אפרנטיס 212

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

הסדרה הזו הולכת ומתדרדרת מפרק לפרק. כבר ממש לא מזיז לי מי מנצח. גם אנדרו הלך הביתה והנותרים ממש לא מעניינים בעיני. איך היה הפרק? די נחמד. הרעיון של הבקבוק עם האותיות היה מגניב. הבקבוק שנראה כמו שני גלובוסים היה מטופש לגמרי. אנדרו התגלה כילדון די מעצבן וג'ן המשיכה לחמוק באלגנטיות מאחורי הקלעים ולא ממש לעשות כלום. סנדי די שיחקה אותה כשנכנסה בג'ן במשרד של הטראמפ, אבל הרעש שהלך שם כשהשתיים התקוטטו מול טראמפ היה ממש מצחיק. אפילו במעלית בחזרה לחדר הן המשיכו להתווכח
איוואנה קלי וקווין היו די מוצלחים, קווין הצליח אפילו לנאום בלי להזיע יותר מדי. אם הוא ימשיך ככה יש לו סיכוי לא רע להעפיל לשלישיה המובילה. איוואנה ממשיכה למצוא חן בעיני רק כי היא שטותניקית כזו ודי עושה מה שבא לה (כנראה השם איוואנה נותן להן חופש
) אבל ג'ן - הגיע הזמן שתלך הביתה. לא מאמין שהיא תשרוד יותר מפרק או שניים נוספים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif212

איוואנה הורגת אותי. הקנאה שלה בג'ן אמ כבר חוצה כל גבול. כל הקטע בהתחלה עם ה-PM, שבסוף קלי בכלל קיבל אותו, והיא מאשימה את ג'ן. בדיוק כמו שאת רוצה להגיע לפיינל 4 גם היא רוצה, ובייחוד ב"עולם העסקים" (עם או בלי מרכאות) אי אפשר להאשים את ג'ן בכך שהיא רצתה את ה-PM. זה שאת פוסטמה ולא אשת עסקים טובה, זאת בעייתך. אני גם לא מבינה איך החבר'ה של אייפקס יכולים להאשים את ג'ן, שהצטיינה בלימודי המשפטים בהרווארד, בסתימות. אנדי היה משעשע עם כל הפפסי. אני אישית לא הייתי שותה שם כלום (בחורה של קוקה קולה), אבל הסיטואציה היתה משעשעת למדי. אחרי זה הוא קצת התחרפן (כנראה יותר מדי פפסי). ה"שוחד" בהחלט לא היה במקום (בהחלט לא כשקרולין בדיוק שם). הרגו אותו בבורד-רום. חוץ מזה, לעניין הבקבוקים. לא אהבתי את הבקבוק של אייפקס, בעיקר כי אי אפשר להכניס קש, וגם לשתות ממנו נראה לא נוח. לדעתי זה היה יותר מדי קריאטיבי, ופחות מדי פונקציונלי. למען ההגינות אני חייבת לומר שלא אהבתי גם את הבקבוק של מוזאייק, אבל המבצע שלהם היה מגניב יותר (אוספים פקקים
). לסיכום: מוזאיק רולז, שקלי, סנדי או ג'ן ינצחו, ולפחות אני לא צריכה לראות את איוואנה יותר. (וחס וחלילה שאני לא אגלה עוד איזה חודש שהיא ניצחה!). +
פרומו לפחות אני לא צריכה לראות את איוואנה מורידה מכנסיים

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. הגיע זמנו של אנדי. העריכה די טובה, לא היה ברור אם מי שיעוף יהיה אנדי, סנדי או ג'ן. שלושתם קיבלו הרבה 'זמן מסך'. חייבים איזה טוויסט בפרק הבא. הקונספט מתחיל להיות משעמם, וכשעובדים בקבוצות כל כך קטנות של 2-3 אנשים, זה עוד יותר משעמם. איוונה רולז. היא אמנם מקנאת בג'ן יותר מדי, אבל זה לגיטימי. היא רוצה לנצח והיא מרגישה שג'ן היא המכשול הכי גדול שלה. סנדי הוכיחה שהיא גברת-גברת. כל הכבוד לה
את האמת שלא אכפת לי כל כך מי ינצח, אבל זה רק מסיבה אחת - אני אוהב את כולם. איוונה, סנדי וקווין פייבוריטים. ג'ן וקלי הוכיחו את עצמם. לכולם מגיע לנצח.

adi007

New member
../images/Emo58.gif212

אפרנטיס אף פעם לא מאכזב אותי!!! שוב פעם פרק יפה רק חבל שאנדי עף, הייתה רוצה לראות את ג'ן עפה, היא סתם בלונדה מעצבנת
הפייבוריטים שלי עדיין קלי
וקווין
ואני בטוחה שאחד מהם ינצח בסוף!

Doji

New member
2x12 ../images/Emo58.gif

אחרון הפייבוריטים שלי פוטר.
בעריכה הציגו את אנדי כילדון מטורף שזורק רעיונות מטופשים, אבל זה כל העניין ב"סיעור מוחות" של המצאת קונספט חדש. כולם זורקים רעיונות לאוויר, הדברים הראשונים שעולים בראש, ובסוף מחליטים מה בוחרים. אבל... הבקבוק שהם בחרו היה ממש מגעיל, כל הצבע, גם הצורה, גם העטיפה. תמריצי הכסף לעובדים של פפסי היתה הטעות הכי גדולה של אנדי, זה ביזיון לתת "טיפים" לעובדים כאלו, הם בטוח נעלבו. קרולין פערה עיניים ורצה לספר לדונאלד, זו הסיבה האמיתית שהוא פוטר.
סנדי, you go girl! אהבתי את זה שסנדי נלחמה על חייה בבורד-רום מול החזית המשותפת של אנדי-ג'ן. גם דונלאד העריך את זה.
איוונה מרושעת. אין פרק שהיא לא שולפת ציפורניים. לא סובל לא את ג'ן ולא את איוונה, מצידי שיפוטרו שתיהן.
פיינל טו - הימור לקראת סוף העונה - סנדי וקווין.

../images/Emo58.gif

פרק די פושר שהסתיים בצורה קצת מוזרה, אתה לא ממש מבין בסוף אם אנדי הועף בגלל שסנדי אמרה דברי טעם או בגלל שהיא לא סתמה את הפה לשניה, אפילו לא בשביל לנשום, כשהם חזרו לבורדרום. בתכלס זה לא משנה, אנדי כן תאם אסטרטגיה עם ג'ן והגיע הזמן שישלמו על זה מחיר, זה לא אמור להיות משחק של בריתות וכבר כתבתי פה בעבר שכל ההתאגדויות האלה נגד מישהו בבורדרום דופקות את המשחק וגורמות לאחד המשתתפים להראות רע רק בגלל שהאחרים רוצים להציל את עצמם בכל מחיר. דוקא הרעיון הכללי שלהם היה סביר אבל אין ספק שהעיצוב הסופי פשוט גרוע, הם יצרו בקבוק שפשוט מביך להסתובב איתו, זה נראה כמו שטות של ילדים ואני לא חושב שילדים הם דוקא הלקוחות הכי גדולים של משקה דיאטטי. הלוגו של פפסי מוקטן איפשהו באמצע והרגלית פשוט מביכה, אבל לא רק זה. אף אחד לא דיבר על זה אבל גם הבקבוק העגול שהם רצו במקור וגם הבקבוק הזה (בגלל הרגלית) הם בזבזניים מבחינת שטח איכסון ואריזה. אפשר להכניס פחות בקבוקים עגולים בעלי אותו נפח לתוך קרטון מאשר בקבוקים מרובעים או מלבניים, זה נשמע אולי לא חשוב, אבל זה מתרגם למליונים כשמדברים על שטחי איכסון, הובלה בארגזים ובמשאיות ותכולת מקררים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

פרק לא משהו אנדי איכזב אותי. גם מניהול הקבוצה וגם השוחד ולא לתת את הפיצה הוויכוח של אייונה וגן היתה לדעתי די לגיטימי כי הרי ברור שכל אחד מהאייפקס רצה להיות הפמ כי אם הם יהיו הפמ וינצחו זה אומר שהפמ בטוח בארבעת הסופיים הרעיון של אנדי ומוזאייק היה די דפוק אבל לדעתי גם העריון של אייפקס לא תפס אותי כי לי חשוב התכולה שלו ולדעתי התכולה של בקבוק האייפקס היה קטן מדי. סנדי העלתה את התרשמותה מול טראמפ גן מ הורידה את ערכה ברבות היא חייבת להיות הפמ של המשימה הבאה ולנצח כדי להוכיח שהיא שווה כי אם לא היא תעוף במהרה יש לי תחושהה שאיוונה הולכת לנצח העונה משום מה זה תחושת בטן שיש לי

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gif

מוזר שעדיין אף אחד לא רשם את המשפט הכי טוב מהאפרנטיס העונה: "Driving in that car is almost like sex" שמעתי את זה מאיוונה ופשוט לא האמנתי שהיא אמרה את זה ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך לא מתאים לאופי שלה להגיד דבר כזה. קלי איוונה וקווין ממש חזקים ואני לא יהיה מופתע אם שלושתם יהיו האחרונים. הבקבוק עם הגאוגרפיה היה הרעיון הכי מטומטם שאי פעם שמעתי!!! הבקבוק השני היה יותר נורמלי. אני ממש לא מאוכזב מזה שאנדי עזב מפני שאם הוא כל כך טוב אז איך עשה כל כך הרבה שטויות/טעויות במשימה אחת? והכי הפליא אותי שהיא 'מלך הויכוחים' והוא לא יכל להגיד כלום נגד סנדי בבורדרום חוץ מ"WHATEVER" פרק חמוד. סדרה מעולה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 212

עוד פרק משובח בעונה המצויינת הזו. קלי עושה רושם שאם לא יקרה משהו לא צפוי הולך לקחת את המשרה בהליכה. המשימה הייתה מעניינת והפרק כולו היה רווי בקטעים מצחיקים לצד דרמה מרתקת. אני מקווה שפרק הבא איוואנה תהיה ה-PM למרות שנראה לי ששוב הם ילכו על הגרלה וקווין יהיה. צמד הברביות סנדי וג'ן מ יצטרכו להסתדר ביניהן כדי לתת ששתיהן תהיינה בפיינאל 4. אני מאוד מקווה שזה לא ייקרה כי אני מעדיף את שלישיית אייפקס ואת ג'ן מ/סנדי בתור הארבעה האחרונים. ההעפה של אנדי הייתה צפויה - הוא פשוט ישב שם וקיווה ששתי הבחורות תקרענה אחת את השניה לגזרים ככה שטראמפ יהיה חייב לפטר אחת מהן. הוא טעה בגדול. ת'כלס - ההיחנקות של סנדי מול הקהל היא כאין וכאפס להתנהגות הנוראית והילדותית של אנדי ושיטת הניהול שלו. הקטע של הכסף היה מפגר. יורד כמה שורות לדבר על הפרומו לפרק הבא
צריך להיות ענק. איוואנה גון וויילד ! בקרוב בספריות הווידאו. לבחורה יש אומץ או שהיא סתם טיפשה. מעניין איך קרולין תגיב לזה ויותר חשוב איך טראמפ. אני מקווה שאייפקס ימשיכו לנצח.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

איוואנה בעע. חוץ מלדבר למצלמה ולרדת על כל השאר, היא היחידה מהפיינל 5 שהפסידה במשימה שלה. קלי ניצח פעמיים, קווין ניצח פעמיים, סנדי ניצחה, ג'ן ניצחה, ורק איוואנה הפסידה ובילתה 5 פעמים בבורד-רום. you do the math.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

גם אני לא. ואם אני לא טועה (ואני לא) קלי ניצח 3 פעמים. (הוא גם היחיד שהיה פ.מ 3 פעמים. קצת לא פייר כשמתסכלים על זה, אבל ניחא).

../images/Emo58.gif

מה קלי עשה בתור PM? הוא כל כך לא דומיננטי.. אולי חוץ מבפרק האחרון שהוא פסל רעיון של איוונה, אבל זאת לא היתה חכמה גדולה כי היא דיברה שטויות. אני לא זוכר שום מהלך מרשים שלו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שום דבר על קלי. רק תיקנתי את מאיה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אכן 3 פעמים. נזכרתי בזה אח"כ, אבל הרעיון נשאר אותו רעיון אז כבר לא תיקנתי. איוואנה הביתה! בכל מקרה, אני לא מאמינה שטראמפ (עם כל הטראומה שיש לו מנשים -אשה- בשם איוואנה) יבחר באיוואנה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אין שום סיכוי שבעולם שהוא יבחר באיוואנה. גם לא נראה לי שקווין יזכה. אני אומר הסדר העפה יהיה ככה: -סנדי (המועפת הבאה) -איוונה -קווין -ג'ן -קלי (הזוכה) סתם בשביל הדיסקו...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גם אני אהמר על סדר ההעפה: איוואנה קווין סנדי קלי ג'ן (הזוכה). נראה לי שהוא הפעם יבחר באישה, וג'ן היא בדיוק מסוג הנשים שהוא אוהב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי בכלל כל הקטע שקלי זכה להיות 3 פעמים PM הוא קצת לא הוגן. איוואנה הייתה פעם אחת בלבד ופישלה - ניצלה למזלה בעזרתו של בראדפורד. מאז איוואנה הייתה מספר פעמים בבורדרום אבל באף אחת מהפעמים האלו לא הייתה הסיבה לכשלון. בשתי המשימות האחרונות בהן הקבוצה שלה ניצחה היא הייתה מרכיב חשוב (במיוחד בפרק הקודם במשימת LEVI'S) ולא זכתה כלל לשום הכרה בתרומה שלה - להפך, ג'ן מ הייתה זו שקיבלה את מירב הקרדיט שלא היה מגיע לה כלל על ההצלחה במשימה ההיא. סנדי הייתה פעם אחת PM והובילה את הקבוצה לנצחון. במשימה נוספת שנתפרה למידותיה היא הנהיגה את הקבוצה שלה ואת קלי ה-PM לנצחון נוסף (משימת שמלות הכלה) וזכתה לרשום לעצמה קרדיט ראוי לגמרי. ג'ן מ הייתה פעם אחת PM והנהיגה את הקבוצה לנצחון (נדמה לי שזה היה במשימת הכלבים). מעבר לזה טראמפ זיהה אותה בתור מי שתמיד מצליחה להתחמק מהבורדרום הסופי וגם הצליחה לקבל לעצמה קרדיט שלא מגיע לה כלל על משימת ליווי'ס. אין לי מושג מה יהיה ואני לא מתעסק בלמי מגיע או לא. השורה התחתונה שאיוואנה יכולה להרגיש מקופחת לגבי ההזדמנויות שהיו לה להוכיח את עצמה, וגם כאשר הוכיחה את עצמה הקרדיט נרשם לזכותה של ג'ן מ.

למעלה