אפקט של מנוע סילון

Mr Boggy Man

New member
אפקט של מנוע סילון

רציתי לדעת אם למישהו יש טוטוריאל של מנוע סילון, או ירי טילים, או משהו בסיגנון... ראיתי באתר של אלדרין בWallpaper אחד כזה.

Mr Boggy Man

New member
שיט...הפלאג אין שם הוא ל3d max 3

ולא ל4, יש למישהו טוטוריאל או סתם הסבר פשוט (אם יש דבר כזה ב3d max 4) איך להכין שובל עשן... דרך אגב אלדרין, איך אתה עשית את השובל עשן אצלך באתר??? (בWallpaper)

preacher

New member
משהו שעבד לי לא רע

מערכת חלקיקים, כמות גדולה של חלקיקים, מסוג FACING, כלומר ריבועים שפונים למצלמה. תן לחלקיקים גודל מספיק שיראו אותם כריבועים ברורים ברינדור. עליהם אתה מלביש חומר עם FACE-MAP, כלומר המיפוי מתלבש בדיוק על הפוליגון. בסלוט ה-DIFFUSE שים מפת PARTICLE AGE, ככה שהצבע ישתנה עם גיל החלקיק: בסלוט הראשון למשל צהוב-אדום לאש, בשני לבן, בשלישי אפור. בשקיפות שים גם חומר מסוג particle age (נדמה לי שאפשר גם להשתמש ב-FADE FOR במאפיני החלקיק אבל אני לא בטוח) כדי שיהיה יותר שקוף עם הזמן. בתוך כל סלוט שים גרדיאנט רדיאלי - בראשון (ה"צעיר" ביותר) שים גרדיאנט מלבן לשחור, בשני מאפור לשחור, בשלישי סתם שחור. בגלל שהחומר הוא FACE MAP כל חלקיק שהיה עד עכשיו ריבוע יקבל שקיפות עגולה (אפשר להוסיף "רעש" בטקסטורה) ועם כמות מספיקה של חלקיקים יש לך אש שהופכת לעשן.

למעלה