אפרסק! אפרסק!

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

Yoni16

New member
אפרסק זה פרי מגעיל!

מכיון שאין לי חיים כרגע ב1 בלילה - אני יענה על השאלות האלו: 1. כן - מישל(שם של זונה) 2. כן 3. חש חיבה 4. לא 5. לא 6. לא 7. לא 8. לא 9. לא 10. כן - דרים ת`יאטר או פינק פלויד 11. לא - צהוב 12. כן 13. כן 14. בהחלט לא 15. כן (לא קרה לי) 16. ההפך - כל מי שכתב כן בהכל - הוא בן אדם לא שפוי

תשובות

1. אין לי גיטרה 2.כן 3.כן 4.כן 5.לא 6.לא 7. אמרתי שאין לי פיג`מה 8.לא 9.אמרתי שאין לי נעלי בית 10.לא 11.לא 12.כן 13.הכי אוהב בעולם 14.כן 15.אני כל פעם שר את התקווה, זה ההמנון הכי יפה בעולם לדעתי (אני רציני) יש יותר לא מאשר כן אני בן אדם לא נורמלי ?

אוקיי אז ככה :

1.כן , אילנה :) 2.לא 3.כן 4.בדרך כלל , כן 5.לא 6.כן , לא קבוע 7.לא 8.כן 9.לאאאא 10.כן 11.כן 12.כן 13.כן , ייאממי 14.לא משהו 15.כן :) ועדיין אני חושב שאני מוזר ....

הממממ

לא הבנתי.... למה אםן רוב התשובות שלי הם כן אני בן אדן נורמלי ואם לא אז לא?

ותשובות

1. לא חיפשתי ולא מצאתי יכול להיות בקרוב. 2.כן 3.כן 4. לא 5.לא 6.כן 7. לא 8. של אמא נחשב? (הם מכריחים אותי) 9. לא 10 לפעמים 11. להיפך 12 לא 13 כןןןןןן 14 הוא נחמד 15 לא 16 בעסה

taya

New member
אז בסוף יצא שאני מוזרה

וואו, כמה פרות קדושות נדרסו פה (?!). יש אנשים שאין להם את החומה, שלא אוהבים את הביטלס, שלא שותים מלא מלא תה וש.. שכחתי. טוב, לא משנה כבר. טאיה.

טאיה! טאיה!

היי לך:) לגיטרה שלי יש שם, והיא גם אשתי ואהובתי, יש לי את החומה שלפינק פלויד אני אוהבת את הביטלס, ואני אוהבת סגול במיוחד, אין לי פיג`מה אני לא שותה תה, ולא נדבקת לתקווה, לא אוהבת את רוב השירים של רדיוהד או קניידלך או מיץ תפוזים. מה זה אומר עליי?:)) ואני אומרת- מי שלא נדבק לwith or without you של יו טו במשך שבועיים בלופים לא יודע הדבקות מהי:) good to have you back taya excuse me while i kiss the sky פוף.

תשובות???

כאילו עכשיו להראות שאני גם כותב שטויות וגם לא נורמאלי רשמית??? 1 לגיטרה שלי יש שם פנטענבים 2 יש לי את כל הדיסקים של פינק פלויד ושל קרימזון 3 שונא ביטלס מתוקים לי מדי 4 שונא תה אוהב פנטענבים 5 אוכל רק במבה ועוד דברים שוליים 6 אין פיג`מה 7 8הולך יחף 9 10הולך לישון עם קניבל קרופס או צ`ילדרן אוף בודום 11 אוהב סגול כמעט הצבע שאני הכי אוהב 12 אוהב קניידלך 13אוהב מיצתפוזים 14שרוף על רדיוהד יש לי את כל הסינגלים 15 לא שר את התווה עברתי תגיל של טקסים בביצ`פר

ידעתי

פשוט ידעתי שמשו לא בסדר איתי הנה אולי אני בת ולא ידעתי? טוב לא מצ`נה וכיין אני אוהב פנטענבים איכשהו אבל לא נדבר על זה לא המקום נעים מאוד דרך אגב

Bodom-child

New member
אין כמו

ללכת לישון עם צ`ילדרן אוף בודום במיוחד עם השיר HATE ME או LAKE BODOM ודרך אגב מכיר את CARCASS ? גם הם מומלצים לשינה ערבה

להתחיל להתחנף???

ככה השם שלך יפיפה צ`לדרן והדיסק האחרון שלהם פיצוצי מכיר את קראקס מכיר טוב מאוד כשהיתי צעיר יותר בגיל 17-18 שמעתי אותם הרבה והתחלתי לשמוע המון אינדסטרויאל וגם ד`ת מאכני את וודר אתה מכיר??? ואת ד`ת האלוהים ???? ואת נייל???? נייל הם מלכים והמתופף שלהם פשוט חולה נפש וזהו בנתיים

MiToOsH

New member
12-13 לטובת ה``כן``

יש! אני נורמאלית.... למרות שהשאלות לא כל כך נורמאליות :) MiT`o

HadesK

New member
האם אני נורמלית?

הנה התשובות שלי: 1. לא - אני מנגנת על תופים וגם להם אין שמות... 2. לא 3. מתה עליהם! 4. לא 5. לא 6. כן 7. לא 8. לא 9. אין לי... 10. תמיד 11. לא 12. כן! 13. מאוד! 14. לא מכירה... 15. אני לא שרה!! ואני גם לא נדבקת לשירים כאלה... אז מה אני משוגעת? Hades!

GnR_GiRl

New member
*)

1. כן, מרי 2. לא 3. לא 4. ברור! 5. כן 6. כן 7. לא 8. כן 9. כן 10. לא 11. כן, אבל משום מה יש לי הרבה דברים סגולים 12. לא 13. לא 14. כן 15. כןןןן

למעלה