אפריקה.. סוף סוף

עומר ד

New member
אפריקה.. סוף סוף ../images/Emo124.gif

היי חברים, שמחתי לקרוא כאן כל מיני עצות לקראת הטיול. בכל מקרה סוף סוף יש לי כרטיסים ל25 ביולי, התכנון -- לטוס לאתיופיה, חודש שם, לעבור לקניה וטנזניה (סביבות 3 שבועות) ואת היתר - באוגנדה. סה"כ כ3 חודשים, הציוד שקניתי הוא סנדלי שורש, נעליים קניתי של חברה בשם NB-NATURE , תיק 70 ליטר של טטנקה, כיסוי גשם, יש לי שקש טוב וכעקרון כל השאר זניחים יחסית, לא ?
הצעות ודברים לא להחמיץ יתקבלו בברכה (על הBASICS בכל מדינה כבר קראתי, ובכל זאת טוב לשמוע עצות ממ שהיה), בכל מקרה , איזה כיף זה לקנות ציוד לטיול רציני..
להשתמע עומר

natyh

New member
יופי תיהנה

להמליץ בעיה רק בקניה העברתי שלושה שבועות אתיופיה למיטב הבנתי מדהימה : טנזניה עם הסרנגטי והקילימנזארו ... מה אפשר לומר ? טוב אז המלצותי : לא להחמיץ את מסאי מארה סרנגטי לאלפספס את תופעת מעבר הבו משם לכאן תכנן כך שתהיה שם בזצן הנכון : אתיופיה : אגם גונדר ללי בלה , עמק האומו : איזורים נידחים לא מתוירים כל כך מן הסתם ישו ידע להוסיף פרטים . קניה : פרק הפילים אמבוסלי טיפוס על הר קניה , מסאי מארה ופרק נקורו הפלמינגוס לא לפספס . אוגנדה : גורילות בערפל למיטב זגרוני בזאיר , או בבורונדי תוסיף לרשימה אוגנדה .... נו איפה מזמן כבר עברת ארבעה חודשים .... תיהנה . חבל שכל כך קצר ....
אגב יש בלמטייל הרצאה לא רעה .

mrf06

New member
איזה חלום..

אפריקה זה חלום עבורי.. תהנה ותחזור בשלום!

natyh

New member
זה אכן חלום מדהים

ולא רק עבורך ביהשת הלא מוכרת ולא כל כך מתוירת יש שפע מדהים של אפשרויות . נגעתי בעבר בקצה קציה ואני משתוקק לעוד והרבה.

jeshu

New member
נזכרתי גם מילון עברי אמהרי זה נחמד,אבל לא חובה.

tapuzman23

New member
תהנה!!!

כמה עולה כרטיס לאתיופיה? חיסונים? מה עלות המחיה שם? ואיך מסתדרים שם? אשמח לדעת

למעלה