אפרופו תרבות ופנאי

chiko levi

New member
אפרופו תרבות ופנאי

לא דתיים לא חופשים אמה אנו איך אפשר למצוא חברה ותרבות אחד לשני .אולי יש מועדון חברים .אולי אין אז כדאי שיהיה .קצת תמיכה יחס אחד לשני טיולים מדי פעם מוסיקה כל זה יכול להיות מאוד מעניין ותומך.ובקשר לפחד שיסתננו מבחוץ אז המנהלים יכולים לבדוק מבחוץ כל אחד ספציפי לפני צירופו לחבר מין המניין ..לא יודע מה אתכם\ן אך כיף לשבת באיזה מקום עם כוס בירה קרה \או תה ולדבר עם משהוא כמוך בלי להסתכל מעבר לכתף אם מסתכלים עליך או לא להבין תמוסיקה שברקע ולהרגיש נטע זר ...מה דעתכם בנושא .??? אשמח לתגובה

היה פעם מפגש פורום

סנדר המנהל הקודם ארגן מפגש באחד הבארים בת"א.
היה מעניין.

יש מנהלת חדשה

אפשר לבקש ממנה לארגן מפגש. אוליי המפגש יחייה את הפורום הגוסס

אני בעד

יחד עם זאת אני לא אזום מפגש כזה ולא אהיה שותפה בו. הסיבה היא שיותר מידי אנשים מכירים אותי בתור אישתו של.. הבת של.. הנכדה של.. וכו׳

שייק14

New member
לא מרגיש צורך

טוב לי עם הקשרים האישיים והיותר דיסקרטיים במסרים
אבל אם יש מישהו שחושב שזה יעזור לו כמובן שאין לי שום התנגדות, בלעדי גם כן כמובן.

chiko levi

New member
את אחיי אנוכי מבקש

אוקי הבנתי שיש כאילו שזה נראה להם חריג אני מבין .בן של אח של וכמובן כל אחד וצרותיו הוא אין זמן לאחר .אך גם כך קשה .אולי אני נאיבי אולי סתם מטורלל .מבין לכל אחד יש את דעתו . אך אמרתי וביקשתי את שביקשתי כי קשה לי ומחפש משהו לחלוק אולי לא כולם רוצים לחלוק אך אני מרגיש צורך בידיד\ים ומתנצל אם ביקשתי יותר מידי אך אני משער שיש עוד כמוני .או אולי אני עוף נדיר טוב נו ...אולי דיברתי למישהו אז תודה שנתתם לי

צר לי

שזו תחושתך. לגיטימי שאנשים המתכתבים במרחב וירטואלי לא ירצו להיחשף, במיוחד בפורום זה.
מבינה לגמרי את הצורך בחברים לאותה הדרך, ומקווה שתצליח למצוא אותם, בפורום או בכל מקום אחר.

למעלה