אפרנטיס 214

LOVEtheMcMAHONS

New member
לשם הבהרה מדובר בפרק 13 לפי מספור

אלטרנטיבי שלא סופר את פרק הריקאפ ששודר ביום רביעי בארה"ב. הפרק מוספר שונה אצל הדודים השונים - אז בכל מקרה מדובר בשרשור הפרק החדש של יום חמישי ולא שרשור המבט לאחור - שגם עליו אתם יכולים לדבר בשרשור תוך סימון ספוילר.

Guy K

New member
ממש לא

שעמום טוטאלי ושום דבר חדש. הטראמפ אומר משפט וחצי על כל הדחה וזהו.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 214

דווקא בפרק הזה התחלתי לחבב את הפוסטמה שעפה. היא מזכירה לי את שי-אן, בגלל שהיא מבלה את רוב הזמן שלה בקיטור על אחרים. קרולין מתחילה להראות פחות ופחות כמו ביץ', ויותר כמו פשוט בן אדם מגעיל. אבל כיף לראות אותה. אני די מסמפט את כל מי שבגמר חוץ מקווין. אין לי מושג מה הוא עשה כל העונה. אני מתחיל להאמין שאכן יש מצב שג'ן תנצח. אני יכול לראות את סנדי וקווין עפים בפרק הבא ואותה מנצחת את קלי בגמר. אם זה אכן קורה, רק תזכרו שאני אמרתי שהיא תנצח כבר בפרק 3. אתם יכולים להעריץ אותי. אבל מרחוק, בלי לגעת.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 213-214

סוף סוף היא עפה המפגרת אייואנה היא היתה כל כך פתאטית . אם היא לא היתה כלך כך קנאית לגן מ לאיך שהיא נריאת אולי היתה שורדת. הקנאות שלה לגן מ הרסה אותה. לדעתי קלי בטוח בגמר כי עם רזומה של 3 ניצחונות וכולל נסיון אקדמאי טוטב אין ספק שהוא בגמר. אני בהתלבטות מי יצטרף אליו כי לדעתי קווין(לקווין יש יותר נסיון אקדאמי מגן מ שאין לה סיכוי להגיע לגמר.ולסנדי למרות שהיא די הרשימה במשימות הנסיון האקדמאי שלה לא משהו. לפחות לעומת של קווין) יהיהי איתו אלא אם כן טראמפ רוצה העונה שאשה תזכה או שלפחות תגיע לפיינל טו. האמת אני רוצה אבל שאו סנדי או גן מ יזכו . כי קלי וקווין די נמאסו עלי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 214 (13 במספור של לול)

טוב. טוב. טוב. טוב. איוואנה היא אחת המתחרות ריאליטי הכי מוצלחות שראיתי. לא היה שום צ'אנס שהיא תזכה ולכן לא ממש הייתי מופתע או מאוכזב שונאלד ירה בה בסיום הפרק מטאפורית אבל גאד טוב שהיא הייתה עד עכשיו כי אחרת היינו מפספסים כל אחד הרבה רגעים קומיים מעולים שהבחורה הזו סיפקה לנו על בסיס שבועי. ולפרק עצמו - משימה סבירה אבל הייתי מצפה למשהו קצת יותר גדול או שונה ממשימה שהיא סך הכל משהו שהם כבר עשו בתחילת העונה - למכור מוצר חדש ברחוב. הקטע שהם בעצמם עזרו ליצור את המוצר בדדליין מסויים הוא תוספת נחמדה אבל לא ממש משמעותית מלבד הקטעים המביכים של ג'ן וסנדי והתגובות של קרולין מהצד. ת'כלס איוואנה צדקה בכל מילה שלה ואני לא חושב שלג'ן מ יש בכלל מקום בפיינל 4 והיא כמע בוודאות תהיה אחת מה-2 לעוף שבוע הבא. מהמר : קלי וסנדי בגמר , אלא אם כן יהיה משהו לא צפוי בראיונות.

adi007

New member
../images/Emo58.gif 214

קודם כל, מה זאת אומרת ראיונות? פשוט לא ראיתי את העונה שעברה אז אין לי מושג מה קורה אחרי שיש פיינל 4... ובקשר לפרק, פרק די חלש האמת. איוואנה הזאת פשוט דוחה!!! להתפשט ככה באמצע הרחוב?? ממש מגעיל לפחות ג'ן וסנדי עשו את זה נחמד ומותאם, אבל להוריד ככה את החצאית באמצע ניו יורק??? מגיע לה שהיא עפה!! טוב קלי מאה אחוז בגמר, אבל אני מקווה שקווין גם יהיה למרות שזה נראה שג'ן תהיה. בכל מקרה אם זה יהיה קווין, ג'ן או סנדי, זה לא משנה כי לדעתי קלי ינצח בכל מצב.
קלי וקווין
ההימור שלי לפיינל טו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לפרומו לפרק הבא ולעונה 1

מהפרומו מבינים שפרק הבא עושה את האלימיניישן הסופי מ-4 ל-2. הצורה שבה זה התנהל בעונה 1 זה לא ע"י משימה אלא שורה של ראיונות ע"י אנשים של טראמפ - סדרה ארוכה של מספר מראיינים שהמתמודדים עוברים בסופם המראיינים יושבים עם טראמפ ומההמלצות שלהם מתקבל החיתוך הסופי לגבי ה-2 שיפוטרו.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי אז מבין ה-2 הסופיים, איך מנצחים? עם משימה?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא סתם משימה. מגה משימה. בעונה 1 היתה משימה אחת להרים מופע רוק ענקי, ומשימה שניה... מממ... לא זוכר, אבל זה גם היה משהו בסדר גודל לא נורמלי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif למשימות הסיום בעונה 1

משימה אחת הייתה לארגן הופעה של ג'סיקה סימפסונס משימה שניה הייתה לארגן אירוע במועדון גולף יוקרתי באיזה ריזורט מאוד יוקרתי של טראמפ.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד בהחלט, ולו רק בגלל הבורד-רום. איוונה הייתה פשוט פתטית לחלוטין שם. איך שהיא התחילה לצעוק שגם ג'ן הייתה גרועה כמוה... כזאת שנאה כבר לא ראיתי הרבה זמן. אני לא מבין, היא באמת חשבה שטראמפ יגיד "נכון, את צודקת. לכי תקראי לג'ן ואני אפתר אותה במקום??? חוץ מזה, כשג'ן הייתה הפרוג'קט מנג'ר, היא ניצחה. בכל מקרה, כיף מאוד שאיוונה פותרה. הבא בתור - קווין.

../images/Emo58.gif

עד הבורדרום ממש, חשתי שזהו פרק שפשוט צריך לגנוז אותו. כאילו שהסדרה לא הצליחה להחליט אם היא מהזן "הצהוב" של האח הגדול, פרדייז ועדן או משהו שמתיימר להיות אמיתי ורציני. בסופו של דבר איוונה שילמה את המחיר על ההתפשטות שלה ברחוב, יותר בגלל שקרוליין התעקשה על זה מכל דבר אחר, כי נראה היה לטראמפ שיותר חושב שהיא הפסידה פעמיים כ PM מאשר שמישהי שתנהל עסק שלו מורידה את השמלה ברחוב בשביל למכור שוקולד. אבל זה רק קצה העסק. בסופו של דבר, לא היתה לה שום בררה, וזה מה שעצוב בכל העניין. אם תחשבו על זה קצת, למרות הקושי, תגיעו למסקנה שאין מצב שהם היו מוכרים שוקולד ששוה 99 סנט ב 5 דולר ליחידה בלי למכור משהו נוסף מהצד. לשתי הבלונדיניות היה יתרון ברור מכיון שרק הן יכלו למכור לפועלי בניין שוקולד ב 5 דולר בלי להתפשט ממש, כי מה לעשות, ג'ן נראית יותר טוב עם בגדים מאשר איוונה בלי. הם גם לא היו יכולים לבחור בשום טקטיקה אחרת משום שבמחיר מופקע כזה אפשר למכור רק ברחוב. אף קונה סיטונאי לא יקח כמות מוגבלת כזו של שוקולד ובטח לא במחיר כל כך מופקע. האפשרות היחידה זה שוב לארגן ארוע צדקה, אבל בזמן הזעום שהיה זה היה בלתי אפשרי וכמובן שהם היו מפסידים את האחוזים לצדקה. לכן הנואשות של איוונה בפרק היתה בעצם ביטוי לנואשות של כל הקבוצה שלה במשימה הזו. כדי לנצח הם היו חייבים לייצר פי 5 שוקולדים איכותיים ולמכור את כולם, או שאיוונה תסרסר את עצמה. אלה היו האפשרויות היחידות מבחינתם. או משהו קצת יותר מורכב, נניח לקנות קרטוני חלב קטנים ולמכור אותם יחד עם השוקולד ולנסות להרויח פעמיים על מוצר משלים אבל אני לא בטוח שזה חוקי, בכל מקרה הם לא חשבו על זה. מעניין מה היה קורה אם הם היו אומרים את זה לטראמפ בבורדרום. איך לעזאזל כושי, יפנית ומישהו עם עיניית תזזיתיות של חולה נפש יכולים למכור משהו ברחוב במחיר מופקע ב 400% ? איך?

../images/Emo58.gif

עכשיו, אחרי שקראתי את התגובות של אחרים על הפרק, אני עוד יותר מבולבל כי כנראה כל המיש-מש הזה של סדרות מציאות כנראה טשטש אצלכם את הגבולות בינהם, זה כאילו שהכל בשבילכם סידרה אחת גדולה, כולם מתחרים עם כולם ואם טרה התחרמנה עם קית' בפרדייז הוטל אז למה שאיוונה לא תוריד את השימלה באפרנטיס..? הרי היא כולה צריכה לנהל עסק של דונלד טראמפ אחר כך, לא משהו רציני, חס וחלילה. אני חושב שההפקה של השוליה היו צריכים לקרא את הנולד ולהבין שהתחרות הזאת הולכת לכיוון של מכירת רחוב נטו, שוב, רק הפעם בלי זמן ממשי להתכונן כמו שצריך ועם כמות סחורה מאוד מוגבלת- מה שהופך את המחיר לדבר המשמעותי ביותר- מה שהופך את הסקס לדבר המשמעותי היחיד. ובתכלס מה שרציתי להגיד זה שכמה עוד אפשר למשוך עם הקטעים האלה שבהם דונלד טראמפ משבח כל מני מנהלי נכסים שלו ואומר להם כמה הם עושים עבודה טובה, כאילו כבדרך אגב, בלי לשים לב שכל זה מצולם? זה קטע מופרך שחוזר על עצמו שבו דונלד טראמפ, בגמישות של נערת גומי סינית, מצליח לנשק לעצמו את התחת. איך הוא תמיד נמצא באתר, כפועל חרוץ עם חליפה של מליון דולר וקסדת פלסטיק שתגן על הפן, נותן הוראות לפועלים, לוחץ יד למנהל המלון שלו, שהוא כמובן הטוב ביותר, גם המנהל אבל בעיקר המלון, וכו' וכו' וכו'. לעובדה שהתכנית הזאת היא בעצם פרסומת אחת גדולה לעשרות חברות כבר הפנמנו ואפילו הבנו שזה חלק מהתכנית, אבל בחייאת דונלד, כולם יודעים שעד שהמצלמות נדלקו דיברתם על המשחק האחרון של היאנקיז ורק כשאמרו "אקשן" פתאום ביימתם איזו שיחת ביזנס רבת משמעות. בואו נתקדם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. חבל על איוונה. קווין היה צריך לעוף. בקשר לשבוע הבא - אל תזלזלו בקווין. לדעתי זה דווקא החלק החזק שלו, הראיונות. לא יפתיע אותי לראות אף אחד מהארבעה בפיינל 2, ולא יפתיע אותי לראות אף אחד מהארבעה עף בראיונות. אגב, שאלה: שכחתי איך זה הלך עונה שעברה, אבל מה עושים כל הפרק עד הראיונות? הרי אי אפשר לעשות ראיונות חצי שעה ובורד רום רבע שעה. אז מה עושים?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לעונה הראשונה

בעונה הקודמת הפרק המקביל התחיל ישר עם הראיונות. כמעט לא הראו שום דבר מהם וכבר אחרי כרבע שעה התחיל הבורדרום במהלכו נפרד טראמפ לשלום משני מתחרים. לאחר מכן כונסו שני הפיינאליסטים והם בחרו את הצוות שלהם מהתמודדים שנופו וכל אחד מהם קיבל את המשימה שלו. ככה שכבר בפרק הזה ראו את התחלת העבודה על המשימה האחרונה. הפרק האחרון היה פרק כפול בעצמו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 213

ווווווווווו!! טוב שאיוואנה עפה. זה שהבחירה היתה בין קוין לאיבאנה היה פשוט מושלם. שמח שהיא עפה, מי יתן וקווין הבא בתור. פיינל 2 של סנדי וקלי יהיה מושלם ביותר. חי שפמי האם אתם שמתם לב למה שטראמפ אמר? אין ריאיונות שבוע הבא, יש משימה אישית!!! האם הגמר בשבוע הבא? או שמא החלק האחרון יהיה בין 4 מתמודדים ולא בין 2? או אולי יהיה פרק או שניים שבהם מפטרים את המצליח פחות במשימות האישיות? כל זאת ועוד- בשבוע הבא. (ואגב- לא שזה מעניין אתכם או משו, אבל סתם בא לי להתלהב מזה שאני יוצא חמשוש
)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifפרומו

לא ידעתי שליצנים לא רואים פרומואים. בפרומו הראו במפורש שיהיו ראיונות בשבוע הבא ושהפרק הבא הוא הפרק הלפני אחרון. זה עונה לכל מה שכתבת בהודעה למעלה.

למעלה