ארמגדון= גוג ומגוג , פנטר.
היי פנטר, אינני יודעת מה עומד להתרחש עתה במגידו. בעקרון, בשנתיים האחרונות, החלה בארץ מסורת של פסטיבלי `מיסטיקה ורוחניות`. בכל חג וחג. מאד מתאים לחבר`ה צעירים וגם למשפחות צעירות שמעדיפים לבלות את החג באוירה של מחנאות, עם פעילויות של מדיטציה, יוגה, טאי- צ`י וסדנאות כאלו ואחרות למיניהן. כפי הנראה שהפעילות שמדברים עליה. היא מסוג זה. מגידו היא עיר קדומה מאד, שמשמשת צומת בין הרים ודרכים ועל כן, ניטשו בה קרבות רבים. יהושוע, בכיבוש הארץ, היכה את מלך מגידו כאחד מתוך עשרים ואחד המלכים. המלך יאשיהו נהרג שם בקרב עם פרעה נכה. יחד עם זאת, מגידו מקושרת ( כפי הנראה יותר על פי המסורת הנוצרית) למה שאתה קורא ``ארמגדון`` הוא המושג באנגלית למלחמת גוג ומגוג עליה מדבר יחזקאל בנבואתו. (יחזקאל לח`-לט`). אותה מלחמה המדברת על תחילת הקץ ומסמנת את ``ביאת המשיח``. אני רואה את כל המושגים הללו בדרך מטפורית. מלחמת ``גוג ומגוג`` או מלחמת בני חושך באור, מציינת בעצם את ההארה, לעומת הבורות. את הרצון באחדות, לעומת השאיפה לנבדלות. למעשה מגידו, הוא מקום בעל ריכוז אנרגטי מאד גבוה. אחת מהנקודות המהדהדות של הפלנטות. (הפלנטה מחולקת למעין צ`אקרות. היוצרות מחומשים, מחומשים – כמו כדור רגל כשבכל מרכז, נבנה בזמנו מקום קדוש כלשהו של אחת הדתות.) כך גם מגידו, המקראית שנבנו בה ארמונות. אני אוחזת בידי מסמך מתאריך 17 באוגוסט 1987. המתחיל במשפט הבא: “Today we are on the threshold of evolutionary shift in energies, from separation and from fear to love……“ כלומר: ``אנו עומדים על סף התמרה אנרגטית-אבולוציונית. מנפרדות ופחד לאהבה…”המסמך שאורכו שלשה עמודים, חולק לי במגידו, (ב 17.8.1987- ) שם התאספנו בהנחיית פיליס שלימר כרמל, כגרעין לקבלת ולהגברת האנרגיה של ההתמרה, עליה מדברת סולארה בספריה 11:11 שער בין ממדים וקריון בספריו. אולם הפעם מסתבר, כפי שאמרתי לך תחילה, מתקיים שם פסטיבל ``בראשית``. כזה שהתקיים גם בשנתיים הקודמות בראש השנה. L&L TALYA