../images/Emo58.gif 210
כאילו שזה לא היה ברור. השבוע הוא לא שבוע טוב לכריסים. חבל. מהפריים הראשון של הפרק היה ברור שמוזאיק ינצחו. סנדי נדפקה שקלי היה ה-PM, וזה קצת לא הוגן ששבוע הבא הוא עם חסינות, והיא יכולה ללכת הביתה - כשהיא עשתה את כל העבודה. אם היא לא היתה שם, ולא היתה אומרת להם על thenot.com גם הם היו מוכרים אולי 2 שמלות. קצת לא הוגן לסנדי, והרבה לא הוגן לאייפקס. וד"א הסצינה של התורים במוזאייק מול 2 הבנות שעמדו מחוץ לאייפקס היתה פשוט מעולה. מבחינת ההתנהלות של אייפקס וכריס, אין מה להגיד - לכריס הגיע ללכת. הוא היה גרוע. הוא התייאש, ונראה שהוא פשוט אמר לעצמו 'פאק איט, יש לי אישה יפה, תינוק בדרך ומשכורת של 6 אפסים, מה אני צריך את התוכנית המפגרת הזאת עכשיו?'. מוזאייק היו מצויינים. היחידה שהיתה גרועה אצלם זאת מריה. רציתי לראות אותה ממצמצת קצת מול הדונלד, אבל למזלה הפישול שלה לא היה עד כדי כך נוראי. הפרס שלהם אותי לא ממש מושך. אבל שיהיה. האמריקאים האלה אוהבים שמדברים אליהם בכסף, בתכשיטים וביהלומים. היה משעשע שאנדי קנה מתנה לאמא שלו!
לסיום, נראה שהדונלד מתעצבן שג'ן "always gets by" (ואהבתי את ההערה של איוואנה מהפרומו - קנאה זה צבע טוב עליה) - מקווה שלא ישפיע עליה לעתיד. מבחינתי לפחות - היא עדיין הפייבוריטית מספר 1, אבל אני חייבת לומר (בייחוד לאור עונה 1) שנראה שהדרך של קלי לגמר כבר סלולה, והשאלה היא מי יהיה נגדו. אהה, והמשימה של שבוע הבא נראית מגניבה (אולי בילי ג'ואל שוב יכנס באיזה בית), וכנראה שיש איזה טוויסט. אולי יפטרו שניים (אני ממש חיכיתי היום לשמוע מטראמפ "או, איוואנה, את גם מפוטרת".