אפרנטיס 211

maya567

New member
../images/Emo58.gif 211

פרק טוב, משימה טובה, פרומו מבטיח ולא מקיים. מבחינת העריכה היה די ברור שאייפקס ינצחו ומוזאייק ילכו לבורד-רום. בייחוד כשלקראת סוף הפרק היה ברור שכל הקטעים עם איוואנה צולמו אחרי ההכרזה על המנצח, כך שמההתלהבות הענקית שלה מכך שהיא זאת שהמציאה את הצ'ופצ'יק המסתובב הזה (ביג פאקינג דיל) היה מובן שהם ניצחו. Wess the woss. הביא את הפיטורין שלו על עצמו. לפחות הוא יכול להתנחם (כמונו) בכך שגם מריה והמיצמוצים פוטרה. חבל שלא עשו את הפיטורים הכפולים האלו דרמטיים יותר. רוב הדרמה היתה בכלל במונית, וההערה של ווס על כך שהיה רוצה מונית משלו היתה מעולה. מבחינתי, הפיינל 4 צריך להיות קלי, ג'ן אמ (שלא אהבתי את ההתנפלות המיותרת עליה היום, כולל נסיון ענק מצד העורכים לגרום לנו לא לסבול אותה - מה שבדר"כ אומר שבסוף היא עוד תנצח), אנדי וסנדי. איוואנה וקווין צריכים ללכת. אני חושבת שטראמפ יעדיף להשאיר את קווין ע"ח אנדי (למרות שבתכלס, שניהם צעירים וחסרי נסיון יחסית, וקווין אפילו לא סיים עוד את התואר במשפטים שלו, בעוד שלאנדי יש כבר MBA). אם כבר עריכה, כל העריכה התמקדה היום באיוואנה - כנראה (הלוואי) שזה אומר ששבוע הבא היא הולכת. אותי זה די עיצבן, היא הציגה את עצמה כמאסטר-מיינד מאחורי הצ'ופצ'יק המסתובב (שוב, ביג פאקינג דיל. הם ניצחו בגלל שהם הצטלמו בעצמם, ובגלל הקטלוג העלוב של מריה) והקנאה שלה בכל מה שקשור לג'ן כבר עוברת כל גבול.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

רגשות מעורבים!!! מריה שאני הכי אוהב, ווס שאני הכי שונא, עפו ביחד. אני אמור לשמוח או להיות עצוב? או שניהם? O_O אחלה פרק. באמת היה חסר קצת דרמטיות לדאבל-פיטורים. אפילו כשברדפורד עף הייתה יותר דרמה. שום דבר מהפרומו לא התקיים כמעט. לא הייתה תחרות אישית ולא הייתה הערה של איוונה על הציצים של ג'ניפר. לדעתי הצ'ופצ'יק הזה כן היה ביג דיל. איוונה רולז. היא לא תעוף בפרק הבא.. להיפך. עריכה כזאת גורמת לי לחשוב שהיא תגיע רחוק מאוד. העריכה הייתה די גרועה. חוץ מהקטע שלא הייתי מוכן להעפה כפולה, כל הפרק היה ברור. אייפקס מנצחים ומריה ווס בקרב בבורד-רום. לא רואה יותר פרומואים בשוליה. חראות

maya567

New member
../images/Emo58.gif

femme bots כמו באוסטין פאוארס... הרובוטיות האלו שירו מהחזיות שלהן.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

מסכן, אפילו בדרך הביתה הוא צריך לסבול את מריה המרגיזה
בעיני הפרק היה די חביב אבל לא השאיר אותי פעור פה. היה לי די ברור ששניים יעופו וגם די ברור שאלו יהיו מריה ווס - מה לעשות, אם כל הפרק אתם עסוקים בלריב, מה הפלא שהאחרים מסתננים מתחת לרדאר? איוואנה בעיני היתה זו שגרמה לקבוצה שלה לנצח, חבל שלא נתנו לה קרדיט. ג'ן מסתמנת כביצ'ית רצינית או כסתם מישהי שלא מבינה בכלל מה קורה - ההדחפות שלה בהסברה על הקטלוג גרמה לי לתהות אם היא באמת לא מבינה שאיוואנה שחשבה על הרעיון צריכה להסביר, או סתם נהנית לראות אותה מזיעה. בכל מקרה אני ממש מקווה שאנדי יצליח לסחוב הלאה. אני חושב שאם הוא יצליח להראות קצת אופי, חוץ מהעובדה שהוא נורא אינטילגנט לילדון בן 20 וקצת, הוא יכול להפוך לכלי רציני - ולו רק בגלל ההנחות שהוא מקבל מהדונאלד.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הללויה חצי מהשתיים הבלתי נסבלות עפה. עכשיו רק נשארה איוואנה. אני מסכים עם מאיה בקשר לפיינל 4. קלי, ג'ן, סנדי ואנדי. מקום 4 ג'ן, מקום 3 אנדי. אבל זה עוד יכולהשתנות. אבל למה להעיף גם את ווס? הוא היה מתמודד מצוין, גם אחד מהפיבוריטים שלי. הטעות היחידה שלו היתה שהוא לא העיף את מריה לקיבינימט. אני לא מבין מה לעזאזל היתה הבעיה של טראמפ בב"ר כשסנדי קראה לביל ביל. הרי גם לג'ורג' הם קוראים ג'ורג', ולקרולין קרולין, אז למה שהם ידעו מראש לקרוא לביל "מיסטר רנזיק"? ודבר נוסף שהיה פעם ראשונה בב"ר: קרולין לא הסכימה עם טראמפ אחרי הפיטורין! (טראמפ: "הייתי צריך לעשות את זה", קרולין: "זה היה ממש קל", ט: "זה אף פעם לא קל", ק: "לא, הפעם זה היה ממש קל!") אז נכון, זה היה משהו מזערי ופעוט, אבל היי, גם זו התחלה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 211

WOW. פשוט מעולה. משימה מעולה. המעבר של קלי לאיי-פקס היה בדיוק מה שרציתי והברודרום הסתיים בתוצאה שדי קיוויתי לה. מבחינתי זה היה "איזה כיף שלפחות ווס או מריה יעופו". בסוף קיבלתי את שניהם ! איוואנה הוכיחה שהיא יצירתית. ג'ניפר הוכיחה שהיא לא כל כך חכמה. קווין הוכיח שהוא מזיע כמו חמור וקלי הוכיח שהוא קלף מנצח. פרק הבא בטח מישהו מאיי-פקס יעבור למוזאיק - כנראה קלי בחזרה. מבחינתי הפיינל 4 צריכים להיות : סנדי, קלי, אנדי ואיוואנה. לדעתי קווין יהיה בפיינל 4 מאחר ויש לו חסינות לבורד-רום הבא בכל מקרה. אז הסיכויים שלו די גבוהים. פרק הבא אמור להיות מעולה גם הוא. יורד כמה שורות לדבר על הפרומו
לפי הפרומו נראה שאיוואנה ואנדי הם אלו שמדברים מול הנציגים של פפסי. לכן הגיוני ששניהם ה-PM. מאוד רציתי שאנדי ואיוואנה יהיו כי הם מצטיירים ככאלו שטרם הוכיחו את עצמם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

טוב פרק סביר מריה עצבנה אותי .מרוב התלהבות היא גרמה לפיטוריה לא זכור לי שבמשימות הקודמות היא היתה לכ כך נמרצת. וגם העפעופים שלה עצבנו אותי. ווס אידיוט עם לי מריה היתה אומרת בק אוף כשהייתי הפמ הייתי מעיף אותה לעזעזל. טוב הולך להיות מעניין לא הבנתי מה בסוף הבורדרום טראמפ אמר על אנדי זה היה כשקרולין וביל כאילו קמו מהשולחן בסוף ואז טרמאפ אומר משהו על אנדי מה זה היה? לא הבנתי בכלל.
לפרומו לפרק הבא. למה אתה חושב שאנדי לא הוכיח את עצמו? לדעתי אנדי הוכיח את עצמו כשהיה הפמ איוונה לא הוכיחה את עצמה עד עכשיו הפררק הזה כשהראתה שהיא יצירתית איוונה אני מקווה שתעוף כי עד כה היא היתה אהבלה מושלמת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif פרומו

אני מקווה שזה נכון. אני רוצה לראות את איוונה מוכיחה את עצמה ומנצחת. וגם, אם הטוויסט שה-PM המנצח זוכה בחסינות לפעם הבאה, איוונה תבטיח לעצמה מקום בפיינל 4 אם היא תנצח :O אדיר.

נצל"ש LOST 9 ../images/Emo58.gif

הסדרה הזאת מתדרדרת חפשי, היה פרק גרוע וקשה לדעת מאיפה להתחיל אפילו. כל מה שהיה קשור בסעיד בפרק הזה היה פשוט מחורבן. הראו אותו חקר איזה גבר ואומר כמה משפטים בערבית עם מבטא אמריקאי, ממש ראו שהשחקן הזה בכלל לא יודע ערבית ואז פתאום הכל הפך לאנגלית עם מבטא כאילו ערבי זה היה ממש עלוב. גם אין מצב שגברים יחקרו שם נשים ככה ועוד בלי רעלה, אין מצב שזה יקרה בכלל וסמל הנשר על הכומתות נראה לי הרבה יותר מצרי ממשהו עיראקי, פשוט סלט תרבותי יהיר שרק אמריקאים יכולים ליצור. מי שיודע משהו על האמריקאים יודע כמה הם מנותקים מהעולם ומתרבויות אחרות, אני לא בטוח שבמקום אחר זה היה עובר. כמובן שכל הסיפור עם הצרפתיה הוא פשוט לא במקום, קטע הזוי ומיותר על צרפתיה שמדברת אנגלית שוטפת בלי מבטא ובכל זאת השאירה אות מצוקה דוקא בצרפתית, שבונה מלכודות מתוחכמות ביער, גוררת גבר לא קטן למחבוא שלה ולמרות שהיא לא ראתה איש במשך 16 שנה, כל מה שמעניין אותה זאת תמונה של אישה ערביה ותיבת נגינה שמקגייור כמובן תיקן בלי שום בעיה למרות שחצי שעה לפני זה חישמלו אותו והזריקו לו חומרים. אתם מבינים? היא בונה מלכודות שמרימות אנשים לאויר, שורדת 16 שנה, מחברת מצברים שמשום מה מסרבים להתרוקן, אבל לא מצליחה לתקן את תיבת הנגינה. נו שיהיה. אם בצבא העירקי מדברים אנגלית במבטא של פקיסטני שלא יצא מדרום לונדון 30 שנה, הכל אפשרי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מסכים מאוד. אני אישית ידעתי שהולך להיות סיפור על סייד ומאוד ציפיתי לו, אבל די התאכזבתי. מסכים עם מה שאמרת על הערבית שהיתה באיזה מבטא משונה ואני בספק אם הוא קרא את המילים נכון, וגם עם האנגלית. למה פתאום כל הסיפור בעיראק הוא באנגלית, כאשר הסיפור שהיה בקוריאה היה כולו בקוריאנית? גם מהסיפור בכלליות ציפיתי להרבה יותר. גם הקטע עם הצרפתיה איכזב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לוסט 109

מסכים חלקית. הערבית נשמעה די לגיטימית. בניב עיראקי. לגבי שאר הפרק - היה די חלש. בלי להיכנס לכל הצד שאתה מדבר עליו על חורים ודברים לא הגיוניים (כי זה פשוט לא מעניין אותי לעשות שאני רואה סדרת טלוויזיה כלשהיא שלא מתיימרת להיות דוקומנטרית) - אני מקווה שהשבוע הזה בלי לוסט (שבע הבא אין פרק) יחזיר לי את הרעב לסדרה כי הפרק האחרון היה קצת מאכזב.

אפרנטיס11 ../images/Emo58.gif

זה פרק כזה של ההה אני רואה את הפרק, המשימות מסתיימות ואני חושב לעצמי, הנה יש פרק שבו לא ברור מי יעוף, כמו בפרקים האחרונים, יש שני מועמדים ברורים ובכל זאת, לא משנה במי טראמפ יבחר זאת תהיה החלטה טובה שיהיו לה נימוקים טובים, כלומר זה לא ממש מעניין ולא ממש מפתיע. ובעוד אני חושב את המחשבות האלה ומתכונן לראות מי מבינהם יעוף, כשהתחושה היא שזה לא באמת משנה, הוא בכל זאת מצליח להפתיע ולזרוק את שניהם. יפה. הנודניקית ההיא היתה צריכה לעוף מזמן.. היא פשוט כישלון מהדהד. איוונה הראתה שהיא עוד מסוגלת לפעמים, לכל אלה פה שמיהרו לשלוח אותה הביתה. מוזרה ומיותרת היתה השאלה של טראמפ לנשיא ליוייס בקשר למי הצטיין במשימה. לא זכור לי שזה קרה קודם ומהתגובה שלו ברור שלא היה לו מושג. אז בשביל מה? וזה שהם באו לא לבושים בליוייס.. נו באמת.. לפי התלבושת של הנשיא והאנשים שלו אפשר היה לראות שזה מאסט.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif השוליה עונה 2 הפרק האחרון

ששודר. הקטע שהם לא באו עם לייויס היה כזה דפוק מהמתמודדים זה היה כזה ברור שהם יתחשבנו בזה

Doji

New member
דונאלד טראמפ פושט רגל (שוב)? ../images/Emo88.gif

טוב, לפחות בכל מה שקשור לעסקי הקזינו שלו. הידיעה פורסמה היום במגזין THE MARKER : http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fmr20041122_01.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world Trump, you're fired

Doji

New member
למה השרשור לא קופץ למעלה? ../images/Emo105.gif

מנסה להקפיץ. מה עשיתי לא בסדר?

adi007

New member
נראה לי בגלל

שעברו יותר מ-3 ימים מאז שהשרשור נפתח

למעלה