אפרופו עבודה

אפרופו עבודה

במה אני יכול לעבוד? יש לי קשיים קלים בדיבור אז עבודה טלפונית כלשהי נפסלה כולל תמיכה אינטרנטית :( ולתכתנת אני לא יודע חוץ מפקידות (גם שם יש דיבור...) יש רעינונות ?

bebo

New member
מה עם פוטושופ או עיצוב אתרים

אתה אוהב ומתחבר לזה ואין צורך לדבר. ואגב, ביקרתי אצלך באתר והוא חמווווד! יופי של קישורים... וה"אפונה מלנכולית" (אהבתי!) זה רעיון שלך??

bebo

New member
ותוספת קטנה: מצב העבודה

בתחת (סליחה רומי) כידוע לך, לא רק עבורך, אלא עבור עוד כ-200,000 דורשי עבודה בישראל. כך שהדברים לא נורא מעודדים בשביל אף אחד. אבל, צריך לשמור על אופטימיות ולהמשיך להיות יצירתיים כי אולי תבואנה הזדמנויות. אבל בינתיים, לונדון! נו, יאללה! (חולה על העיר הזו!)

בבושקה

ביקרתי בצ´ט תפוז פעם והייתה מישהי עם כינוי אפונה משהו אז נהייה לי רעיון למשהו, משם זרמו רעינות הגזר והתאנה. וכל היופלטים נוצרו כי קיבלתי מדידידה שלי פעם פורוורד של יופלה חציל ודלעת , משהו כזה ה"סווטשים" בצד נעשו כי הייתה תחרות פעם כשהייתי בן 13 א8ו משהו כזה במעריב לנוער לכבוד 5 שנים לסווטש בישראל עד כמה שאני זוכר. אני לא יצירתי בעצמי. אני יכול ליצור אם נותנים לי רעיון. דוד שלי עובד כמעצב, הוא מכיר אותי. הוא אמר לי שאני יכול לעבוד בפוטושופ כמו בפטיש ומסמר, לא לעצב. וכל מקום דרושים צורך ידע בפריהנד בנוסף, מכיוון שהיא תכנה ליצירה אז אין לי מושג אני לא יצירתי, אני יודע ליצור. ובכל הדרושים "דרוש מעצב גרפי או מעצב אתרים ואת האתר שלי בניתי עם תכנת עזר. שוב לא לבד.. והיא כמו תכנה שאומרת - תשים את זה פה ואת זה פה אני לא יודע איך עושים לינק לאיסיקיו. פורום בוני אתרים לא ענה לי אולי נשאל שוב. נכנסת ללינק למשועממים? ביצועיסט - נתת לי רעיון

צלליתה

New member
פריהנד

sorry, can´t write hebrew on this computer is just another design aid if you could learn photoshop you can learn freehand too

bebo

New member
פריהנד בשבילך זה משחק ילדים!

והתכוונתי לביצועיסט. היום בשביל לעבוד כמעצב דורשים השכלה בעיצוב, ובגלל התחרות העצומה שיש בשוק, מתקבלים באמת הטובים ביותר. למה לא תנסה לקבל עזרה מהדוד (וקח לך קורס פריהנד - קלי קלוטו)

x פ ר ת

New member
פריהנד - באמת תוכנה קלה...

אני עובדת עליה כבר שנים. להתקבל במשרד עיצוב כביצועיסט פחות קשה מאשר בתור מעצב אבל גם הם דורשים מהביצועיסטים שלהם נסיון ארוך. היום כל פוסטמה שעשתה קורס מזורז של 3 שבועות על מקינטוש ב"סיון" היא "ארט-דיירקטורית" וכל שמוק שלמד תקשורת, חצי שנה בלימודי חוץ באיזו מכללה מהתחת - הוא "קופי-רייטר". מה שאתה יכול לעשות... זה ללמוד פריהנד על בוריה (ופוטושופ כבר יש לך) ולנסות להתקבל לעבודה בלשכות שירות או בבתי דפוס. שם תרכוש הרבה ידע בהבאה לדפוס ובעבודה מול גרפיקאים. תלמד בינתיים תוכנות עימוד נוסח קווארק אקספרס/פייג´מייקר וכאלה ותוכל גם לנסות את מזלך בהוצאות ספרים כמעמד של טקסטים (בלשכות שירות תרוויח יותר, לדעתי). לא צריך להיות תותחי יצירה מי יודע מה - רק לבצע בדייקנות. אני מתפרנסת מגרפיקה כבר 10 שנים בערך... ואשמח לענות לך על כל שאלה.

למעלה