אפרופו `רוחניות` :-(

Tal_Ya_Tal

New member
אפרופו `רוחניות` :-(

את הידיעה המופיעה כאן אני מפרסמת כאנטי-תיזה!!! לרוחניות מאד מקווה שלא תפרשו זאת אחרת!!! קיבלתי מכתב שרשרת כזה: ``שימו לב בארה``ב מתנהלת כרגע הצבעה באינטרנט עבור ``תמונת השנה``. ההצבעה הזו עלולה להביא את תמונת הילד שנהרג בעזה למקום הראשון ואז היא תתפרסם בכל כלי התקשורת המובילים בעולם. כרגע במקום השני נמצאת תמונה בשם: Tough pup חשוב לבחור בתמונה זו שלה יש הסיכוי הגבוה ביותר לזכות, כי אחרת תזכה התמונה מעזה והנזק התדמיתי עבורנו יהיה חמור מאד. נא ביחרו באתר המצורף בהמשך. נא העבירו במהירות לכל הכתובות בפינקס הכתובות האלקטרוני שלכם,בהצלחה. וכאן מצויינת כתובת האתר שבו מתאפשרת ההצבעה. וגם באנגלית, למי שלא הבין: Attention please There is a poll on the internet :``The most significant picture of the year`` If the Gaza picture wins, it will likely be repeated on television as being the most significant picture of the year. No explanation is needed on the damage this can cause. E-mail it to everyone you know as well! תגידו לי אתם, זאת מודעות רוחנית?!?!?! (תגובתי כפי שנשלחה חזרה, בהמשך!) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ותגובתי H-(

HI MALI (I`m writing in English, because I remember you couldn`t read my Hebrew Letter) Tell Me please, Is this Means spirituality?!? Or what is all about?!?! do you think the letter you have pass me is sociable?!?! Is it all about `Us` Verses `Them`?!?!? don`t we, the people who `Make spiritual awareness ON LINE` have the Responsibility (Re SPONd Abillity) to make people understand that there is NO!!! US and THEM!!! We Are All To-Gather In this Mass!!! So Please Don`t Give A hand To Letters like that one!!! Don`t Help to Spread the S E P A R A T I O N ! ! ! L&L (Light&Love) TALYA היי מלי, אני כותבת לך באנגלית, מפני שאני זוכרת שלא יכולת לקרוא את מכתבי בעברית* (*הופיע בג`יבריש). אמרי לי בבקשה, האם זוהי רוחניות בעינייך?!?!?! האם את סבורה שהמכתב שהעברת לי הוא `חברותי`?!?! האם זה הכל אודות `אנחנו` מול `הם`?!?!?! האם אין לנו, האנשים ש`עושים מודעות רוחנית און ליין` את האחריות (באנגלית יכולת-תגובה) לגרום לאנשים להבין ש ` א י ן !!! א נ ח נ ו ו- ה ם !!!` שאנחנו כולנו ביחד (באנגלית- להתאחד!!!) אז בבקשה, אל תתני יד למכתבים כמו זה! אל תעזרי להפיץ את ה פ י ר ו ד ! ! ! L&L (אור ואהבה) TALYA ובעברית, למי שלא הבין:

Tal_Ya_Tal

New member
לאחר שני נסיונות כושלים, :p

היי חברה` לאחר שני נסיונות כושלים להעביר את תוכן הידיעה, נאלצתי להעתיק אותה כלשונה. למרות שאני מסתייגת מלשונה השיפוטית, אני עדיין מעוניינת שהודעה זו (עוד מכתב שרשרת),בכל זאת תגיע לידעתכם. אז השתדלו להתעלם מהשיפוטיות ולקבל את המידע בדרך ניטרלית, ללא הצמדות. L&L TALYA וזו לשון ההודעה: חשוב ביותר !! אזהרה: (אנא העבירו הודעה זו לקרובים וחברים רבים ככל האפשר אנשים `לא יפים במיוחד` מצאו דרך מקורית ואכזרית לגנוב שיחות טלפון: מתקשרים לביתו של אזרח תמים ומודיעים לו שמס` הטלפון שלו נמצא בין חפציו של נפגע בתאונת דרכים שהתקבל בבית החולים תל השומר (או בית חולים גדול אחר). כאשר אותו אזרח מודאג משתדל לברר פרטים לגבי זהות הפצוע או מצבו, טוען המתקשר שאין בידיו פרטים וכי על האדם להתקשר למס טלפון המתחיל ב*72 ולאחר מכן מס` רגיל, לבקש את דר` משה (או כל שם אחר) בפועל, מדובר בשירות ``עקוב אחרי`` וכך עם חיוג המספר, מעביר למעשה אותו קרבן, המודאג לשלום קרוביו, את קו הטלפון שלו לשימושו של הגנב. ברגעי חרדה, קשה לשים לב לפרטים מסוג זה והדובר יעשה את מירב המאמצים לגרום לכם לחרדה. אנא היו עירניים ועם קבלת שיחת טלפון מסוג ז, רישמו לפניכם את המספר והגישו תלונה במשטרה- לה יש כנראה דרך לאתר את המתקשר באמצעותו, וכמובן לא לבצע את פעולת ה*72 שהתבקשתם לעשות תפיסתם של הפושעים היא חיונית ע``מ למנוע מקרים כאלו בעתיד והענשתם על רגעי החרדה שכבר הצליחו לגרום למשפחות בישראל. רק שלום ובריאות לכו

davyav

New member
תודה! :)

טליה היקרה תודה על ההסבר הממצה! אבל אם זה לא קשה לך היתי רוצה לשמוע את דעתך על השאילה השניה ששאלתי. ``מה צריך לעשות אדם שרוצה להיות יותר רוחני?``. הרבה אור ואהבה דוד

Tal_Ya_Tal

New member
היי דוויאב B-)

מאד קשה לענות לך. כי בעצם, אנחנו לא יכולים להיות ` יותר רוחניים`. כי אנחנו כבר רוחניים. אולם אנחנו יכולים להיות יותר מודעים להיותנו ישויות רוחניות. ישנו העצמי המוחלט, אשר ממנו נובע הניצוץ האלוהי. הניצוץ האלוהי הזה, מזהה את עצמו עם כל מה שמופיע. ישנו רק מרכז אלוהי אחד. והוא שוכן בתוכנו. ללא גובלות. מרכז שאינו מוקף בדבר. צלול עמוק פנימה ומצא אותו. איך תעשה זאת? באמצעות התבוננות פנימה. באמצעות השתקפות עצמית. באמצעות מדיטציה. L&L TALYA

למעלה