אפרופו נקיון..

התכוונתי לשיחת האין חתונה

שהיתה בשבת. אני לא יודעת אם זו ממש מריבה. בכח מקרה, היום זה כבר הרבה יותר טוב. עוד אנקדוטה קטנה- משום מה הבחור החליט שאני רוצה טבעת פלטינה. לא שיש לי התנגדות, אבל אני הייתי בטוחה שזה מה שהוא רוצה (הוא כל הזמן מספר על איך הוא הלך עם חבר מארה"ב לחפש כזו טבעת). אבל בארץ בקושי יש כאלו טבעות וה-4 שהוא מצה היו או מכוערות או שעלו 20,000 ש"ח (קצת מחוץ למסגרת התקציב). בקיצור- זו בהחלט היתה בעיה. אז אחרי שהתיישבתי לו על הנשמה ונידנדתי לו שיועיל לשתף אותי במה שהוא כן עשה לקראת להיות מוכן נפשית אני אמרתי "אבל מה פתאום? ממש לא חיבים פלטינה, גם זהב לבן זה יפה בעיניי". הוא היה מאד מופתע. מה אני אגיד לך- פשוט דביל הבחור. כרגע גם טבעת מביצת הפתעה זה בסדר בעיניי.

רחלילי

New member
אולי זו תהיה הפריצת דרך

כאילו כתבתי כאן משהו ארוך אבל זה יצא לא מובן נשמע לי התקדמות כי אולי וא מתחיל להבין שמה שהוא מניח ל כך בטבעיות לגביך זה לא בדיוק מהש את רוצה ואולי הוא יתחיל לברר בכל המישורים מה בדיוק הבת זוג שלו רוצה. ובסוף נראה לי שהוא יבין שהשד לא כזה נורא.

רחלילי

New member
האמת (וידוי)

זה שיודעים לנקות לא אומר שבפועל מיישמים את זה. לראייה הבית שלי
אני נתקפת במתקפת נקיון פעם בשבוע שבועיים ואחרי שהבית מבריק תוך יממה וחצי הכל שוב מלא השערות של חתולים וכוסות בכל הבית. לנקות למדתי כשהייתי צעירה וחסונה. הייתי מנקה בתים וחדרי מדרגות לפרנסתי כדי לחסוך כסף ללימודים. ככה למדתי שיטות מעולות לניקוי והבקרת הבית.

danonit

New member
בל נגזימה ../images/Emo13.gif

אני בנקיון לא נוגעת, כמו שאמיקה אומרת, עוזרת זה בריאות ובבריאות לא חוסכים. בצבא שנאו אותי על זה שכל פעם שהיה צריך לעשות ספונג´ה הייתי מתנדבת לעשות שמירות ב 3:00 לפנות בוקר. אוכל, 90% מהפעמים אני מכינה סלט וטוסטים - אבל כן נהנית מאתגרים יותר רציניים. כביסה - יש ברירה? אולי האופציה היחידה היא לזרוק לפח את הבגדים המלוכלכים ולקנות חדש אבל המידות בחנויות הולכות וקטנות אז האופציה הזאת לא פרקטית
קריירה - בינתיים, עד שיבואו ה"גורים" זה הדבר העיקרי שאני מתעסקת בו. אז נראה.

מאז

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

לא מטאטאת כל יום, ולפעמים עובר יותר משבוע לפני יסודי... בישולים הם בעיקר לשבת, וגם הכי פשוט שיש... אני כזאת גרועה?

מאי26

New member
גם אני מצטרפת ל"נשות החייל? לא ממש"

ככה שאת יכולה להרגע לימור - את לא האינוולידית היחידה... מצטרפת לתנועה שקורמת כאן בפורום עור וגידים לפיה עוזרת (במקרה שלי - עוזר) = בריאות. אנחנו מזמן הבנו שמה שאפשר להפריט צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר, הזוגיות שלנו יותר חשובה ממריבות על נקיון, והמנוחה שלנו היא קדושה אחרי שבוע של עבודה קשה! כביסה - אין ממש ברירה אז עושים. אוכל - נו, טוף, בדרך כלל מכינים את הדברים הכי פשוטים, אוכלים אצל ההורים, מזמינים, יוצאים למסעדות וכאלה... למי יש כוח בסוף יום עבודה. אז יוצא שגם אני מאלה שמתרכזות בעיקר בעבודה. אם אני חוזרת בסוף יום עבודה + התעמלות מותשת, אז ממש לא מזיז לי שהבית נראה כמו חורבה...

למעלה