אפרנטיס 212

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הוא הכוונה לקלי אני מניח. משימת הגלידה משימת סלון הכלות משימת פפסי

adi007

New member
../images/Emo58.gif

משימת הגלידה? זו הייתה המשימה הראשונה לא? לא זכור לי שזה היה הוא ה-PM...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

השניה. המשימה הראשונה הייתה להמציא צעצועים בה הגברים הפסידו. ה-PM הייתה פאמלה.

../images/Emo58.gif פרק 12

אפ פעם לא הגבתי אבל אני חייב לציין: גאד העריכה פשוט גרועה,אולי שישימו לנו כתובית רצה "אנדי הפעם מפוטר" וזהו?,מה הבעיה לעשות את זה מיסתורי?"אני רוצה לנצח את קלי,אני אוכיח להם שהם טועים לגביי"-כן בטח זה לא צפוי. הבורדרום היה כזה מהנה,מה שזוג שדיים ופרצוף נאה יכולים לעשות לגבר בגיל ה20.... אנדי הבאת את זה על עצמך,בקלות יכלת להעיפ את ג'ן,אתה מפוטר וטוב שכך!

../images/Emo58.gif גם להשרדות 11

אני אשכרה לא מבין אותכם לגמרי כבר. אני חושב שאתם בצריכת יתר. הוא אמר את הדברים האלה, מה אתה רוצה?? הוא אמר את זה! אתה רוצה שיורידו את זה בעריכה רק כי זה עלול לרמוז על משהו? מה פתאום? וזה דומה לזה שליאן אמרה שהיא בטוחה שהיא נשארת ואז בסוף היא עפה. למה זה מרמז? אתה יודע כמה אנשים אמרו את זה קודם ולא עפו? מעניין שאז לא דיברתם. זה היה חלק מהטרייבל, זה מה שהיא אמרה ובאמת לא חשבה שהיא תעוף, אז מה הקטע בלחפש בזה רמזים? אפשר לחשוב שהיא תאמה את זה עם ההפקה. אפילו ההפקה לא ידעה שהיא עומדת לעוף אז. ואנדי ידע מה הולך לקרות תוך כדי המשימה? כמה פעמים איוונה אמרה שהיא מתה לדפוק את ג'ן ולא עפה? עריכה ברורה ולא טובה יש בהשרדות, מה שלא קרה בפרק האחרון, כשהם מנסים לגרום לך לחשוב שמישהו הולך לעוף ולא בהפוך על הפוך או בגלל שהוא אמר משהו בטרייבל אלא ממש מראים את הלך הרוח בשבט ושכולם הולכים להצביע למישהו אחד ובסוף מצביעים למישהו אחר ובגלל שזה חזר על עצמו ב 90% מהפרקים, זה כבר נהיה צפוי שמי שמנסים לגרום לך לחשוב שהוא עף דוקא ישאר.

../images/Emo58.gif

אתה שמעת אותי מתלונן על הישרדות ? וחוצ מזה כל פעם במתמחה מי שהולך לעופ רואים אותו כדמות מרכזית,אנדי-ראו אותו משתעשע ומשתגע ואומר דברים,סליחה לי זה מרמז ! אם אתה כזה אטום זה כבר לא בעייה שלי,לי זה מפריע,אתה כנראה אחד שלא חושב הלאה כנראה בגלל זה אתה לא מבין כמה העריכה צפויה..

../images/Emo58.gif

לא חושב קדימה? מה אתה מקשקש? זה נקרה לחשוב קדימה? לחפש רמזים אידיוטיים בפרק? זה מה שהיה בפרק וזה מה שהוא עשה וזה משפט שהוא חזר עליו 10 פעמים, מה אתה רוצה? הוא היה ה PM, רצית שלא יראו אותו בכלל? שלא יראו שהוא לא נתן את הפיצה וחילק להם כסף? הבנאדם כל הזמן אמר כמה הוא רוצה להכניס לקלי, למה שלא יראו את זה? כשזה נאמר עוד אף אחד לא ידע מי בכלל ינצח במשימה, למה אתה חושב שהם מנסים לרמוז לך מי כ ן עף? איזה אינטרס יש להם? ואיזו מין רמיזה מכוונת זאת להראות פשוט את מה שהיה? כמה פעמים כבר היו דברים כאלה ומי שאמר או עשה את הדברים בכלל לא עף? ברור שאם אנדי היה PM גרוע הוא יעוף, אז מה ציפית? שהוא יהיה גרוע ולא יראו את זה? שפתאום יעיפו אותו ולא תבין למה?

../images/Emo58.gif

אתה שם לב שאתה טוחן מיים? אתה מדבר ללא הקשר. העריכה באפרנטיס גרועה נקודה,לא אמרתי שאתה חייב להסכים לפי דעתי זה גרוע,הם פשוט מגלים לנו מי הולך לעופ,אני מרגיש את זה כל פעם ולבנתיים לא טעיתי ולא אני לא מדיום או משהו כזה הכל מהעריכה. לכן "איגור" אל תטחון מיים זה לא משנה דעתי שהעריכה גרועה ורומזת למופטר,אתה לא חושב ככה?יופי תהנה לך,לא הכרחתי אותך...אז אל תתקוף.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אנזה לא כל כך השולהי אשמה מה לעשות שהקבוצה השנייה סיימה את עבודתה הרבה זמן לפני שאנדי וקבוצתו סיימו את עבודתם? והיית מעידף לראות את הקבוצה השניה יושנת מאשר את אנדי עושה את השטויות שלו עם השוחד והפיצות? נאי ברגע ששראיתי אותו עוהש את השטויות של השוחד ידעתי שהוא הולך להפסיד והיו חייבים לשדר את הקטע של השוחד בכל מקרה

למעלה