אפקט קרקע

חגי

New member
מיקי - אתה באמת לא מבין הרבה

ולא רק את הדברים שהעדת על עצמך בתגובתך האחרונה. אני שמח שאתה נותן אמון מלא בפרופסור רוזן אבל תתפלא , יש באמתחתי כמה ידיעות שהן אולי "צודקות" יותר . אם הבנת את ההסבר של יורם בטח גם תוכל להסביר למה אין מערבולות קצה כנף באפקט קרקע ואם באמת תבין זאת אולי גם תבין שההסבר שלי הרבה יותר "אורגינאלי" יעני אין מערבולת קצה כנף בגלל ש.... לא הבנת, נו טוב, אני משוכנע שיורם יסביר זאת. אז אולי אתה לא מגרד מה שהוא שכח ...אני כן ובמקרה גם אני לא שוכח. נראה לי בכלל שמשהוא ממשיך להציק לך מעבר ל"קטנות" בפורום ובגילך מיקי זה כבר לא מראה על מלכותיות יתירה מכל זן שהוא.

למלך המורם מכל אדם

אתה יוצא מהנחה שהתפיסה שלי מוגבלת (האם זאת התנשאות או שבאמת אתה חושב כך?) לגבי אפקט הקרקע: לדעתי שתי התשובות נכונות. לגבי הערותי האחרות אליך: חגי, אתה מביא לרבים את הסעיף. אני משוכנע שלא מתוך רוע, אלא עקב שליפה מוקדמת מידי, ומה שמפליא אותי זה שזה לא מתמתן אצלך עם השנים (אולי אתה לא מזדקן כלל?) לכולנו יש שריטות אבל לדעתי אתה נמנה על אלה שהשריטה שלהם קשה במיוחד לפיענוח, אבל הצרה הגדולה ביותר היא שאתה (כנראה) לא מודע כלל לשריטה/ות שלך! ופה אולי טמון הסוד: "כמה מפותח הוא האדם". מצד שני, אני כל פעם מתפלא על עצמי מחדש, למה אני נותן לך לעצבן אותי. כנראה שגם אני צריך להתמתן. ואולי לא תאמין לי, אבל אני באמת ובתמים מחבב ומעריך אותך.

kitoman

New member
תפסיקו לריב ותביאו תמונות...

סרטים עדיף מיקי - למה לא השבת לי בעניין הסרטון שאלתי אם הטרייק בסרטון זה אותו גלשן שגלשת עליו

חגי

New member
איך אפשר לא לאהוב אותי - לכן עוץ

קוראת לי מלך...(כנראה) אבל חשפת בדיוק את מה שרציתי להשיג - לעצבן אותך!!!! אל תיפול למלכודת מיקי. והשריטה שלי היא רק שלי , אל תחשוב לבקש ביס....מיקי.

למלך (הבלתי) מעורער

זאת בדיוק השריטה שלך שאפשר לאהוב אותך ולהקיא ממך באותה מידה, וזה גם מה שמעצבן. והשריטה שלי תמיד הייתה ליפול למלכודות, רק שלי אין בעיה לדבר ולהודות בשריטותי, ולך כנראה יש. אם לא הבנת, תחזור לאפקט הקרקע, ואת הבדיחה עם "מיקי רוצה ביס" לעסנו כבר עד דק... קצת מקוריות

הסבר מוסמך יותר

חברים, רק היום נכנסתי להציץ לפורום שלכם. אני עסקתי בגלישה אוירית בסוף שנות השבעים (על גלשון AC2 של "עגור" אם עוד יש מישהו שיודע מה זה, ובלי מצנחים כי לא היו אז), אבל עברתי למטוסים קלים ב-1980. אני מנסה להעלות לכאן מאמר שכתבתי פעם על טיסה באפקט קרקע.

David Gerby

New member
תודה דובי../images/Emo127.gif

תודה על המידע המרתק שהגיע בדיוק כשאני צריך אותו. מקווה שתשתתף יותר בפורום ותחלוק עמנו את ידיעותיך.

ג ל נ ט י

New member
סאם

האמת שזה לא מישהו שהולך לישתול... סתם התבדחתי כי זה נראה ככה. אז לא באמת עניתי לך :)

sam1961

New member
אין בעיה ולנסי

כמו שאתה רואה, לא יצאתי בידיים ריקות.

אפקט קרקע - קישור

למי שמעונין להתעמק יותר באפקט WIG מצ"ב קישור. ומי שמסתפק בתמונות, מוזמן לחזות בתמונת מטוס תקיפה רוסי המנצל אפקט זה.

חגי

New member
תסתכלי שוב על המדחפים .... הם באופן

מפתיע נמצאים כולם באותו מצב - סבירות של 1 ל- 6400000 בחלוקה לשניה מסויימת ולכן זאת לא תמונה אמיתית.

למעלה