השד הכתום1
New member
אפרסמון קימחי
בוקר טוב. לפני כשבועיים (סוף סוף) קטפתי בפעם הראשונה 6 אפרסמונים מהעץ ששתלתי לפני כשנתיים. מבחוץ הם ניראו נהדר. נתתי להם להבשיל, שכן הם היו עדיין קשים. אתמול נגסתי באחד מהם והיה לו מרקם ממש ממש קימחי עם טעם מזעזע שהשאיר ממש יובש בכל הפה. ניסיתי עוד אחד וקיבלתי אותה תוצאה. מה זה? מורעל? לעקור את העץ?
בוקר טוב. לפני כשבועיים (סוף סוף) קטפתי בפעם הראשונה 6 אפרסמונים מהעץ ששתלתי לפני כשנתיים. מבחוץ הם ניראו נהדר. נתתי להם להבשיל, שכן הם היו עדיין קשים. אתמול נגסתי באחד מהם והיה לו מרקם ממש ממש קימחי עם טעם מזעזע שהשאיר ממש יובש בכל הפה. ניסיתי עוד אחד וקיבלתי אותה תוצאה. מה זה? מורעל? לעקור את העץ?