אפרוח לבואה שלי!

o r i 6 6 6

New member
רע

זה לא ריב בכלל, אלא כמו שאמרת-דיון תומר הציג את השיטה שלו וכל מי שלא מסכים אמר את דעתו אין לאף אחד פה שום דבר נגד מישהו אחר(אני מקווה
)

T0M3R

New member
אכן זה דיון ולא ריב

רק תגובה למה שאמרת, אם באמת הייתי כזה היא מאכיל את הנחשים שלי כמה שהם אוכלים באמת, כי כעיקרון אם הייתי חסר סבלנות ורוצה שהם יגדלו בקצב מטורף אז הייתי פשוט מאוד מאכיל אותם כל 4 ימים כמה שהם יאכלו, ולפי התאבון של נחשים בכלליות זה היה יוצא הרבה מאוד אוכל ועובדה שאני לא עושה את זה. בכל מקרה, אתה יכול להראות לי איפה בדיוק אני מתנשא? ברצינות, אני לא חושב שאני מתנשא ואני מבקש שתראה לי מה עשיתי כדי שאני לא יעשה את זה שוב. יונתן, התבלבלתי חברתו לשעבר של סלע, שכחתי את שמה. אבל לא זאתי שבנה רצח את יעקב

o r i 6 6 6

New member
סליחה, לא התנסחתי נכון

לא התכוונתי שאתה מתנשא, אני לא ממש יודע איך לתאר את זה במילה אחת אבל כמו שאמרתי, לא משנה כמה מידע קראת או שמעת, הידע הטוב ביותר נצבר מניסיון(אני חוזר על עצמי כאן קצת...) בקיצור, כל עוד אף נחש(ואפילו כמה) שגידלת בשיטה הזו, הגיע/ו לתוחלת החיים הממוצעת שלהם, אני חושב שלא כדאי להמליץ לאנשים לעשות כמוך. הרי כמעט אף אחד לא מסכים איתך, את החושב שהמון מגדלים רציניים בעלי שנים של ניסיון טועים, וילד בן 14 שמגדל שנה וחצי צודק? שוב, עד שלא תהיה הוכחה לכך שהשיטה שלך לא פוגעת בבריאותו של הנחש בטווח הארוך,(ושוב רצוי אפילו כמה פרטים שהגיעו לתוחלת החיים הממוצעת שלהם בריאים) אתה לא מוסמך לבוא ולהגיד לאנשים לעשות כמוך. אם לא היה מי שיתקן אותך, היה עלול להיגרם נזק. אני כמובן לא נגד השיטה שלך, לי בעצמי אין מספיק ניסיון בשביל להחליט לגמרי, אלא אני נגד העובדה שאתה אומר לאנשים לעשות דברים שעלולים לפגוע בנחש שלהם.

למעלה