אפרופו מתכונים......

שמופית

New member
אפרופו מתכונים......

אתן לא תאמינו מה תמיר עשה לעצמו לאכול.... חביתה עם תפוחי עץ וחתיכות גבינה צהובה !!!! לא טעמתי (אני לא מסוגלת עם הבחילות שלי) אבל הוא נהנה
מישהי שמעה פעם על דבר כזה או שזו המצאה בלעדית של בעלי ? גם הבעלים שלכן עושים מאכלים מוזרים והכלאות שכאלה בין טעמים ???

shelycat

New member
............

שמעתי שכשנמצאים בהריון יש קרייבינגס לכל מיני דברים מוזרים, מסתבר שתמיר שלך חווה את זה (במקומך) ויצר לעצמו יצירה מקורית. גם אצלנו עמית לפעמים אוהב לעשות ניסויים במטבח אבל הוא אף פעם לא הגיע לרמה כזאת של יצירתיות.

fila

New member
ניסוי מקורי ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif

רחלילי

New member
אולי הוא גם בהריון?!

הבעל שלי עושה במטבח דברים מעניינים וטעימים הרבה יותר ממה שאשתו עושה. ברגעים אלה ממש הוא מכין לנו עוף בקארי אמיתי ואני כאן מפנטזת.

Hadar p

New member
אצלי בד"כ הוא לא מבשל אבל אתמול הוא

התקשר אליי מהמילואים ושאל איך מכינים "לחם שרוף...
" שאלתי...מה זה לחם שרוף
והוא אמר נו...זה שמטגנים....אה.....תגיד לחם מטוגן
אז הסברתי לו והוא הכין לכל החברה.....בערב....הוא הכין להם טבעות עוף (קנויות כמובן)...
נראה לכן שהוא נדבק מאישתו באהבת הבישול...

uti

New member
עושה אבל לא כזה יצירתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

danonit

New member
מזכיר את חמי (המקסים)...

שאפילו אם מכינים לו ארוחה עם מלא מנות טעימות הוא מערבב את הכל יחד ואוכל.

באמת יצירתי

גם שמוליק מחובבי המטבח אך לא מבקר שם הרבה אבל שכן יוצא דברים שיכולים לשבח שף בעל ניסיון רב. גם שמוליק יוצא שילובים מעניינים אבל לא עד כדי כך. לאחרונה בגלל התאונה הוא מכין רק מוכן שלא מצריך עבודה עם 2 ידים אבל עדיין לפעמיים יש הפתעות. אורלי

גם אבא שלי וגם בן זוגי מצטיינים

בערבוב מיני מאכל שלא קשורים זה לזה יחד. בעיקר אבא שללי מצטיין בכך, לדוגמא - אוכל סיני עם חמוצים... האיש אוהב לאכול הכל עם חומוס (למרות שהוא בהחלט השתפר בשנים האחרונות). אני אספר לו על ההמצאה של תמיר, אולי הוא ינסה
לפני כמה ימים הוא טען בתוקף שצריך לעשות פתיתים ברוטב טחינה...

עכשיו סיפרתי לגיא על חילופי הדברים

ועל ה"המצאה" של תמיר והוא אמר: "זה נשמע מעניין, ביצה זה טעים עם כל דבר"

שמופית

New member
../images/Emo6.gif ענק ../images/Emo45.gif

ואני חשבתי על המתכון שלו אתמול ואמרתי לו שהוא היה צריך לעשות רסק מהתפוח עץ ואז לערבב אותו עם הביצה... שיצא מירקם אחיד... זה נשמע לי מעניין... אבל הוא אמר שהוא רצה חתיכות של תפוח עץ כדי להרגיש אותו וגם כדי לא לבשל אותו יותר מדי
יש מחשבה מאחורי המתכון המוזר...

Hadar p

New member
דוד שלי שנים היה אוכל שוקולד עם ...

מלפפון חמוץ
הבוסית שלי אוכל גבינה צהובה עם מיונז

הילית*

New member
בקיוסק לילד העבודה שלי יש טוסט

שקרוי ע"ש החברה שלנו- טוסט עם גבינה צהובה, בולגרית, זיתים ו.... מטבוחה !

למעלה