אפרופו מסגרות...

h@git

New member
אפרופו מסגרות...

איך עושים תמסגרת הדקורטיבית שעושים בפיתוח תמונות רגילות?

Farbiash

New member
פשוט מאוד ! ../images/Emo13.gif

כאשר מגדילים את הנגטיב, מרחיבים מעט את האזור שבו עובר אור, כך שגם חלק מהמסגרת שמסביב לפריים תודפס. אם תסתכל על נגטיב תראה כי מסביב לכל פריים הסרט למעשה כמעט שקוף ולכן מקבלים על הנייר צבע שחור. המסגרת הלבנה שמסביב לשחורה היא המסגרת הלבנה הרגילה שעושים על-ידי כך שלא משתמשים בכל הנייר להדפסה, אלא משאירים שפה שלא נחשפה לאור.

h@git

New member
לא הבנת נכון את השאלה

התכוונתי איך מוסיפים כזאת מסגרת לתמונות סרוקות/דיגטליות במחשב.

Farbiash

New member
באמת לא הבנתי את השאלה, לכן ... ../images/Emo67.gif

חיפשתי משהו דומה בפוטושופ. לצערי ללא הועיל

samueldr

New member
האם את מתכוונת לזה ?

לקחתי תמונה שלי והוספתי את המסגרת "שלך"...

samueldr

New member
וככה עושים את זה בפוטושופ ../images/Emo131.gif

כנראה שגם אני לא הבנתי בדיוק מה רצית, מכיוון שזה ניראה לי מאוד פשוט... אז ככה זה הולך: בעיקרון כל תמונה שיש לך במחשב עם מסגרת את יכולה תמיד לגזור ממנה את התמונה (בחירת התמונה והחלפתה בצבע שקוף) ואז לקבל את המסגרת "נטו" לשימושך השוטף . כך שמרתי את קובץ הפוטושופ המצורף (יש לפתוח בפוטושופ)... לאחר שיש לך את המסגרת, את פותחת תמונה כלשהי לה את רוצה להוסיף את המסגרת (עדיף תמונה עם שולים, כדי לא לאבד תוכן, אך תמיד ניתן להוסיף שולים/מסגרת פשוטים), וגוררת אליה את המסגרת באמצעות כלי הזזה. לאחר ההזזה את מסמנת בתפריט ההזזה את Show Bounding Box ופשוט גוררת את קצוות המסגרת כך שיתאימו לתמונה המבוקשת וזהו...

winny

New member
סתם בשביל הסקרנות...

אפשר לשאול מאיפה הפיתוח הזה? אני אוהבת את הפיתוח עם המסגרות השחורות, במיוחד לתמונות של אנשים, אבל המסגרת התמונה הזאת יותר מוצלחת מזאת שיוצאת במקום שבו אני נותנת לפיתוח....

למעלה