אפרה סקי ב-sella ronda?

esnow

New member
אפרה סקי ב-sella ronda?

מישהו יודע איךהאפרה סקי ב-SELVA?
ובנוסף אשמח להמלצות על מקום לינה.

תודה רבה
אלי

Cמן רשום

New member
לשאלה הראשונה, די חלש

כמה בארים פתוחים יותר מאוחר אבל לא מי יודע מה.
מקום לינה באיזה תקציב? קח בחשבון שבעונה המקומות הטובים בסלבה מלאים כבר מזמן. תצטרך או לשלם הרבה מאד כסף או להתפשר על האיכות או לצאת 3-4 ק"מ (או יותר) מסלבה.

esnow

New member
חשבתי על 600 יורו

יש לך המלצה על מקום עם אפרה סקי טוב במרחק נסיעה ממילאנו?
תודה

kubeb2112

New member
לגבי SELLA RONDA

חיי הלילה (לפחות בבדיה, קורברה) עלובים עד לא קיימים. למעט מסיבה אחת ביום ראשון פעם בחודש, לא קורה שם הרבה.
אני מאוד (אבל מאוד) השתעממתי ואני לא אחזור לשם שוב רק בגלל זה. (למרות שמבחינת איזור סקי באלטה בדיה מאוד נהניתי).
וסלה רונדה הוא ממש לא קרוב למילאנו. יותר קרוב מינכן.
ממינכן זה בערך 3 שעות. נסעתי באמצע השבוע למילאנו לראות משחק של ליגת האלופות ולקח לי 6 שעות להגיע בפקקים. 4.5 שעות בחזור בשעה 1 בלילה בלי פקקים.
אז מצטרף להמלצת "סימן רשום" על כך שסנט מוריץ הרבה יותר קרוב למילאנו.

Cמן רשום

New member
המקום שאנחנו היינו בו היה קצת יותר יקר

אבל חפש בבוקינג.קום, בטח תמצא לא מעט אפשרויות בתקציב הזה. יש שם דירוגי גולשים שדי אמינים. רק מי שקנה דרכם יכול לדרג כך שאין מתחזים כמו באתרים פתוחים לכל.

אם כבר קנית כרטיסים למילאנו, אתה בבעייה. כמו שכתבתי מספר פעמים בעבר, נקודת ההגעה הכי טובה בטיסות ישירות מישראל גם עבור טירול וגם עבור הדולומיטיםהיא מינכן ובעדיפות שנייה ציריך בעיקר אם מכוונים למערב טירול כמו לך (Lech) למשל.

יש בטווח של שעה-שעתיים ממילאנו כמה אתרי סקי מדרגה שנייה, לא מכיר מניסיון אישי, לא ניסיתי. בטח שלא יודע איך סצינת האפרה-סקי אבל הייתי צריך לנחש, הייתי מהמר על סמך הניסיון שלי עם צפון איטליה שיהיה די מת בערבים.

lunatick

New member
דווקא מסאוזה -שהוזכרה למעלה-

אני זוכר פבים רעשניים אם זה אפרה סקי אז יש שם בשפע. המקום מלא באזרחי אלביון שרעש זה המומחיות שלהם. בכניסה לכל מוסד כזה יש שלט שמכריז איזה משחק כדורגל מסקרים כך שהאוהדים ידעו מה לבחור. וכן סאוזה די קרובה למילנו וקרובה מאוד (1/4 שעה באוטובוס) לתחנת רכבת.

למעלה