליל בסלון. אבל עדיף מכלום, מה, נשאיר את הילדים לבד לגמרי?

סנדי32

New member
קרן הללללללללפ מי פליזזז......

תרשמי כפארה מעכשיו נישאר מקום ??? נישאר נישאר?? לא עוזר בבית לא עם הילדים רק מקטר "כל היום את במחשב" מתפנק עלי "שפשפי לי את הגב עם הליפה" "תמזגי לי אכל" "תעשי מסאז´ ברגליים" מה אני אישה או שפחה? כל היום מציק מציק מציק כל שעתיים חוזר מהעבודה (מרחריח) צריכה חופששששששששששששששששש(למרות שאני חולה עליו) נו אז נישאר מקום או לא ??? אם כל אהבתי אליו והרצון להיות איתו אני מפקידה אותו בקיטנת הבעלים טפלו בו בסוף היום יחזור עייף ולא יוכל להציק לי
חייבת למצוא כבר חתימה

יש לי מועמדת לתפקיד מאלפת...

מישל בת 34.... לפני יומיים היא התנדבה לאלף את בעלי... בנתיים אני מעולפת והוא עדיין לא מאולף...

היא הבינה ועוד איך....

למה הדליברי מתעכב בדואר? את בטוחה ששלחת אותו בדואר אקספרס? רק בקשה קטנה: תשלחי אותו עם פתק החלפה, כי אם לא יבוא לי עליו, אני שולחת לך אותו מקסימום תוך 14 יום.

U זה לא רשום בחוזה.....

אצלי זה "כרטיס לכיוון אחד".... לא ציינתי את שם השולח על החבילה.... ככה שאם יש טעות בכתובת הנמען, שלא יחזור אלי בטעות... חחחחח

הצעה לעיסקת ברטר... ../images/Emo25.gif

תני לי לאילוף את הסורר שלך, קחי את בעלי לנסיון, אח"כ הוא יבין שאני הכי טובה שיש .

../images/Emo46.gif

נראה לך???? חחחחחחחח אני אחלה אישה (כשבא לי....) חוץ מזה רוצה לפתוח דיון על המושג "הכי טוב שיש"? לדעתי אין כזאת "חיה". מה שהכי טוב בשבילי, לא הכי טוב בשבילך. לכל אחד מאיתנו יש דרישות וציפיות אחרות מעצמו, מהחיים, מהבעל וכו´, ומן הסתם בעקבות זאת הטופ, דהיינו "הכי טוב שיש", משתנה. ( U מה קרה לי היום? החוסר שינה השפיע עלי? חחחחחחח)

בובה.... ../images/Emo25.gif

קבלי תיקון... ת´כוונתי, שאתה כי טובה שיש בשבילו ואני בשביל שלי (ככה הוא אומר) צ´לחי את שלך אליי, הוא יתחנן שתחזירי אותו הביתה, מבעלי תברחי, ואז תשכילי להבין מה יש לך בבית. בסוף כולנו חוזרים למקום שממנו הגענו.

את צודקת.....

בלי להתכוון עלית על הבעיה כולה.... "בסוף כולנו חוזרים למקום שממנו הגענו".... כולנו רוצים לאמא שלנו.... חחחחחחח רק בעלי כנראה עדיין מחובר בחבל הטבור.

צ´מעי משו נחמד...

שהכרתי את בעלי שיחיה, לא היתה ברירה אלא להכיר גם את המשפוחה שלו. כמובן השאלות הטרוויאליות, מהיכן ההורים ? סבא סבתא ? (פולין אוסטריה).. נו טוב אמר לי חמי, "יש גם פולנים טובים ". בהמשך הכרותנו אמר לי חמי משפט שנחרט אצלי: ילד שאוהב את אמו ומוצא בה דמות לחיקוי, סביר להניח שיאהב כך את אישתו. לא שאני אומרת לך שתחקי את חמותך, אבל תנסי לראות ולהפנים מה הוא אוהב בה, מה מוצא בה. אומרים שהדרך לבעל עוברת דרך הקיבה, אני מצאתי את הדרך, דרך ההתחברות שלי להתנהגות חמותי. במקרה שלי, היא אישה מדהימה (וודאי יקפצו עכשיו כל "חובבות החמיות"), חכמה,....איך אני קוראת לה? "אישה וחצי" !!! תנסי, זה לא כואב. הרי לא תרצי למצוא את עצמך מטביעה את יגונך בתסכולים וקיטורים לא כך? מישמיש

כמעט אמרתי לך שאת צודקת רק...

שהבעיה שהוא חולה על אמא שלו, כי היא תמיד מצדיקה אותו.... את זה, לצערי, קשה לי לאמץ, מסיבות "אובייקטיביות"... חחחח ואני דווקא מאלו שאוהבות את חמותם (על האש, עם צ´יפס ליד).

יש לי בדיחה

פעם אחת יצא טיול מאורגן לצפון בשני אוטובוסים: באוטובוס אחד היו כלות ובאוטובוס השני החמיות (או איך שקוראים לזה בעברית:חמותות, חמותיים, חמותיות). פתאום קרתה תאונה והאוטובוס של החמיות התהפך וכולן נהרגו. כל הכלות יצאו מהאוטובוס שלהן צוהלות ושמחות, רק כלה אחת ישבה בצד הדרך ובכתה. אז ניגשת אליה החברה שלה ושואלת: "למה את לא שמחה, מה, אהבת את החמות שלך?" אז הכלה העצובה עונה: "לא, החמות שלי לא הרגישה טוב היום ולא יצאה לטיול".

למעלה