אפקט הפופיק במיטבו!

אפקט הפופיק במיטבו!

בסיומה של כל תחרות שנעשתה עד עכשיו בתפוז בלוג טי וי, תמיד לאחר הכרזת הזוכים (זוכות) תמיד קמה לה צעקה גדולה - איך זה יכול להיות שבלוג נשי הספוג במיניות קלה עד בינונית יכול לרכוש (במילה אחרת - לחטוף) את הכתר ואת הפרס היוקרתי - בית מלון איכותי באילת?! השאלה הזו לעוסה כבר!! אנשים זו המציאות הוירטואלית שנבנתה בדם יזע ועוד נוזל אחר... אם אני אחליט לפרוס לפנכם את המראות שראיתי בביקורי הקצרים בכל חדר אשר בסופו של דבר זכה, אני אשרת 2 מטרות בלבד, הראשונה: עוד סיפורים לחרמנים שבנינו, השניה: העלאת אגו לאותן בנות שמצצו אצבע, גילגלו לשון, הראו פס חוטיני רחב, פופיק וכו' וכו'... אין מה לעשות!!! תבינו!!! אין על מה להתעצבן כי - ככה זה!!! אז אני הפסקתי להתפלאות ולהשתאות נוכח הזכיות הללו. איכות כנראה זו באמת מילה גסה.... האמנם?! ועוד משהו קטן... מזל טוב לזוכות המאושרות, אם מישהי תוכל לקנות לי בשיטוטיה באילת החמימה מכנסי כספומט-מיני-בורקס בצבע תכלת אני אשמח, תודה מראש!

רגע... אם אני ארשום ביצה...

זה יגרום לכם לשרשר לי להודעה?? כי בזמן האחרון יש כאן רק ביצים ואלפקות, ושמישהו יסביר לי מה זה בכלל!!! לא נעים לא להיות מקובלת! ומי שיפתח הודעה זו ויסגור אותה מבלי לשרשר, תרבוץ עליו קללת "הכאב בטן הלילי" וזה ממש אבל ממש לא נעים!!! במיוחד לאסלה!!!

דרדסית כחולת עיניים...כנסי לרגע...

דרדסית כחולת עיניים.... גם לי יש עיניים כחולות.....אבל זה לא מספיק לקבל שירשור בפורום.....עלייך להצטרף לאחד המחנות : או של ביצה תומכת או של האלפקות....... אני הצטרפתי לביצה תומכת.....הוא מעניק דרגות לתומכים.....אני קיבלתי דרגת סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי (הנרקיסטית....) ...אז צרי קשר עם נרקי או ביצה ובקשי להצטרף.....ותבקשי דרגה כבר מההתחלה.... ואז השירשור כבר יגיע...... אם את לא in אז את out...... (ויש לך פרוטקציה במיוחד בגלל שגם לך עיניים כחולות.....) אז יאללה....תצטרפי...... קשקשני (גם קשקשני וגם סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי...) 19.5.2004 כרגע באחד האי שמים בדרום.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא קרוע נשבע לך אתה הבנאדם כי סטלן בעולם חחחחח איזה סגן אלוף מאגניב ו.....דרדסית את רוצה להיצטרף לאמפריה שלנו?

למעלה