אפרופו ספרד

Mנטה

New member
אפרופו ספרד

מישהו מכיר איזשהי דרך להשתכן בברצלונה או סביבותיה בזול ? מדובר על משפחה שלמה (4 חדרי שינה). ואגב, עוד שאלה, אם שוהים בברצלונה שבוע, כדאי להוסיף טיול בפירנאים או שזה רחוק מדי ? או שעדיף להתמקד שבוע שלם רק בברצלונה עצמה ?

shellyland

New member
ח-ו-ב-ה להוסיף טיול למונסראט!

שבוע שלם בברצלונה זה המון. עם כל הכבוד, יפה ככל שתהיה, אפשר למצות אותה בפחות מזה. לגבי הפירנאים - אם הם מחליטים לטייל שם, הכי טוב שישכרו רכב. יש מלונות די סבירים במרחק של כמה תחנות מטרו מהמרכז. שיתעצו עם סוכני נסיעות.

shellyland

New member
אה, ורצוי לעלול למונסראט ביום שבת

כשהמקהלה של הילדים שרה.

Mנטה

New member
מלון נשמע לנו יקר

מצאנו בהולנד חוות שאפשר להשכיר בהן בית גדול ב200 יורו לשבוע. מחפשים משהו מקביל אבל באזור ברצלונה. עד שעה נסיעה מהעיר. מישהו מכיר אתרים שמתעסקים בזה ?

עניין של העדפה אישית

הייתי במונסראט ביום חול וגם כך הוא היה עמוס לעייפה מאוד נהניתי מהנוף ומהמבנה המרשים שמשתלב בהר אבל הצפיפות גרמה לי ליהנות יותר מכל דוקא מהחריגה הצידה אל הגבעות הלא בנויות כדי לנוח. אני מפחד לחשוב איך זה נראה ביום שבת אבל כאמור זה עניין של העדפות אישיות. מי שאוהב, אבל ממש אוהב, ערים גדולות לא יצטרך תוספת, ברצלונה היא ברצלונה עם בתי הקפה הקטנים והקתדרלה של המשפחה הקדושה ושאר המבנים של גאודי ומדרחוב ה-Ramblas והיין והאוכל והשירות הטוב והאדיבות הלטינית (להבדיל מהאדיבות הצפונית הצוננת משהו של שוייץ ואנגליה) ואפשר להעביר שם הרבה יותר משבוע. אני, כמי שהזיקה שלו היא בעיקר לטבע ולנוף הכפרי, לא הייתי מחזיק שם מעמד שבוע שלם וזינוק לפירנאים הוא רעיון מצויין. ואם כבר זינוק אז באמת לפירנאים ולא לקוסטה ברבה שמצפון, שהיא לא טבע ולא נוף כפרי אלא חוף ארוך של אתרי תיירות מסוגניים ומלוקקים. אה, ועוד משהו: ארוחת בוקר של צ'ורוס (Churros - טיגוני בצק ייחודיים לאיזור) עם שוקולדה חמה

Hostal

זה המקבילה הברצלונאית של B&B, מדובר בדרך כלל במשפחה שמחזיקה כמה חדרים למטרת ארוח וזה די זול שווה לחפש בפורום מטיילים, פורום תרמילאים ובאתר של חברת "למטייל"

מוּסקט

New member
שווה גם לבדוק

אכסניות נוער. רוב אכסניות הנוער מאכסנות בכיף גם משפחות. צריך להרשם בארץ, יש דמי חבר - אבל המחירים בדרך כלל שווים לכל נפש. רק מה? רצוי לבדוק אם אכסניות הנוער בסביבותיה של ברצלונה שוות את דמי החבר וההרשמה. עדיין יש מקומות בעולם בהן האכסניות לא משו.

איזה תזמון!

מישהו מכיר מלון פשוט וזול על הרמבלאס? אנחנו מחפשים מלון פשוט ונקי. ואפילו לא נצטרך לאכול במלון! יש כזה? ולעניין הפירנאים: מה מומלץ לראות שם בטיול של יום. נצא מגירונה לכיוון הפירנאים מוקדם בבוקר, כך שיהיה לנו יום שלם להקדיש להרים. יש המלצות? תודה.

מלון פשוט וזול על הרמבלאס?

קחי בחשון שזה מרכז התיירות והמלונות שם פשוט יקרים. כמה שתתרחקי יותר מהמרכז צפוי להיות זול יותר ומשפחתי יותר והתחבורה אל מרבז העיר נוחה קפיצה אל הפירנאים דורשת זמן, יום אחד יהיה צפוף. אם יש לך יומיים ומעלה שווה לחשוב על אנדורה

aviron

New member
ב- ../images/Emo43.gif פורום "טיולים בחו"ל"

תמצאו את כל התשובות לכל השאלות שנשאלות ועדיין לא נשאלות כאן. נסו ותברכו!

Mנטה

New member
דוקא מצאתי מקום טוב אם מישו מעוניין

אבל ההורים שלי החליטו שבעצם הם מעדיפים את מפרץ נאפולי. אז עוברים לאיטליה. אני מקווה שהפעם זה סופי. עכשיו שוב כמה שאלות: המלצות מאותו הסוג על מגורים וגם האם האוכל באזור מבוסס פסטה ?

נפולי? מה יהיה מנטה?

טוב, נפולי... קודם כל בטח שפסטה, בצפון באזור עמק הפו יש מסורת של מאכלי אורז אבל מלבד זה כל איטליה שפוטה על פסטה ומה שמבדיל אזור מאזור זה הרטבים. בדרום הדגש הוא בעיקר על רוטב עגבניות לסוגיו (נפוליטנה מכירה?) , אז יש שם נפוליטנה ופוטנסקה ומרינרה ועוד רבים אחרים, והאנטה פסטי (המנה המקדימה) מבוססת שם בעיקר על ירקות ויש יין אדום לא רע למרות שהיינות של הצפון טובים לטעמי בהרבה, ופירות ים... טוב, ככה זה כשמדברים אתי על אוכל איטלקי, אבל על מגורים באזור אין לי מושג ירוק, כל מה שביכרתי בנפולי זה את אכסניית הנוער שלא היתה שווה כלום אה, ולא לפספס את פומפי וזה גם קרוב לאי קפרי ולאחוזת סן מיקלה שבראשו וסיציליה והאיים הליפריים, הם איי השמש אזור מדהים בעושר שלו

למעלה