אפרנטיס 210

maya567

New member
../images/Emo58.gif 210

כאילו שזה לא היה ברור. השבוע הוא לא שבוע טוב לכריסים. חבל. מהפריים הראשון של הפרק היה ברור שמוזאיק ינצחו. סנדי נדפקה שקלי היה ה-PM, וזה קצת לא הוגן ששבוע הבא הוא עם חסינות, והיא יכולה ללכת הביתה - כשהיא עשתה את כל העבודה. אם היא לא היתה שם, ולא היתה אומרת להם על thenot.com גם הם היו מוכרים אולי 2 שמלות. קצת לא הוגן לסנדי, והרבה לא הוגן לאייפקס. וד"א הסצינה של התורים במוזאייק מול 2 הבנות שעמדו מחוץ לאייפקס היתה פשוט מעולה. מבחינת ההתנהלות של אייפקס וכריס, אין מה להגיד - לכריס הגיע ללכת. הוא היה גרוע. הוא התייאש, ונראה שהוא פשוט אמר לעצמו 'פאק איט, יש לי אישה יפה, תינוק בדרך ומשכורת של 6 אפסים, מה אני צריך את התוכנית המפגרת הזאת עכשיו?'. מוזאייק היו מצויינים. היחידה שהיתה גרועה אצלם זאת מריה. רציתי לראות אותה ממצמצת קצת מול הדונלד, אבל למזלה הפישול שלה לא היה עד כדי כך נוראי. הפרס שלהם אותי לא ממש מושך. אבל שיהיה. האמריקאים האלה אוהבים שמדברים אליהם בכסף, בתכשיטים וביהלומים. היה משעשע שאנדי קנה מתנה לאמא שלו!
לסיום, נראה שהדונלד מתעצבן שג'ן "always gets by" (ואהבתי את ההערה של איוואנה מהפרומו - קנאה זה צבע טוב עליה) - מקווה שלא ישפיע עליה לעתיד. מבחינתי לפחות - היא עדיין הפייבוריטית מספר 1, אבל אני חייבת לומר (בייחוד לאור עונה 1) שנראה שהדרך של קלי לגמר כבר סלולה, והשאלה היא מי יהיה נגדו. אהה, והמשימה של שבוע הבא נראית מגניבה (אולי בילי ג'ואל שוב יכנס באיזה בית), וכנראה שיש איזה טוויסט. אולי יפטרו שניים (אני ממש חיכיתי היום לשמוע מטראמפ "או, איוואנה, את גם מפוטרת".

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר ל"לא פייר לסנדי", אין מה לעשות. סנדי לא ידעה שזאת תהיה משימה שקשורה לשמלות כלה כך שהיא לא יכלה להתנדב להיות פ"מ. התוצאות היו מפתיעות. היה די ברור שמוזיאק ינצחו, אבל פי 13.5 יותר מאייפקס? (ולא פי 12 כמו שהדונלד אמר) מעניין אם אי פעם היה כזה הפרש באפרנטיס. לא מתאים לג'ניפר לקבל את ההערה שהיא כל הזמן מתחמקת. היא לא עשתה טעות נוראית במשימה הזאת. אולי כריס כן היה צריך להביא אותה לב"ר, אבל זאת הפעם הראשונה והיחידה שבה ג'ניפר התחמקה (ואפילו קצת בצדק) מהב"ר. לא כזה ביג דיל. מעצבן לראות איך שקלי באמת סולל את דרכו לגמר. הוא לא בולט והוא לא ברמה מעל השאר עד כדי כך שמגיע לו להגיע ככה לגמר. בינתיים בסכנה לפי העריכה הם איוונה, מריה ווס. אני מקווה שווס יהיה הבא לעוף. שוב אין לי פרומו. מה היה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו

למה לא היה לך פרומו? אנחנו לא מורידים את אותם הדברים? (כנראה זה מסביר למה אני הראשונה שראתה את הפרק). שבוע הבא הם מצטלמים למשהו. לא ממש מובן איך זה משימה, ובילי ג'ואל מתארח (הזמר שנוטה לנהוג עם הרכב שלו לתוך בתים בהאמפטונס). כנראה מאחדים אותם כי אומרים שזה הופך להיות פרסונל. פליי ביי פליי של הפרומו: איוואנה יוצאת נגד הציצים של ג'ן אמ (מה לעשות שאת שטוחה ממי), מריה צועקת על ווס, קווין מוריד חולצה, וג'ן אמ ואיוואנה מצטלמות למשהו (נראה כמו פרסומת לג'ינסים). ג'ן אמ נראית מהמם, ומצלמים אותה גם בנפרד (וקלי מתלהב). ובסוף הפרומו הם מתחייבים שהב"ר יהיה מותח ומעולה, מכיוון ש:
When it's over... It's not over​
משמע (לדעתי) מעיפים 2 הפעם. זה מתאים, נשארו 5 פרקים ויש 8 אנשים, אלא אם כן רוצים לעשות גמר של שלושה (שעמוס מדי בשביל תוכנית כמו האפרנטיס) צריך להעיף מישהו. וחוץ מזה, עוד הערה קטנה - כל הכבוד לכריס שבינתיים הוא היחיד שלא לקח קשה את הפיטורין שלו. והוא צודק. עם משכורת כמו שלו, מה הוא צריך בכלל את טראמפ? הוא מרוויח יותר היום.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif פרומו + ../images/Emo58.gif לעונה 1

תודה מאיה
אני הורדתי the.apprentice.210.pdtv-lol.avi. לא יודע מה איתך. בקשר לפרומו: ההערה של איוונה
אני חייב למצוא מאיפה להוריד את הפרומו רק בשביל לראות את זה
מאחדים אותם?? אם כן, זה באמת חייב להיות מעניין. בקשר להעפה של שני אנשים - לא בטוח. בעונה הראשונה בפרק הלפני האחרון, העיפו שני אנשים. איימי, ניק, ביל וקוואמי עשו ראיונות אישיים עם אנשים מהחברה של טראמפ ואז החליטו להעיף שניים ונשארנו עם הפיינל 2. יכול להיות ששני אנשים יעופו בפרק הזה ואז בפרק לפני אחרון יעוף רק אחד. מי יודע. When it's over... It's not over יכול להיות שמי שטראמפ מפטר לא הולך הביתה בשקט? אלא ממשיך לעשות מהומה? אולי בגלל זה..

maya567

New member
../images/Emo58.gif מנצח עונה 1

בקשר לקלי - בינתיים נראה שהוא בדיוק כמו ביל (אפשר להגיד שקווין הוא קוואמי, אבל אני לא מאמינה שקווין יגיע לגמר). כנראה גם ינצח בסוף.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif שאלה.

כריס אמר בבורד רום שאיוונה הייתה שם כבר 5 פעמים נכון? אני הצלחתי להזכר רק ב-3: הפרק שבו בראדפורד עף (שהיא הייתה הפרוג'קט מנג'ר) ושני הפרקים האחרונים (הפרקים שבהם ראג' וכריס עפו) אז מישהו יודע אולי איפה עוד היא הייתה בבורד רום?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 210

בדקה הראשונה של קבלת המשימה כריס ירד אצלי מרשימת הפייבורטים. היה מגיע לו להיות מפוטר למרות שהטיעונים שלו אצל טראמפ היו נכונים - הוא נכס - הוא הוכיח בעבר שהוא יכול להנהיג (הוא הוביל את הבנים פעם אחת לניצחון כ-PM בעוד שהרקורד של איוונה רחוק מלהרשים). בהתחלה חשבתי שטראמפ נוטה לפטר אותה אבל השליחה לסוויטה של ג'ן מ בצירוף כל הגורמים האחרים עשו את ההחלטה קלה עבורו. לדעתי קלי כן רמה אחת מעל השאר. מלבד טעות בודדת באחת המשימות הוא הוכיח שהוא PM מעולה וגם במשימה בה נדמה לי אנדי היה PM הוא לקח על עצמו הרבה אחריות ודאג להרבה דברים שבד"כ באחריות ה-PM. קלי נראה כמעט בטוח בגמר ואם זה תלוי בי סנדי תהיה מולו.
לפרומו לפרק הבא יורד כמה שורות --> אם אכן יהיו 2 מפוטרים אין לי ספק שיהיה איחוד. אין שום דרך הוגנת לפטר 2 אנשים - אם שניהם מאותה קבוצה זה לא הוגן לקבוצה שהפסידה שצריכה לאבד שניים ואם זה אחד מכל קבוצה אז אין שום יתרון לקבוצה שניצחה. יהיה מעניין לראות משימות אישיות קצת. זה יחשוף טוב מאוד כאלו שרק רכבו על הצלחה של אחרים או יותר נכון על זה שהיו אחרים שפישלו בצורה בולטת יותר ממה שהם פישלו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי בין הפרקים הטובים של העונה.
זה שהיה יתרון לסנדי לא אומר כלום. הרי יש גם לא מעט משימות שקשורות בריל-אסטייט, ואף אחד לא מציין שיש אנשים שזה המקצוע שלהם. וכן, גם הם מפסידים במשימות כאלה מדי פעם.
זה באמת לא הוגן שקלי הרוויח אגזמפשן על חשבון סנדי. סנדי מצטיירת כמתמודדת חזקה יותר מפרק לפרק והייתי שמח לראות אותה בגמר אם היא תמשיך כמו שהיא.
שוב איבאנה לא עפה? חשבתי שטראמפ גידל לעצמו שכל כשהועלה הנושא שאיבאנה הובאה לב"ר ע"י ה-פ"מ כבר 5 פעמים. לפחות נקווה שטראמפ יזכור את זה במוחו הפעוט. ואם אפשר לשאול, מה בדיוק רע בג'ן אמ.? שאני אזכיר לכריס מי נפגש עם כל האנשים בזמן שהוא נסחב מאחורה? פיבוריטים: 1. סנדי 2. ווס? איך לעזאזל הוא הגיע לרשימה הזו? 3. ג'ן אמ. 3.75 אנדי (כןכן, רק 3/4 פיבוריט) 4.25 קלי (כןכן, הוא רק חצי פיבוריט) שיעופו כבר, מה לעזאזל הן עדין עושות פה: מריה איבאנה מלאניה

../images/Emo58.gif

למה איוונה היתה צריכה לעוף? כתבתי כבר בעבר, זה לא ייתכן שיזקפו לחובת מישהו דברים שהוא עשה בפרקים הקודמים. כל משימה היא שלב בפני עצמו. אם מישהו הוא הכי גרוע בשלב מסויים הוא צריך להיות מפוטר בשלב שבו הוא הכי גרוע. בשלב הזה אין ספק שכריס היה הגרוע ביותר. הוא היה גרוע לפחות כמו כל האחרים ובגלל שהוא היה PM מגיע לו ללכת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

והנה אתר הבית של כריס רוסו החביב. עם מישהו זקוק ליועץ השקעות, אפשר ואף רצוי, לפנות אליו.

De fire

New member
|ס]וילר|

מאיוש, אני ממש לא מבין אותך. הבנאדם מצטייר כסנוב שחצן ודוחה. לגמרי לא לרמה שלך, כשיש לך גברים מסוקסים ושרמנטיים כמונו פה בפורום.

De fire

New member
../images/Emo58.gif210

טוב, אודה על האמת, קצת קשה היה לי לקחת את הפרק הזה ברצינות כי הוא בא מיד אחרי צפיה בבוס השמן והדוחה, והמעבר לבוס השמן והדוחה דונלד היה קצת מצחיק. אבל עניינית- אני אחווה עכשיו דעה אישית ושטחית- תעיפו את מריה! המצמוצים שלה עושים לי צמרמורת בכל הגוף! אה כן, והיא גם לא עושה כלום כמו שצריך. אני באמת לא מבין את ההשתלחות של דונלד בג'ן. לדעתי היא לא הוכיחה שזה מגיע לה עד היום. היא אמנם גם לא הוכיחה הרבה יותר מדי בצד החיובי, אבל משיתחילו התחרויות האינדבידואליות, לדעתי היא תראה מה היא באמת יודעת. לא תזכה, אבל תרשים. ושוב הרשו לי "לנבא" בשנית- יהיה לנו זוכה שחום עור. יש פשוט יותר מדי סיבות.

../images/Emo58.gif

אין מה לכתוב על הפרק הזה, הוא היה צפוי לכל אורכו, שום דרמה או דילמה, שום ויכוח מהותי, אפשא להגיד שהיה פרק משעמם, אולי המשעמם ביותר בתולדות הסדרה. אני בד"כ לא מתעסק בזה אבל אפילו הפרס היה משעמם והתאים עצמו לפרק.

למעלה