אפקט כניסה למים

הכבוי

New member
אפקט כניסה למים

ניסיתי לתת אפקט של כניסה לתוך מים בתמונה הבאה. יצא סביר, אבל עדיין זה לא 100% מציאותי. ניסיתי להוסיף גלים מעגליים לפני המים, אבל זה לא הלך מפני שפני המים הם שכבה של צבע עם 43% פיל אופסיטי של צבע לבן חלק (בדומה למים עצמם). למישהו יש רעיונות לאיך להפוך את זה ליותר מציאותי? (אגב, הרעיון בא חלקית בהשראת אחת העבודות באתר "סקיצה")

LeeCooper69

New member
קודם כל לעשות Blur

ואני הייתי ממליץ בחשיפה של 60 אחוז אם אתה עובד בפוטושלופ. את העיגול הזה של המים אתה יכול לעשות עם מתיחות ושוב, טשטוש של המתיחה.

הכבוי

New member
דבר ראשון, כן, אני עובד עם פוטושוס.

דבר שני, כן, עשיתי bulr more לכל הגוף, ובנוסף gussian לחלק שנמצא במים. בנוסף נתתי gussian גם למים (פני המים והמים עצמם). דבר שלישי... wtf is מתיחות (למה הכוונה), ומה זה חשיפה (שקיפות יעני? יהודי, דבר אנגלית)??

LeeCooper69

New member
למתוח את זה.

יש את זה יותר בבירור בתוכנות אחרות. אם תרצה, אני אשלח לך כי לא ניתן למצוא את התוכנה בקאזה- וכן, היא חוקית לגמרי. המממ.... הכוונה היא למתוח, להזיז, וכו' את הגוף. כמו שיש במים. תסתכל דרך בקבוק, אץתה תראה את מה שמעבר בעיוות מסוים. זו המתיחה
והחשיפה, היא הExposure שרשום לך למעלה כשאתה משתמש בבלור.

mama232

New member
Fragment

Filter>Pixelate>Fragment תנסה את ותשחק עם זה קצת, את הגלים שרצית עוד לא הצלחתי. תנסה אולי בפילטרים חיצוניים, אני חושב שניתקלתי בזה פעם.

למעלה