אפרסק! אפרסק!

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
אפרסק! אפרסק!

לאחרונה נחספתי לסוג מוזר של אנשים, שלא מתנהגים כמו כולם. הם חיים ביננו, ומשתלבים יפים בכל ענפי התעסוקה, אך עדיין- משהו מפריד אותם מכל השאר. אז רק כדי לברר אם אתם, חברי הפורום, משתייכים לאותה מוטציה, לאותו עיוות של הטבע, יש לי כמה שאלות בשבילכם- 1. לגיטרה שלך יש שם? 2. יש בבעלותך את החומה של פינק פלויד? 3. אתה אוהב, או לפחות חש חיבה מסויומת לביטלס? 4. אתה שותה לפחות שתי כוסות תה ביום חורף? 5. לדעתך ארוחה בריאה חייבת להתחיל בפלפל אדום (לא חריף) ולהסתיים בתה ארל גרי עם כפית דבש? 6. יש לך פיג`מה? 7. הפיג`מה שלך ורודה? 8. יש לך נעלי בית? 9. נעלי הבית שלך ורודות? 10. אתה הולך לישון עם מוסיקה ברקע? 11. לדעתך הצבע סגול הוא הצבע הכי מגעיל שיש? 12. אתה אוהב קניידלך? 13. אתה אוהב מיץ תפוזים סחוט ביד? 14. האם לדעתך השיר Thinking About You של רדיוהד הוא שיר מהמם? 15. האם מעולם לא שרת את התקווה בטקסים אך לאחר סיום הטקס נדבקת לשיר זה כל היום? 16. שיט היו לי עוד מלא, אבל שכחתי. אם תשובותך הן ברובן ``כן``, סימן שאתה אדם נורמלי :) אם לא, איזה מוזר אתה, אשמח אם תספר לכולנו על שאר הסטיות שלך. וגם, מי שמעולם לא נדבק ל``מוש השור עובד וטוב לו, מוש מוש, מוש מוש``, לעולם לא חווה הדבקות אמיתית. (נכון גם לגבי: מי רה דו רה מי מי מי רה רה רה מי מי מי, מי רה דו רה מי מי מי, רה רה מי רה דו) טאיה.

taya

New member
יפים= יפה

תתיחסו אל ההודעה הזאת כאילו שהיא ריקה. אוף, מה הבעיות שלכם עם הומואים? מי שלא ראה פעם שני הומואים הולכים יד ביד, לא יכול לשפוט. כי זה אחד הדברים הכי חמודים שיש, הומואים הם אנשים חמודים. (נקודה). חוץ מזה, זה לא בושה בשביל בנים סטרייטים להגיד על הומואים שהם חמודים, דיי עם הפוקר פייס שלכם, תהיו אנושיים ולא כאלה אדישים.

הסתכלות שונה.

אנחנו מסתכלים על הומואים כמו שאתן מסתכלות על לסביות. ומן הסתם גם מסתכלים על לסביות כמו שאתן מסתכלות על הומואים. לדעתי הומואים זה הדבר הכי הכי הכי דוחה מגעיל חולני מטורף מטומטם חסר כל ערך מוסרי ותרבותי שקיים עלי אדמות. וצר לי עם פגעתי בכמה דעות מיעוט שקיימות ביננו.

pomelit

New member
לא הגזמת?

דעת מיעוט? בטוח יש הרבה שלא מסכימים איתך... שלא לדבר על כל האמנים החד מיניים.

Metal_F

New member
מה?!?!?!?!?

קודם כל היי לכם אחים ואחיות לא כתבתי יותר זמן מהרגיל מכיוון שבאבעת הימים האחרונים הייתה מרותקת למיטה עם חום בסביבות הארבעים, אנטיביוטיקה, ושאר חראות. אבל אני בטוחה שבכלל לא שמתם לב. ונשוב לעניין המקורי: אני מוכת תדהמה! אמרת שאנחנו מסתכלות על לסביות כמו שאתה מסתכל על הומואים - אז לידיעתך אני ועוש בערך 99 אחוז מהבנות שאני מכירה רואות בלסביות דבר יפה ובכל לא דוחה חולני או מטורף. אם משהו פה חולני זה אתה בשל דעותיך הקיצוניות חסרות הבסיס והתכלית. אם יש דעות מיועט הן הדעות שלך שהן דומות לדעות שהיו ךאנשים בערך במאה ה-17 על הומואים כושים ובקיצור אנשים שאינם מהווים את הכלל. איכזב אותי לגלות שעדיין יש אנשים כמוך בעולמנו ועוד יותר איכזב אותי שעדיין יש אנשים כמוך בגילי (פחות או יותר אני משערת) פור דה רקורד אני וידיד שלי עשינו מעין מחקר קטן ובערך 90 אחוז מהרבה מאד בנות ששאלנו מתכוונות ורוצות לחוות (לא כהזדהות מינית לחיים אלא כחוויה חד פעמית) סקס עם בת מינן. לגבי גברים זה אולי פחות מושך מבנות אבל זה אכן חמוד הומואים. הכרתי אחד. זה כמו חברה טובה:)

taya

New member
התגעגתי אלייך, ובטח שהרגשתי בחסרונך

את הסיבה היחידה שחזרתי לפורום. אז.. הממ, תצרי קשר. טאיה.

לידיעתך !!!

הומואים , לסביות , אינדיאנים , כושים , וכיוצא בזה , נחשבים לדעות מיעוט בכל חלקי העולם !!!! ורוצה לשמוע עוד משהו ? אפילו בסאן פרנסיסקו !!!!! מאה אחוז מהבנות שאני מכיר מתעבות את הקטע הזה של לסביות , מאה אחוז מהבנים שאני מכיר מתעבים את ההומואים ! (לשמחתי !!!) ובהקשר לסוף דברייך , זה כמו שאני אגיד שהייתי שמח לחוות את המוות כחוויה חד פעמית ... אם תרצי , אני יביא מחקרים , דעות קהל , סקרים , והחלטות ``דמוקרטיות`` שנוגדות את מה שאמרת. , רק תבקשי.

Metal_F

New member
אוי אוי אוי

קודם כל יקירי, לפני שאתה מגיב אתה צריך לקרוא טוב טוב. הומואים, לסביות, אינדיאנים, כושים וכי``ב הם מיעוט. אפילו בסן פרנסיסקו. זו עובדה. לא השערה ולא הנחה. זה בדיוק מה שאמרתי קבוצות אתניות כאלה ואחרות הן מיעוט. הן אינן מהוות את הכלל. ואנשים עם דעות קדומות קיצוניות ובורות כמו שלך באים ומטיחים כזה באנץ` אוף קראפ תסלח לי, ללא כל בסיס - כי כנראה רע לך בחיים ואין לך לאן להפנות את התיסכול שלך אז בטח הרבה יותר קל להפנות אותו כלפיי קבוצות שמופנה אליהן זהם לא מבוסס כמו שלך כי הרי זה לא שתצתרך להתמודד איתם או משהו. אני מכבדת תמיד וללא יוצא מן הכלל דעות של אחרים אבל בחיית איפה הביסוס למה שאתה אומר? אתה בא ומצהיר הומואים הם ככה וככה ופה ושם. תבין הומואים זה לא חיות זה אנשים כמוך וכמוני אם העדפה מינית שונה. מה שהכי הצחיק אותי ...לחוות את המוות כחוויה חד פעמית... אני אגיד את זה פעם אחת בפורום. אתה ממש אידיוט. איך אתה יכול להשוות מוות לסקס? יש לי עוד הרבה מה לומר אבל יש לי תחושה שאתה איזה מאאאגניב קולי כזה אנטי כולם בן ככה 13-14 בלי טיפת שכל בראש. וחבל לי לבזבז את האנרגיה שלי על להתוכח עם אנשים שלא עברו התפתחות מנטלית בסיסית.

ילדונת , הייתי מגיב לדברייך ברצינות

אילו היית שווה את עצם המחשבה שבדבר. אל מסתבר שמבין שנינו את היא הקובעת. את היא היודעת שאני אני איזה תינוק אנטי כולם , בן 13 14 בלי טיפת שכל בראש. אני הוא המתוסכל חסר המעש המטיח דברים חסרי טעם במיעוטים חסרי הגנה כביכול. אז רק דבר אחד אני ינסה להסביר לך , בהתחשב בעובדה ששני דברים הם יותר מידי בשבילך , מסתבר... תקראי טוב , כשאמרתי שהומואים הם דוחים גועליים מטורפים חסרי הלך מחשבה תרבותית , אמרתי שכל זה לדעתי !!! , ל-ד-ע-ת-י !!! סלחי לי אם אני טועה במה שאני אומר , אבל מדברייך ניכר שיכולתך בכתיבה שווה לזאת של תינוק בן 13 14 בלי טיפת שכל בראש שחבל לבזבז עלי את האנרגיה כיוון שלא עבר התפתחות מנטלית בסיסית ... או שאת דיסלקטית , חלילה ? , ואם כן , כדאי להתמודד עם זה בגיל צעיר !!! אך אציין כי גיליתי בך כישרון אחד : הוצאת דברים מהקשרם ! ואם את באמת רוצה , אני גם יצטט לך את עצמך סותרת את עצמך , אבל זה כבר ברור , לא ? בתודה מראש.

תשובות...

1)כן, שמוליק 2)כן 3)כן 4)לא 5)לא 6)לא 7)לא 8)לא 9)לא 10)לפעמים... 11)לא 12)לא 13)כן 14)כל שיר של רדיוהד הוא שיר מעולה... חוץ מכמה שירים בקיד א 15)לא, אני תמיד שר בטקסים את התקווה אני דווקא בן אדם מאוד נורמלי, אולי את\ה לא.... חשבת על זה פעם?

taya

New member
אני?

אתה לא מכיר אותי. אני הכי בנאלית, הכי נורמלית, הכי לא מקורית, הכי כמו כולם, הכי תוצר של הסביבה שיש. ואתה ממש מוזר. טאיה.

אני?

את לא מכירה אותי. אני הכי בנאלי, הכי נורמלי, הכי לא מקורי, הכי כמו כולם, הכי תוצר של הסביבה שיש, ואת ממש מוזרה. זוהר. אני מקווה שהבנת כמה מה שאמרת היה אידיוטי..

Metal_F

New member
אוי את....!

גאד אני אוהבת אותך:)......שמת לב שלאנשים יש נטייה לא להבין אותך? אל תדאגי יהייה בסדר. כשאני חושבת על זה אם לא הייתי אני גם לא הייתי מבינה לא את עצמי ולא אותך. אני מקווה שלא הרבה אנשים קוראים את זה. תסלחו לי יש לי חום נורא גבוה.

sOrCeReSs

New member
שמוליק?!

אתה יודע למה אנשים קוראים שמוליק.... ל- (פיפ) שלהם! זה לא טוב.. נ.ב סליחה שכתבתי פעמים את ההודעה(נתקע לי המחשב)

sOrCeReSs

New member
אמממ

1)כן, חווה :) 2)לא 3)כן 4)לא 5)לא 6)כן 7) לא 8)כן 9)לא, אבל אם היו נעלי כיפי ורודות הייתי קונה :) 10)כן 11)לא 12)כן 13)כן 14)אני תמיד שרה את התקווה בטקסים ויש לי שאלה חשוב אליך! למה את כותבת סיכומים כל הזמן?? אני רוצה לקרוא.. אבל שאני רואה כמה את כותבת.. טוב זהו

sOrCeReSs

New member
אממ את מתחילה להפחיד אותי.. אבל

1) כן, חווה 2)לא 3)כן 4)לא 5)לא 6)כן 7) לא 8)כן 9)לא, אבל אם היו נעלי כיפי ורודות הייתי קונה :) 10)כן 11)לא 12)כן 13)כן 14)אני תמיד שרה את התקווה בטקסים ויש לי שאלה חשוב אליך! למה את כותבת סיכומים כל הזמן?? אני רוצה לקרוא.. אבל שאני רואה כמה את כותבת.. טוב זהו

taya

New member
אררר

זה הכל קנוניה גדולה נגדך, אני וכל שאר חברי הפורום החלטנו כשלא היית פה לעשות לך סיוטים, להזכיר לך את שיעורי היסטוריה, ובכך- לגרש אותך מהפורום. וזה הכל בגלל שאנחנו כל כך שונאים אותך, ממש מתעבים. טאיה.

DREKAR

New member
תשובה שלי

1.לא אין לי גיטרה :( 2.לא 3.לא 4.לא 5.לא 6.לא אני ישן רק עם מכנס את מוזמנת לבדוק ;) 7. אמרתי לך אין לי פיג`מה 8.נעלי אצבע לא בית 9. אמרתי לך שלא 10.מטאליקה אופספרינג פיר פאקטורי וכו` 11.כן אדום או שחור הצבעים הכי יפים 12.לא אני תימני 13. כן 14. לא מכיר אותו 15.אני תמיד שר התקווה 16. אני לא נורמלי אני מטורף חולה נפש וכל מי שמכיר אותי יכול להגיד לך את זה תשאלי אותם

למעלה