אפרופו מתנות לחג

ענתי44

New member
אפרופו מתנות לחג

הבנתי שהמדיניות של מרכז היום אצלנו שלא מקבלים מתנות ממשפחות. אבל החלטתי שלפחות משהו צריך לתת למטפלת שבאה אלינו מטעם מרכז היום פעם בשבוע. כשסימתי לעבוד בשלישי האחרון ( כן אני יודעת שזה נועד להיות היום עבורי אבל השבוע הייתי המון שעות נוספות בעיתון )קניתי סלבלת ממתקים מכובדת והגשתי לה. היא התרגשה וחיבקה אותי והודתה אבל אמרה שאסור לה לקבל. הפצרתי שתקח אבל היא סירבה. לעדנה שלנו, קניתי שמלה יפה.הלכתי איתה לחנות וקניתי לה. רציתי היום לתת לה כסף לחג והיא סירבה לקחת. אמרה שאני מעניקה לה יותר מידי דברים וזה מספיק. אם אספיק מחר אני אביא את הסלסלת ממתקים למרכז יום וברשות המנהלת אתן למטפלת, שתפתח שם ותחלק לחברותיה.

אגסיל

New member
ההחלטה לגבי מתנה לבית האבות נפלה

הוחלט לקנות (ועשיתי את זה היום) עציץ יפה לצרף ברכה ולשלוח אותו עם שליח. וכך נעשה כבר היום. מחר במשך הבוקר אני אגיע לבית האבות עם עוגת דבש (כבר אפוייה) ואגיש לכל הצוות. מקווה שישמחו. כמו כן קניתי ל-2 המטפלות הפרטיות שמטיילות עם אמא אחר הצהריים - צנצנת עם כפית להגשת דבש. מחר אגיש להם את המתנות,. וזהו לא קונה יותר מתנות. אני לא מתארחת, רק מארחת וחסל סדר מתנות. מחר יום חדש והמשך הכנות לקראת החג. לילה טוב לכולם לילי

למעלה