אפרופו ``צורך בגברים``

שרון-ב-

New member
אפרופו ``צורך בגברים``

בעיתון היום פורסמה תוצאת מחקר (ידיעות) לפיה, ניתן יהיה להפרות ביצית האשה ללא זרע הגבר (הניסוי לעת עתה בוצע על עכברים בהצלחה יתרה) אז מה עוד חדש ? עידן הפמיניזם השאיר המון גברים ``מובטלים`` ועכשיו גם את התפקיד האחרון עלי אדמות שעוד נשאר להם לוקחים לו :p האם זה יגרום לנשים שלא לגנוב זרע יותר ? האם הגבר יפסיק להיות אובססיבי כל כך לגביי פיזור זרעו בכל פינה ? האם בזאת נגמר עידן הסקס ?? נשים בתולות תכנסנה להריון ? במקום זאת נתחיל לחתוך להן בבשר החי (כאילו לא עשינו זאת עד כה) בכדי להכנס להריון ? ואני עדיין ממתינה לעידן בו הגברים יוכלו לשאת תינוק 9 חודשים בתוך גופם מה שהוגן הוגן :)

יאללה בנים בואו, יש ...........

ספינה בנמל, ממתינה לנו. יש לנו כרטיסים לאי קסום שבו יש בנות שכן צריכות אותנו. גם מכל טוב אחר נשאיר את שרון כאן, היא בטח תמצא פתרון לכל בעיה. סומך עליה ;-)

שרון-ב-

New member
זהו, אבל מה לעשות שאני

לפעמים מעדיפה את הדרך הישנה והמוכרת - עם קצת תוספות ;-) אפשר להצטרף אליכם ? מי יודע אולי תהיו זן נדיר ואוכל לסחור בכם שרון, עובדת בנק הזרע בדימוס

softy

New member
הצורך של נשים בגברים הוא לא בגלל

הזרע! בכלל לא, רובן אפילו לא אוהבות את המגע איתו < אני חושב, לא עשיתי מחקר, בעצם לא יודע, קשה להחליט, בכל פעם באה מישהי אחרת ומשנה את דעתי בנושא>. הצורך שלכן בגבר הוא אך ורק כדי לדעת את מקומכן על פני הפלנטה. תמיד מתחת! אם לא הגברים שיפתרו לכן את כל הבעיות בחיים, אם נגיד העולם היה שייך רק לנשים, הרי שעדיין היינו נמצאים במערות. מזלו של היקום הוא שהזרע של הגברים, גורם להבאת עוד ועוד גברים לעולם. גברים שימשיכו להשביח אותו ולהביא אותו להשגים ראויים למען המשך השליטה הגברית המוחלטת. וכתבות בעיתון? מציע לך לא להסתמך עליהן יותר מדי. הן נכונות בעיקר לאותו היום. סופטי ברגע זה ממש נכנס לתפוס מחסה בממ``ד.

gilu

New member
אין

ועדיף שלא תצא משם הרבה הרבה הרבה זמן

שרון-ב-

New member
``צורך`` איזו מילה גסה !! פויה סופטי

איך אתה מעז להשמיע את זה אפילו... אנחנו כולנו ``גברים`` לא צריכים אף אחד ואף דבר מבין ? הסיבה היחידה שנשים מעדיפות להיות מתחת זה בכדי לתת לכם רגע של נחת שתרגישו גברים במלוא מובן המילה זו בעצם, אם להגדיר את זה נכון, ``שליטה מדומה`` יענו, אתה למעלה, אבל בעצם ממילא אחרי כמה דקות תנחת משם על התחת בחזרה. ועכשיו, אני מקווה שאתה עדיין בממ``ד כי אם תהיה מלחמה כימית זה יתחיל בגלל אשה עצבנית אז תזהר שרון הולכת לישון ללא מכסה

חהחהחהחההח חהחההחהח LOL :)

מתאים........... חהחהחהחהחההחהחההח פופיק לפופיק........ חהחהחההחהחחהח הייתי מוסיף עוד, אבל אני צנוע....... חהחהחהחהחהחהחההח

אילה.

New member
אולי לי

תוכל לחדש? הרי הכול זה יחסי, לא? אילה מחפשת חידושים בנרות (נרות עבים במיוחד)

שרון-ב-

New member
עם הנר שלך יקירי אתה יכול ללכת רק

לפולניה אצל כל הבנות פה הוא ימס ברגע שהוא יכנס ואז שוב נשאר עם הז` ביד. שרון, ממליצה לך לעבור הסבה, מקסימום לקרח יבש

למעלה